reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

I tu sie zgadzam. Ktos ma swoje zycie nudne to zajmuje sie cudzym.

Fakt na dziecko trzeba miec czas checi i pieniadze.
U nas na razie jedna pensja i sie to w najblizszym czasie nie zmieni,no ale coz jakbym miala odkladac decyzje od ziecku czekajac na lepsze czasy i moment to do 30 bym nie doczekala,czasy coraz gorsze nastaja rzad zamiast pomagac grabi,polityka prorodzinna daje w leb. Trzeba samemu sie o siebie zatroszczyc.

reklama
My pobraliśmy się 3 lata temu, więc u nas są komentarze, że nie możemy mieć dzieci... a przez ponad 2 lata się po prostu zabezpieczaliśmy :) ale głupota ludzka jest i będzie - niestety ;-)

Needi skoro nie ma objawów @, to może... :-) trzymam &&&& wcale nie musi być od razu objawów fasolki, może się na razie po cichutku rozwijać :)

Najgorsze są te stare babcie... A co do @ to dwa dni miałam z rana bardzo delikatne rdzawe zabarwienie śluzu ale wczoraj się to skończyło i bóle jak na okres też. Nienawidzę czekać.

Ta tylko ile jeszcze. W poniedziałek jeszcze przetestuję a jak nic nie będzie pozytywny to nie wiem... ide do gina niech mi powie o co kaman.

Może zrób sobie z krwi bHCG? Wtedy wynik będzie najbardziej pewny. Mi test wyszedł negatywny, a wynik bHCG miałam 806!

Myślałam nad tym i myślisz że jak mi się spóźnia około 3 dni to chyba mogę już pójść zrobić? Ale też boję się bo mam cichą nadzieję :-)

reklama
To może poczekaj jeszcze ze 2 dni - chociaz ja pewnie w takiej sytuacji bym sie skręciła :-). Ja wtedy robiłam po 2 dniach spóźnienia - nie miałam żadnych objawów czegokolwiek - tylko miałam jakieś dziwne przeczucie :)

Do góry