reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

Moniqaa - teraz trochę Was nadrobiłam i przeczytałam, że ucho Cie bolało. Ja dziś w nocy się obudziłam ze strasznym bólem ucha, że w ogóle na prawym boku leżeć nie mogłam :/ Teraz sobie o tym przypomniałam, bo się dotknęłam za ucho i trochę boli :/

reklama
Dziewczyny robiłam rano test ciążowy i pokazała mi się słaba druga kreska:-D.Nawet Pan Mąż ją widział. Hurrrrrrrraaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Needdiiiii wowwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale passa:-D:-D

GRATULUJE

Ostatnia edycja:
Needi i Tiluchna super!!!!!!!! Gratulacje:-)
Odrazu rano wlaczylam kompa zeby xobaczyc test poranny Tiluchny a tu jeszcze Needi super. Ciesze sie bardzo mam nadzieje ze bedzie nas wiecej na wiosne:-)
Milej sobotki:-)

Moniquaa - ja zaczynalam robic testy od pierwszych dni plodnych:tak: czyli jak juz sluz sie zmienil

Ailatan - wczoraj byl moj 9dpo;-)

ahh.. jak tak czytam co was spotkalo to czuje sie szczesciara ze donosilam 2 maluchy :tak:
i modle sie aby to trzecie zaczepilo sie tam do 9 miesiaca:zawstydzona/y:

Costa - ja wykastrowalam mojego jak mial bodajze 5 miesiecy?:dry: musze zobaczyc w papiery
ale on nigdy nie nasikal nigdzie jak na kuwete a pozniej odkad nauczyl sie wychodzic na dwor to zawsze wyskakuje na siku:-D ma roczek

Kurde, Needi, ale zajebiście! :) Normalnie, sama się do siebie śmieje :D :D:-)

Ja dziś spać nie mogłam w ogóle :/ Budziłam się co chwile, nie wiem czemu, a dziś 20dc i miałam o 5:30 - 36,8.

Dziewczyny jesteście super.:-) Mamy tu wiele wsparcia. Ale na razie nie dziękuję, bo wiecie... To będzie nasze pierwsze i mąż mi zwariował, bo nakupił mi makaronu i kurczaka i to mam jeść i on sobie jeszcze poczyta co mi wolno.:-). Modlę się, żeby zdrowo się w brzusiu rozwijał i został z nami. Powiedzcie mi kiedy mogę iść do ginekologa? Ostatni @ miałam 19 lutego, to tak licząc to ma już miesiąc (choć według mnie 2 tygodnie).

A co do kota, to mam dwa (no właśnie co teraz z nimi począć?) i oba wykastrowane, jeden dość późno bo po 1,5 roku, ale przynajmniej zdążył no wiecie co :-). I nie znaczą terenu. 

reklama
Do góry