reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

reklama
U mnie 16 dzien cyklu testy owu negatywne tempka robi sobie jajca.... no coz....

Delewarre poki nie ma @ sie nie zalamuj

Delewarre - widze, ze tez spac nie mozesz hehe
temp mierzona o 4.30:-D ja dzisiaj o 4;-)
stres nerwy podekscytowanie?:tak:
podbrzusze moze bolec na @ ale @ wcale nie musi nadejsc;-)

Costa - spokojnie, ja owu mialam i 17 i w 22 dniu a czasem i w 32:sorry2:

co do wieku
pierwsze dziecko 25 lat, 2 dziecko 27 lat teraz mam 30 i po pierwsze nie chce za duzej roznicy
a po drugie moj maz ma juz prawie 40;-) a kiedys powiedzielismy sobie ze po 40 juz niet;-)

zycze milego dnia! ja uciekam do pracy:baffled::-D

Cześć dziewczyny ;)
Wczoraj nie miałam kiedy do Was zajrzeć, jakoś w pracy zapomniałam, a wieczorem wpadła do mnie koleżanka ;) Wypiłam z nią jedno piwko, myślicie, że źle zrobiłam? Moja gin mi powiedziała, ze w początkach ciąży to nie szkodzi (chociaż nam się i tak pewnie nie udało w tym cyklu znowu :/), ale że szkodzą tabletki np ibuprom, wtedy jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży to miałam migreny i brałam po 3 ibupromy i teraz sobie pluje w twarz, bo to też mogło być przyczyną wady zarodka :/

Dziś 19 dc miałam o 6:00-36,7C.
Wczoraj pokłóciłam się z moim J i to przez telefon, bo jest w Łodzi :( Masakra, spać nie mogłam!

Costa - nie martw się, my też ślubu nie mamy ;) Coś tam planujemy, może przyszły rok, ale i tak wesela nie chcemy, i najlepiej tylko cywilny, bo z Kościelnym za dużo zachodu :D

Ok, lecę do pracy, już stamtąd tu zajrzę do Was :)

My też ślubu nie chcieliśmy, ale w zeszłym roku coś nas tchnęło i w sumie bez większego zastanowienia stanęliśmy na ślubnym kobiercu :-) I tak po 10 latach bycia razem jesteśmy małżeństwem :tak: Niektórzy do dziś w to nie wieżą :-D
Tak więc wszystko może się nagle zmienić:sorry2:

A mnie od rana strasznie bolki ucho :crazy: nie chcę już brać tabletek, bo znów ze starania nici... no nic na razie czekam na rozwój sytuacji - może samo przejdzie...

Cześć Dziewczyny!
PIĄTEK!!!! na szczęście :)

delewarre trzymam &&&&&&&&&&&&, żeby ta franca @ nie przyszła - cierpliwości :)
ailatan1987 przecież nie wiedzialas wtedy o ciąży... nie ma co się zadręczać. Przecież tak naprawdę przyczyn poronienia mogło być zarówno mnóstwo, jak i bardzo malo. U mnie lekarz powiedzial, że tak po prostu się zdarza - i jest to bardzo częste, natura sama eliminuje wadliwe zarodki - brzmi brutalnie ale niestety... Ja wszystkie badania miałam dobre, nie palę, jak dowiedzialam sie o ciąży (w 4 tyg) to chuchalam i dmuchałam na siebie, a i tak sie nie udało... zobacz, że są dziewczyny, które zupełnie nie dbają o ciążę i rodzą zdrowe dzieci, więc to, że brałaś leki przeciwbólowe wcale nie musiało być przyczyną Twojego poronienia. Głowa do góry :happy: no i &&&&&&&&&&&, żeby jednak w tym cyklu sie udalo :)

Ja mam jakąś dziwną sytuację - może któraś z Was tak miała... we wtorek skończyła się @ (trwała krótko 4 dni, a zwykle mam ok 6), krwawienie miałam silne tylko pierwszego dnia, a od wczoraj boli mnie podbrzusze - torchę jak na @. Może już całkiem mi sie poprzestawiało :confused:

Moniqaa mnie od srody boli gardlo, szyja, ucho i troche pluca.... biore strepsil i rutinacea i juz jest troszke lepiej :-D tez mi sie nie usmiecha leciec do lekarza i brac cos wiec narazie odpuszcze....najwyzej w przyszlym tygodniu pojde.

Mam kurcze dzis spotkanie z jednym z moim wykladowcow bo nie zaliczylam jego przedmiotu.... co tu bede krecic nudny jak flaki z olejem gosciu raz uspil cala klase na wykladzie.... nie podchodzil mi zupelnie... pewnie bede musiala pisac poprawke w sierpniu ale co tam :-D damy rade...

No I kurde... wykladowca albo zapomnil albo przeniesli mu biuro.... pytalam go w srode i jestem tu Gdzie powiedzial a po nim ani sladu....grrr

reklama
Wiesz ja pierwsze slysze o czyms takim ale powiem ci ze patrzac na cene 95 zl plus koszt przesylki to za 100 masz badanie nasienia. I 100 % pewnosci. Wiec ja wolalabymp oslac go do labolatorium zeby fachowiec ocenil. Ale skoro produkuja cos takiego to musi sie w jakis sposob sprawdzac

Do góry