reklama
Australijka
Zaangażowana w BB
a jak wy wchodzicie w mój wykres to widać temperaturkę czy nie ?
delewarre
Fanka BB :)
Australijka, ja widzę
Callinka

Dzisiaj, czyli w 17 dc znow mam dwie wyrazne krechy - na zdjeciu... Na owu to juz chyba za pozno, bo moj cykl musialby miec 34 dni...

Załączniki
C
Costa
Gość
Kreska testowa musi byc tego samego koloru albo mocniejsza od testowej zeby test byl pozytywny i wtefy w ciagu 24-36h powinna byc owu. Vo nie znaczy ze pecherzyk pekl tylko ze bylo podejscie do owu. Po anyykocepcji moze tak wariowac.... a co do dlugosci cyklu. Mozna miec owu w 17 dniu I miec 28dniowe cykle... fazs lutealna nie zawsze jest 14dni.... moze byc pomiedzy 10 a 16... ja mam np 15
Ja mysle ze ja owu miec nie bede
Australijka
Zaangażowana w BB
Kreska testowa musi byc tego samego koloru albo mocniejsza od testowej zeby test byl pozytywny i wtefy w ciagu 24-36h powinna byc owu. Vo nie znaczy ze pecherzyk pekl tylko ze bylo podejscie do owu. Po anyykocepcji moze tak wariowac.... a co do dlugosci cyklu. Mozna miec owu w 17 dniu I miec 28dniowe cykle... fazs lutealna nie zawsze jest 14dni.... moze byc pomiedzy 10 a 16... ja mam np 15
Costa może być zupełnie inaczej... może jeszcze się pojawi...
delewarre
Costa, może owu będzie, tylko trochę później 

Callinka
O kurcze widzisz Costa, co dwie glowy to nie jedna

Dzieki. Wyczytalam gdzies, ze to musi byc 14 dni przed pierwszym dniem cyklu. I rzeczywisciepecherzyk mogl nie peknac... Mam nadzieje, ze teraz bedzie owu i wzmagam boboseksy

Czemu masz nie miec? Czasem ponoc moze nie byc zadnych objawow, nawet na testach, a owu moze byc...
reklama
Podziel się: