reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

reklama
Weźcie mnie dobijcie proszę.... Już nie pamiętam kiedy ostatnio miałam tak wredną @, gdybym się chociaż jej spodziewała... Jeszcze 1,5h i do domu... czemu ten czas tak się wlecze dzisiaj :baffled:

Costa, fajny rozrabiaka ten Twój kocur :-D

A mnie ciągle dzisiaj niedobrze...:no:
Mnie było niedobrze w pt i sob. :( tez ledwo żyłam ... no co za chole!@two :(

Weźcie mnie dobijcie proszę.... Już nie pamiętam kiedy ostatnio miałam tak wredną @, gdybym się chociaż jej spodziewała... Jeszcze 1,5h i do domu... czemu ten czas tak się wlecze dzisiaj :baffled:

Costa, fajny rozrabiaka ten Twój kocur :-D
Leć do domu i sie połóż.odpocznij troszke.

Cześć Dziewczyny!

Jestem tutaj nowa. Od jakiegoś czasu śledziłam wątek, ale nie udzielałam siębo nie miałam niemal żadnej wiedzy.
U mnie sytuacja wygląda tak:
15 stycznia odstawiłam tabletki, przez miesiąc jeszcze uważaliżmy, teraz już drugi cykl starań. Od odstawienia miałam dwa razy @. Regularnie po 26 dniach.

Wczesniej nie prowadziłam żadnych obserwacji, teraz tylko - w ubiegłym miesiącu i tym testy owu. w przybliżonym spodziewanym terminie owulacji. W ubiegłym miesiącu jeden wynik był taki jakby przybliżony - w 13 d.c. - w tym miesiącu (teraz 11 d.c) testowałam od 7 d.c. i wyniki negatywne ale: 7dc, 8dc, 9dc - dwie kreski na teście ale testowa dużo słabsza - wczoraj 10 dc (negaytwyny - tylko jedna kreska - druga ledwie widoczna) czy któraś z Was tak miała? o czym może to świadczyć?

pozdrawiam i jeszcze raz witam się ze wszystkimi :)

Cześć Dziewczyny!

Jestem tutaj nowa. Od jakiegoś czasu śledziłam wątek, ale nie udzielałam siębo nie miałam niemal żadnej wiedzy.
U mnie sytuacja wygląda tak:
15 stycznia odstawiłam tabletki, przez miesiąc jeszcze uważaliżmy, teraz już drugi cykl starań. Od odstawienia miałam dwa razy @. Regularnie po 26 dniach.

Wczesniej nie prowadziłam żadnych obserwacji, teraz tylko - w ubiegłym miesiącu i tym testy owu. w przybliżonym spodziewanym terminie owulacji. W ubiegłym miesiącu jeden wynik był taki jakby przybliżony - w 13 d.c. - w tym miesiącu (teraz 11 d.c) testowałam od 7 d.c. i wyniki negatywne ale: 7dc, 8dc, 9dc - dwie kreski na teście ale testowa dużo słabsza - wczoraj 10 dc (negaytwyny - tylko jedna kreska - druga ledwie widoczna) czy któraś z Was tak miała? o czym może to świadczyć?

pozdrawiam i jeszcze raz witam się ze wszystkimi :)

Witaj :-)
Condo testow owu ja tak mialam ze najpier cos wyszlo potem tylko jedna kreska. Robis o tej samej porze codziennie? Ja robie o roznych... I noe powinno sie pic dwie godziny przed robieniem testu. Moze dlatego tak wychodzi bo za bardzo rozcienczony mocz

Fuma jestesmy z toba

Mnie tezr brzuch boli sikam jak nakrecona.... i bylo mi nie dobrze przedwczoraj. Hormony szaleja oo I jeszcze krew mi z nosa leci

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Kaśkakasiunia ! Ja się na temat owu testów nie wypowiadam, bo nie kumam tej mojej 7 dniowej owulacji (wg testów) ale dziewczyny może coś podpowiedzą;-)

Ja robię co rano test od tygodnia i za każdym razem II a Costa mówiła, że rano nie powinny wychodzić :/

Australijka ja nie mowilam ze nie powinny wychodzic tylko ze rano sie nie powinno
robic bo organizm nie produkuje hormonu rano dopiero po poludniu. Dlatego zaleca sie robic wieczorem. A czeku tobie rano wychodza to nie wiem

reklama
Bo ja jakaś felerna jestem :no: bez sensu mi wychodzi. W ulotce testów też doczytałam, że rano nie, ale ja robię i rano i wieczorem i tyle czasu mi wychodzi. Mój już pada na pysk od tego seksu codziennie...

Do góry