reklama
Weźcie mnie dobijcie proszę.... Już nie pamiętam kiedy ostatnio miałam tak wredną @, gdybym się chociaż jej spodziewała... Jeszcze 1,5h i do domu... czemu ten czas tak się wlecze dzisiaj
Costa, fajny rozrabiaka ten Twój kocur
Australijka
Zaangażowana w BB
A mnie ciągle dzisiaj niedobrze...
Mnie było niedobrze w pt i sob. tez ledwo żyłam ... no co za chole!@twoA mnie ciągle dzisiaj niedobrze...
Leć do domu i sie połóż.odpocznij troszke.Weźcie mnie dobijcie proszę.... Już nie pamiętam kiedy ostatnio miałam tak wredną @, gdybym się chociaż jej spodziewała... Jeszcze 1,5h i do domu... czemu ten czas tak się wlecze dzisiaj
kaśkasiunia
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!
Jestem tutaj nowa. Od jakiegoś czasu śledziłam wątek, ale nie udzielałam siębo nie miałam niemal żadnej wiedzy.
U mnie sytuacja wygląda tak:
15 stycznia odstawiłam tabletki, przez miesiąc jeszcze uważaliżmy, teraz już drugi cykl starań. Od odstawienia miałam dwa razy @. Regularnie po 26 dniach.
Wczesniej nie prowadziłam żadnych obserwacji, teraz tylko - w ubiegłym miesiącu i tym testy owu. w przybliżonym spodziewanym terminie owulacji. W ubiegłym miesiącu jeden wynik był taki jakby przybliżony - w 13 d.c. - w tym miesiącu (teraz 11 d.c) testowałam od 7 d.c. i wyniki negatywne ale: 7dc, 8dc, 9dc - dwie kreski na teście ale testowa dużo słabsza - wczoraj 10 dc (negaytwyny - tylko jedna kreska - druga ledwie widoczna) czy któraś z Was tak miała? o czym może to świadczyć?
pozdrawiam i jeszcze raz witam się ze wszystkimi
Jestem tutaj nowa. Od jakiegoś czasu śledziłam wątek, ale nie udzielałam siębo nie miałam niemal żadnej wiedzy.
15 stycznia odstawiłam tabletki, przez miesiąc jeszcze uważaliżmy, teraz już drugi cykl starań. Od odstawienia miałam dwa razy @. Regularnie po 26 dniach.
Wczesniej nie prowadziłam żadnych obserwacji, teraz tylko - w ubiegłym miesiącu i tym testy owu. w przybliżonym spodziewanym terminie owulacji. W ubiegłym miesiącu jeden wynik był taki jakby przybliżony - w 13 d.c. - w tym miesiącu (teraz 11 d.c) testowałam od 7 d.c. i wyniki negatywne ale: 7dc, 8dc, 9dc - dwie kreski na teście ale testowa dużo słabsza - wczoraj 10 dc (negaytwyny - tylko jedna kreska - druga ledwie widoczna) czy któraś z Was tak miała? o czym może to świadczyć?
C
Costa
Gość
Cześć Dziewczyny!
Witaj :-)
Condo testow owu ja tak mialam ze najpier cos wyszlo potem tylko jedna kreska. Robis o tej samej porze codziennie? Ja robie o roznych... I noe powinno sie pic dwie godziny przed robieniem testu. Moze dlatego tak wychodzi bo za bardzo rozcienczony mocz
Fuma jestesmy z toba
Mnie tezr brzuch boli sikam jak nakrecona.... i bylo mi nie dobrze przedwczoraj. Hormony szaleja oo I jeszcze krew mi z nosa leci
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kaśkasiunia
Fanka BB :)
Robię mniej więcej o tej samej porze - max 1 h wahania i pamiętam, żeby nie pić przed za dużo
Australijka
Zaangażowana w BB
Cześć Kaśkakasiunia ! Ja się na temat owu testów nie wypowiadam, bo nie kumam tej mojej 7 dniowej owulacji (wg testów) ale dziewczyny może coś podpowiedzą;-)
Ja robię co rano test od tygodnia i za każdym razem II a Costa mówiła, że rano nie powinny wychodzić :/
Ja robię co rano test od tygodnia i za każdym razem II a Costa mówiła, że rano nie powinny wychodzić :/
C
Costa
Gość
Australijka ja nie mowilam ze nie powinny wychodzic tylko ze rano sie nie powinno
robic bo organizm nie produkuje hormonu rano dopiero po poludniu. Dlatego zaleca sie robic wieczorem. A czeku tobie rano wychodza to nie wiem
robic bo organizm nie produkuje hormonu rano dopiero po poludniu. Dlatego zaleca sie robic wieczorem. A czeku tobie rano wychodza to nie wiem
reklama
Australijka
Zaangażowana w BB
Bo ja jakaś felerna jestem bez sensu mi wychodzi. W ulotce testów też doczytałam, że rano nie, ale ja robię i rano i wieczorem i tyle czasu mi wychodzi. Mój już pada na pysk od tego seksu codziennie...
Podziel się: