reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

50 ??? :-D No to jesteś niezła. Szacun - wzorowa staraczka :tak: Ja mam ciążowych 6 i zamierzam wytrwać co najmniej do 5.04 a @ powinna być 2.04
A tak w ogóle to mój kot cały czas kładzie mi się na brzuchu - swoją drogą działa jak cieplutki termofor i brzuch tak nie boli.
Zamykam. Udanego wieczoru !

Ja tez mam dostac 2.04 chce 4.04 testowac.nie ma opcji.musi wyjsc +

reklama
dziewczynki przepraszam za brak odzewu
caly dzien urwanie glowy w pracy a teraz czuje sie baaaardzo zle:-(
musze sie walnac do wyrka bo slabo mi okrutnie i czuje ze zaraz haft poleci

do juterka

testujacym jutro &&&&&&&&&&& :*

Dziewczyny trzymam kciuki :-) &&&&&&&&&&&&&

Ja już przyzwyczaiłam się do myśli, że w tym roku już dzidzi nie będzie. Teraz czekam na zakończenie @, na testy ovu i do działa :-)
Odebrałam tez moje wyniki krwi, i mam mocno podniesione monocyty w rozmazie :baffled: Nie znam się na tym więc w czwartek postaram się dostać do rodzinnego i mam nadzieję, że mnie uspokoi i nie przeszkodzi w staraniach ;-)

Ja sie wygrzewalam w kapieli. Strasznie mi dzis doskwiera moja kostka...

Ja nawet juz nie robie dzis testow owu.... moze jutro sikne...jakos zapal mi minol

Przesladuja mnie reklamy...a to w tv a to na necie...wspomagacze zaciazenia...femifertile czy jakos tak.... a to monitory owulki....testy ciazowe...

Patanka przykro mi, ze sie nie udało. Następnym razem na pewno!

ja tez dzisiaj mam lekka deprechę. Myśle, ze nic z tego, jutro zrobię test z krwi, bo sie wykoncze z tego stresu. Nie mam właściwie żadnych objawów oprócz apetytu i lekkiego bólu podbrzusza. Dobrze, ze T. Mnie podtrzymuje na duchu.

kapiel i spać! Dobranoc.

Agaawa, ja też ostatnio doła mam:-(.

Dzisiaj w nocy też budziłam się co godzinę, jakoś tak niespokojnie spałam. Ale zbliża mi się rocznica śmierci mojego taty, i w ogóle jakoś tak smutno :-(. Jeszcze pogoda jakaś taka depresyjna...

Delewarre [*] dla taty.

Mnie dzis o 7 obudzil kot.. mialam watac isc na uczelnie ale kurde gardlo zawalone pluca mnie bola i kaszel....siem zalatwila. Weszlam na ovu friend i zolta lampka a po wpisaniu tempki i sluzu znowu czerwona. Ja juz nic nie wiem

Witam się porannie.
Na Ovu nareszcie obliczyło mi Owulke :) juz myślalam ze jej nie było a tu niespodzianka :) podbrzusze nadal delikatnie pobolewa :) ale juz jest ok. wczoraj wieczorem znowu mi było nie dobrze... :/

Costa- ja tez nie czaje tego kalendarzyka zbytnio

anna, no to teraz już z górki :-)

costa, a może to przeziębienie zaburza Ci temperaturę. To teraz herbatka z cytrynką i pod kołderkę :-)

Agaawa, i co, robiłaś?

reklama
Do góry