reklama
C
Costa
Gość
Ciezka ciezka....
Moja kumpela wlasnie sie dowiedziala ze jest w 13tc...miala krwawienia w terminie @
do tego zrobili jej TSH I wynik ma az 12
oczywiscie dostala leki... a ja sie martwie ze z moim 3, 2 nie zajde.... ciesze sie bo ona ma PCO i tylko jeden jajnik. Bede ciocia 
Moja kumpela wlasnie sie dowiedziala ze jest w 13tc...miala krwawienia w terminie @

costa to gratulacje dla twojej kumpelki
Czyli dla każdej z nas jest nadzieja.Zresztą nie,żebym w to kiedykolwiek wątpiła.
Ten artykuł o tych testach właśnie przeczytałam... W sumie...no trochę długo wychodzi to czekanie.
Wiadomo,że najbardziej wiarygodne jest badanie krwi,ale wiadomo,że i tak zazwyczaj sikamy.
Cóż...będzie trzeba się uzbroić w cierpliwość.
patanka ja w piątek tak się ucieszyłam z tej @, w 56dc,że aż sobie 2 piwka walnęłam.
No bo już nie chodzę taka wściekła i w końcu mogę z powrotem zacząć staranka...za hmm...kilka dni.A właściwie...to tak spontanicznie postanowiłam się kochać z P. W miarę regularnie,ale spontanicznie i postaram się nie myśleć wyłącznie o pływających plemniczkach w poszukiwaniu jajeczka...

Ten artykuł o tych testach właśnie przeczytałam... W sumie...no trochę długo wychodzi to czekanie.

patanka ja w piątek tak się ucieszyłam z tej @, w 56dc,że aż sobie 2 piwka walnęłam.

Australijka
Zaangażowana w BB
Cześć ciocia costa ;-):-) Ah wiosna !
karotka00 gdzie Ty się podziewałaś ? Fajnie, że już do nas wróciłaś
karotka00 gdzie Ty się podziewałaś ? Fajnie, że już do nas wróciłaś

delewarre
Fanka BB :)
A ja dzisiaj rano zapomniałam wziąć duphaston i zwalniałam się później z pracy, pędziłam 15 km w jedną stronę po tabletkę
Bez sensu w ogóle, chyba nic by się nie stało jakbym jednej nie wzięła.
I na dowód tego jak jestem wytrwała w swoich postanowieniach zamówiłam dzisiaj testy ciążowe ;-)

I na dowód tego jak jestem wytrwała w swoich postanowieniach zamówiłam dzisiaj testy ciążowe ;-)
Australijka
Zaangażowana w BB
delewarre ,ale takie 10 - w sensie czułości
delewarre
tak czułe na 10
i 10 szt. zamówiłam tak na wszelki wypadek 
Australijka
Zaangażowana w BB
10 mało
Spójrz na mój wykres i wyobraźni sobie testy w każdy z tych płodnych dni ...

delewarre
Australijka, owulacyjnych to mam chyba 50 :-) , ale ciążowych to mniej, mam nadzieję że jeden starczy :-)
hmm, chociaż nie, tak sobie myślę, że nawet jakby wyszło za pierwszym razem to i tak będę potwierdzać i potwierdzać ...
hmm, chociaż nie, tak sobie myślę, że nawet jakby wyszło za pierwszym razem to i tak będę potwierdzać i potwierdzać ...
reklama
Australijka
Zaangażowana w BB
50 ???
No to jesteś niezła. Szacun - wzorowa staraczka
Ja mam ciążowych 6 i zamierzam wytrwać co najmniej do 5.04 a @ powinna być 2.04
A tak w ogóle to mój kot cały czas kładzie mi się na brzuchu - swoją drogą działa jak cieplutki termofor i brzuch tak nie boli.
Zamykam. Udanego wieczoru !

A tak w ogóle to mój kot cały czas kładzie mi się na brzuchu - swoją drogą działa jak cieplutki termofor i brzuch tak nie boli.
Zamykam. Udanego wieczoru !
Ostatnia edycja:
Podziel się: