reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

hej. U mnie @ sie rozkreca niestety wiec nawet nie musze testowac. Ciezka sprawa z ta ciaza:-(
Ide walnac lampke wina bo mam dola:-(

reklama
Ciezka ciezka....
Moja kumpela wlasnie sie dowiedziala ze jest w 13tc...miala krwawienia w terminie @ :szok: do tego zrobili jej TSH I wynik ma az 12 :szok: oczywiscie dostala leki... a ja sie martwie ze z moim 3, 2 nie zajde.... ciesze sie bo ona ma PCO i tylko jeden jajnik. Bede ciocia :-D

costa to gratulacje dla twojej kumpelki :tak: Czyli dla każdej z nas jest nadzieja.Zresztą nie,żebym w to kiedykolwiek wątpiła.:-p
Ten artykuł o tych testach właśnie przeczytałam... W sumie...no trochę długo wychodzi to czekanie.:sorry2: Wiadomo,że najbardziej wiarygodne jest badanie krwi,ale wiadomo,że i tak zazwyczaj sikamy. :-D Cóż...będzie trzeba się uzbroić w cierpliwość.
patanka ja w piątek tak się ucieszyłam z tej @, w 56dc,że aż sobie 2 piwka walnęłam.:-D No bo już nie chodzę taka wściekła i w końcu mogę z powrotem zacząć staranka...za hmm...kilka dni.A właściwie...to tak spontanicznie postanowiłam się kochać z P. W miarę regularnie,ale spontanicznie i postaram się nie myśleć wyłącznie o pływających plemniczkach w poszukiwaniu jajeczka...:dry:

Cześć ciocia costa ;-):-) Ah wiosna !
karotka00 gdzie Ty się podziewałaś ? Fajnie, że już do nas wróciłaś :tak:

A ja dzisiaj rano zapomniałam wziąć duphaston i zwalniałam się później z pracy, pędziłam 15 km w jedną stronę po tabletkę :confused: Bez sensu w ogóle, chyba nic by się nie stało jakbym jednej nie wzięła.
I na dowód tego jak jestem wytrwała w swoich postanowieniach zamówiłam dzisiaj testy ciążowe ;-)

Australijka, owulacyjnych to mam chyba 50 :-) , ale ciążowych to mniej, mam nadzieję że jeden starczy :-)

hmm, chociaż nie, tak sobie myślę, że nawet jakby wyszło za pierwszym razem to i tak będę potwierdzać i potwierdzać ...

reklama
50 ??? :-D No to jesteś niezła. Szacun - wzorowa staraczka :tak: Ja mam ciążowych 6 i zamierzam wytrwać co najmniej do 5.04 a @ powinna być 2.04
A tak w ogóle to mój kot cały czas kładzie mi się na brzuchu - swoją drogą działa jak cieplutki termofor i brzuch tak nie boli.
Zamykam. Udanego wieczoru !

Ostatnia edycja:
Do góry