reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

agawa plan bardzo konkretny!

costa może to cykl bezowulacyjny? ale nie przekreślaj jeszcze niczego, może owu przyjdzie później? jak miałaś w poprzednim cyklu? ja miałam dopiero w 21 dc, teraz może być inaczej bo cykle nadal mi się regulują i mam nadzieję, że ten cykl będzie krótszy.

tili do odważnych świat należy!!!!! no i ten szalony czyn opłacał się bo jest bladzioooooch, jeeeeeest, a teraz z dnia na dzień będzie ciemniejszy i ciemniejszy!!!

a co mąż na to? widział bladziocha?

reklama
Karola tyle ze u.mnie nawet cienia drugiej kreski nie ma :-(

Agawwa super plan

gdybym miala swoje testy owu to bym ci pokazala:angry::-D
nic , nic , nic , nic, kreska ale nie rownie mocna, kreska mocna, kreska ciemniejsza, nic
tak to mniej wiecej bylo:-)

a w ogole zabrzmi to glupio ale bardziej sie boje tego jutrzejszego testu teraz niz jeszcze 3h temu:baffled:

Dziękuje Kochane moje. Ja jestem zadaniowcem i ńie umiem tak siedzieć i nic nie robic. Więc do dzieła. A ze wiosna idzie, to i energii do działania wiecej będzie.

Karola nie wiem jestem pewna bo pierwszy raz mieze tempke i robie testy... ale mialam tak kolo 15-16dnia cyklu. Ale moze sie przesunie...

Tiluchna u mnie nic od 5dni... ale sluz tez nie taki wiec moze Pozniej bedzie. Zrobie jeszcze testa wieczorem

u mnie zawsze sa pozytywne na koniec dni plodnych Costa
ale ja wiem jak u mnie ze sluzem
u Ciebie nie wiem:-(

Karola- czekam do jutra;-) choc wiem ze najchetniej wolalby ten test ze slowem - Pregnant
bo nie musialby nic szukac albo dopatrywac sie albo kombinowac :-D

Tiluchna ja mam kremowy w dotyku suchy...tz wogole sie nie kleji nie mam uczucia ze jest mokry schnie momentalnie.
Moze po tym zapaleniu sie poprzestawialo

A moze kup sobie taki test? Jak kreseczka bedzie juz widoczna

zobacze jutro, jak kreseczka bedzie widoczna na 'meskie' oko to pokaze
a jak nie to poczekam do 14dpo i zrobie ten clearblue;-)
tylko z takim to tylko wieczorem
jak zrobilam z Piotrula to zanim maz wrocil z pracy to digital juz wygasl:baffled: po prostu zrobil tik i juz
jak w termometrze:-D

a co do sluzu - poczekaj na wodnisty - szklisty, albo rozciagliwe bialko jajka
badasz szyjke?
czasem tam mozna znalezc wiecej niz na matkach;-)

Tiluchna badac nie badam ale za sluzem grzebie gleboko bo na majtkach zadko co jest...wiec szukam glebiej :-D
Ja robilam clearblue i mi nie wygasl odrazu... dopiero po dwoch dniach... ale moze teraz sa inne bo to bylo rok temu

reklama
Aaaaa :-D

Mama dzwonila i wysyla ojca do nas w czwartek zeby mnie mojego chlopa i kota na swieta do domu przywiozl... 200km w jedna strone :-D ciesze sie ale nie bede mogla testow owu robic bo rodzice nie wiedza o starankach.... ale coz nie widzialam rodzicow od wakacjii...ciesze sie

Do góry