reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

A to kocur czy kotka? Bo wiesz wiosna idzie, to kota też bierze :-):-):-)

?
Kot mlody 4miesiace ma. Dziala minna nerwy.... jak go zamkjiemy w salononkuchni to stoi namnpod drzwiami od sypialni I drze mordke... nawet nie mialczy tylko sie drze jakby go ze skury obdzierali. Jak jest z nami a drzwi do kuchni zamkniete to budzi.o 5 rano bo glodne. Jak kuchna otwarta to tlucze talerze lazi po szafkach rozwala smietnikn i teraz kwiaty. A w nocy spac nie daje gryzie po uszach drapie po stopach wciska dupke w twoj nos..... wychowadz sie smierdziela nie da.... moze sie uspokoji po kastracji.
Z kotem gorzej niz z dzieckiem bo dziecko da soe uspokoic i nie drapie cie do krwii bo glodne.... kocham mojego kocurka ale sa dni kiedy mam dosc.... tak jak dzis... spalam moze 4 razy po 15 minut bo alarm mnie budzil..... i wsciekla jestem. ... do tego wczoraj moj mial migrenke I nici z seksu.....grrrr.....bez kija nie podchodz

reklama
Kot mlody 4miesiace ma. Dziala minna nerwy.... jak go zamkjiemy w salononkuchni to stoi namnpod drzwiami od sypialni I drze mordke... nawet nie mialczy tylko sie drze jakby go ze skury obdzierali. Jak jest z nami a drzwi do kuchni zamkniete to budzi.o 5 rano bo glodne. Jak kuchna otwarta to tlucze talerze lazi po szafkach rozwala smietnikn i teraz kwiaty. A w nocy spac nie daje gryzie po uszach drapie po stopach wciska dupke w twoj nos..... wychowadz sie smierdziela nie da.... moze sie uspokoji po kastracji.
Z kotem gorzej niz z dzieckiem bo dziecko da soe uspokoic i nie drapie cie do krwii bo glodne.... kocham mojego kocurka ale sa dni kiedy mam dosc.... tak jak dzis... spalam moze 4 razy po 15 minut bo alarm mnie budzil..... i wsciekla jestem. ... do tego wczoraj moj mial migrenke I nici z seksu.....grrrr.....bez kija nie podchodz

:-D Costa ale mnie rozbawiłaś z poniedziałku :)
też mam kota od kilku lat i już wiele nieprzespanych nocy z nim miałam, ale za nic w świecie bym go nie oddała.
Aha i powiem Ci że w porównaniu do dziecka to kot to jest małe miki :-D. Zdecydowanie łatwiej jest go komuś podrzucić na weekend jak już nie wyrabiasz... albo chociażby do hotelu dla zwierząt :-D

Costa, :-D to masz z tym kotem, nadpobudliwy chyba trochę jest. Ale faktycznie, po kastracji powinien trochę się uspokoić. A pytałam, bo u nas właśnie zaczęły się marcować koty i w nocy się drą za oknami, też już wytrzymać nie można. Nie wiem jak kotki mogą lecieć na zawodzenia :-D

Australijka ja mojego kota nie mam komu podrzucic bo wszyscy wiedza jakie to wredne zwierze :-D dziecko latwiej byloby podrzucic

Delewarre ja tez nie wiem... mnie tam darcie mordki nie podnieca

A wogole moj kot to chyba sie z powolaniem minol bo uwielbia wode... wchodzi mi pod prysznic I sie wyleguje a jak biore kapiel to probuje plywac albo spi mi na brzuchu do polowy w wodzie :-D

Kochany wredny kocur :-D spi mi teraz na nogach i chyba juz zapomnial ze sie smiertelnie obrazil bo go w klatce zamknelam.... ah te koty

Cześć

Na to wychodzi,ze jednak nie będę testować bo już temperatura spada i jakieś plamienie się u mnie zaczęło.
Za dwa trzy dni się znowu ujawnię bo teraz to wybitnie nie mam nastroju.
W weekend mi akurat przypadała rocznica odejścia drugiego aniołka i jeszcze do tego ta wcześniejsza @. Muszę trochę dojść do siebie.

Ale trzymam kciuki za każda z Was&&&&&&&&&&&&.

Cześć

Na to wychodzi,ze jednak nie będę testować bo już temperatura spada i jakieś plamienie się u mnie zaczęło.
Za dwa trzy dni się znowu ujawnię bo teraz to wybitnie nie mam nastroju.
W weekend mi akurat przypadała rocznica odejścia drugiego aniołka i jeszcze do tego ta wcześniejsza @. Muszę trochę dojść do siebie.

Ale trzymam kciuki za każda z Was&&&&&&&&&&&&.

Fuma jesteśmy z Tobą !

reklama
Fuma, może to tylko plamienie jakieś :-( mam nadzieję, że się nie rozwinie w @.

Ale mnie dzisiaj brzuch boli, tzn nie tylko dzisiaj, ale dzisiaj to mi jakoś źle z tym :-(

Do góry