reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

Tiluchna no ja tez mam wolne. Potem wtorek sroda i wolne do 8.04 bo wielkanoc :-D wiec czas bedzie.. ja mam urodziny po owulce wiec opijam teraz :-D

Dobranoc dziewczeta.

Ps. Test owu negatywny

reklama
Karola:-D cosss tyy, nawet ochoty nie mam na alko

a ja juz sie temperatura nie sugeruje
tyle moich kolezanek mialo pieknych w gorze a potem minus na koncu
jak dla mnie to fajna zabawa i ladnie pokazuje kiedy mam owu
wiem juz czego sie spodziewac
i znam coraz lepiek swoje cialo:tak:

Patanka hehehe LOL:-D powiem ze w maju tez zywotne - jak widac w lutym oba moje dziecioki
takze mysle ze cala wiosna jest cudowna za zapylania:-p

Dziewczynki bardzo dziękuję wszystkim za życzonka ! :-)

Miłego wieczorku Wam życzę i całych armii żołnierzyków dzisiejszej nocy i każdej kolejnej :tak:

costa - oj przykro mi ale słonce nasteny będzie pozytywny już zobaczysz kochana . wiecie dziołszki ja tez będę juzz powoli zmykac lulać bo rano do pracy .... do jutra kobitki , dobranoc mliej nocki a owocnej :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Tiluchna no ja tez mam wolne. Potem wtorek sroda i wolne do 8.04 bo wielkanoc :-D wiec czas bedzie.. ja mam urodziny po owulce wiec opijam teraz :-D

Dobranoc dziewczeta.

Ps. Test owu negatywny

Poczekaj na plodny sluz:tak: ty masz regularne cykle?
i jeszcze jedna wskazowka
ja mialam o 19 jednego dnia bardzo negatywny
potem rano o 7 juz taki watpliwy
a o 10 (3h pozniej) mialam juz super pozytywa
takze czasem lepiej 2 albo i 3 razy dziennie zeby nie przegapic momentu :)

No niby bylyvdwie kreski ale druga ledwo widoczna.
Co do cykli to nie wiem bo to pierwszy po antykoncepcji i po zapaleniu jajnikow i macicy. Przed tabletkami mialam 28-29 dniowe cykle.
A na sluzie to ja sie nie znam dla mnie zawsze jest taki sam :-p puki co napewno jest kremowy

A ja czytalam zeby nie robic testow owu rano.....raz zrobilam i ani cienia...

No wlasnie ja nie pamietam czy kiedykolwiek miałam jakis jajkowaty :D teraz tez nie. mialam mokro i w ogole... ale nie przypomina mi to bialka jajka kurzego

Przespałam weekend :baffled: Komputer tak sobie naprawiłam, że chodzi 20 minut i się wyłącza - chyba przegrzewa się gdzieś :baffled: Dzisiaj dam go do naprawy. Nie zdążę wszystkiego nadrobić :tak: ale w pracy się postaram :tak:

Tiluchna witaj :)

Zbieram się do pracy, później się odezwę. Jakoś źle mi :-(

Hej porannie
ja tez sie witam i zmykam zaraz porozwozic dzieci do szkol/przedszkoli i do roboty do 17:sorry2:

ja wam powiem ze wczesniej mialam sluz dokladnie jak bialko jajka w dni plodne
a w tym cyklu byl to wodnisty przezroczysty, co mnie bardzo zaskoczylo:dry:
nigdy wczesniej takiego nie mialam:confused:

tak testy owu najlepiej robic miedzy 10 rano a 18 popoludniu:tak:
ale ja ich mialam tyle ze 7 rano, 10 i 16 to byla norma:-p

Costa - no to pierwszy rowniez obserwacyjny:tak:;-) bedziesz wiedziala na czym stoisz

milego dnia!

reklama
Witam kochane kobitki :)
Ja właśnie wstałam.. złośnica szaleje a mamusia jeszcze w wyrku leży.
Dzisiaj znowu męczy mnie ból podbrzusza :( to jest nie normalne by przez 3 dni z rana bolal mnie brzuch :/ wczoraj wieczorkiem postanowiłam dać mężowi spokój. Dzisiaj cos moze pomodzimy. W kalendarzyku owulka znowu nie wykryta :(

Do góry