reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

Hej dziewczyny!

Mogę do Was dołączyć?
My dopiero zaczynamy, ale chce się już dołączyć! Jesteśmy razem ponad 7 lat i 1,5 roku po ślubie i chyba nadszedł czas!
Poczytałąm Was, kurde tyle stron, zajęło mi to troche czasu, ale dałam radę!

3mam kciuki za Was i za nas!

m7a4xuundjk3fekp.png
Witaj :-D
Wrzuc sowaczek w sygnature to nie bedziesz musiala wklejac za kazdym razem. Trzymam kciuki za staranka

reklama
W ustawieniach masz Napis sygnatury .i tam trzeba wprowadzic adres suwaczka do forum czy cos takiego. Po generacji suwaczka ci sie kody wyswietlaja.
Mnie znowu boli podbrzusze :( nie wiem co sie dzieje i od czego to :(

Dobry wieczor :)
ahh ledwo sie dopisalam i juz nawalam..
nie mam sily na odrobienie wszystkiego

Costa - ja tez mam koty;-) i tez mnie budza rano:angry::-D

Australijka - nie wiem co poradzic z testami, ja raz mialam 4 dni pozytywne
w tym cyklu 24h i tyle:dry: nie wiem od czego to zalezy

czuje sie dzisiaj do d... mialam ogrom pracy, teraz padam na pyskacza, dzieciaki juz polozone spac a ja nawet nie mam sily isc sie kapac:baffled:

zycze udanej nocy :)

Australijka nie mam pojecia..... oddaj mi troche LH nieobraze sie...moze masz bardzo czule testy

Anna biedna ty z tymi bolami...a jaki to jest bol?

Tiluchna moze to zmeczenie to dobry znak?::-D

Moj takie ostre curry zrobil ze az sie boje jesc... :-D

Australijka nie mam pojecia..... oddaj mi troche LH nieobraze sie...moze masz bardzo czule testyAnna biedna ty z tymi bolami...a jaki to jest bol?Tiluchna moze to zmeczenie to dobry znak?::-DMoj takie ostre curry zrobil ze az sie boje jesc... :-D
Taki rozpierajacy.jak w okres. I to juz 3 dzien :(

anna2101 też mnie tak boli i to już z tydzień. Powinnam mieć @ dziś ale zobaczyłam tylko lekką plamkę. Niech to już przyjdzie to przynajmniej zacznę kolejny cykl a tak jestem w zawieszeniu

reklama
Tzn Needi ze u Cb jest nadzieja :( ja zaraz nospe wezme moze mi sie polepszy.. nie pocieszasz mnie :-D mam nadzieje ze nie bedzie mnie tak dlugo boleć :p

Do góry