reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

Widzę patu$ka że masz spora wiedzę. Dziękuje Ci serdecznie za pomoc. Pozostaje mi tylko czekać do wtorku. A może mnie OWU zaskoczy i jeszcze nadejdzie. Bardzo mi przykro, że Tobie się nie udało w poprzednim cyklu, ale w tym na pewno będzie sukces na całej linii. Trzymam kciukasy!

reklama
costa przytulajcie sie,a co tam... poki @ sie nei pojawi zawsze jest nadzieja.

smerfna dziekuje za mile slowo. Moja wiedza opiera sie na sluchaniu innych,duzo czytam i rozmawiam ze swoim lekarzem. dedukuje czasem :-D i ze swojego doswiadczenia wiem jak jest. Mam 22 lata od poltorej roku sie staramy, i kto by pomyslal, dziewczyna w mlodym wieku zdrowa na pozor a okazuje sie ze jednak nie do konca.

Ja trzymam kciuki za siebie i za Was abysmy znalazly sie na grudniowkach.
No w ostatnim cyklu nie udalo sie podtrzymac,moze zla implantacja moze hormonow za malo. W tym cyklu bede bacznie sie przygladac sobie i leczeniu. Chciaz po fakcie mozemy tylko gdybac,wazne ze dochodzi do zaplodnienia. Kuracja z CLO dziala. takze teraz tylko czekac.

Patu$ ka to jestes tylko rok odemnie statsza. Mnie strasznie wkurza gadanie ludzi-mloda jestes masz czas-. W moim przypadku owszen jestem mloda ale zdrowie juz nie te...

Trzymam kciuki dziewczyny

u nas zas jest tak ze jestescie po slubie a dziecka nie ma??czas na was itd. A to nie jest takie proste jak zakup szpilek`:-):-)

Slub to indywidualna sprawa,jak ktos nie chce to nikt nie powinien go zmuszac.Takie moje zdanie.Jednak to decyzja na cale zycie,drugie nie kazdego stac na wesele no bo i to sie bierze pod uwage,a nie ktorzy sa zdania ze papierek niczego nie zmienia.

My z Ł jestesmy 7 lat razem przed slubem prawie 3 lata mieszkalismy razem potem slub i teraz dziecko.

Mnie strasznie wkurza gadanie ludzi-mloda jestes masz czas-. W moim przypadku owszen jestem mloda ale zdrowie juz nie te...

Trzymam kciuki dziewczyny

Mnie też wkurza takie gadanie... tym bardziej jak niektórzy "pocieszali" mnie po pronieniu, że jeszcze mam czas, i że jestem przecież młoda, zdrowa, itp. no jak się okazuje chyba nie do końca... Generalnie w naszym społeczeństwie zauwazyłam zamiłowanie do komentowania cudzego życia... niektórych tak bardzo obchodza problemy innych, że nie widzą swoich...

Nom dokladnie....interesowanie sie zyciem innych....
Ja moze I mloda ale niestety nie zdrowa wiec nie mam zamiaru czekac do 30stki.... stac mnie na dziecko chce dziecka....moja sprawa nikomu nic do tego

Dokladnie... z resztą niektórzy ludzie nie zastanawiaja się, że swoimi komentarzami nie dość, że "nie trafiają" w daną sytuację, to jeszcze ranią - chyba, że robia to celowo ale to już inna bajka.
A nam nei pozostaje nic innego jak robic swoje bez względu na "dobre rady" innych ;-)

reklama
A propo gadania ludzkiego to ja coś wiem. Ja wyszłam za mąż bardzo młodo, więc obgadywała nas nawet nasza rodzina, że wpadliśmy. :no:. A tu nic , to pewnie teraz gadają, że strzela ślepakami.

A tak poza tym to 31 dzień cylku i ani @ ani objawów fasolki. Co tu robić...

Do góry