ailatan1987
Fanka BB :)
Marce-la i Costa - a Wy macie już dzieci czy nie? Ja pamiętam jak już poszłam na ten zabieg na salę i jeszcze krótka rozmowa z anestezjologiem, pytania typu czy chorowałam na wymienione przez niego choroby, czy palę itp, a ja nigdy nie paliłam, piję alkohol tylko okazjonalnie, ale też raczej w małych ilościach. Nigdy na nic nie chorowałam oprócz ospy czy świnki, anginy czy zwykłego przeziębienia. Można powiedzieć, że jestem zdrowa, a tu taka przykra niespodzianka spotkała akurat mnie 
Też mi się wydaje, że wizyty u psychiatry czy psychologa są płatne. Jak wtedy byłam w szpitalu i czekałam na zabieg to przyszła do mnie Pani Psycholożka, ale ja wtedy powiedziałam, że nie chce z nią rozmawiać i dobrze zrobiłam, bo jakbym zaczęła ryczeć to nie wiem czy bym przestała do zabiegu :/ Teraz może trochę żałuję...
:-(
Też mi się wydaje, że wizyty u psychiatry czy psychologa są płatne. Jak wtedy byłam w szpitalu i czekałam na zabieg to przyszła do mnie Pani Psycholożka, ale ja wtedy powiedziałam, że nie chce z nią rozmawiać i dobrze zrobiłam, bo jakbym zaczęła ryczeć to nie wiem czy bym przestała do zabiegu :/ Teraz może trochę żałuję...