reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

karola1986-21 - pewnie że tak a wiec tak mam 25 latek , ogólnie starałam się 2.5 roku żeby się udało powiem ci że już miałam już takiego doła psychicznego że nie mogłam sobie poradzićz tym że słyszałam ze moje koleżanki zaciążyły a ja jeszczenie ile razy płakałam do poduchy..... ale wkoncu się udało . tylkonaprawde trzeba mieć troszkę cierpliwości i być dobrej mysli

reklama
Cześć dziewczyny (Nowe i starsze forumowiczki)
Anusia88sc a ja myślałam, że Ty w moim wieku jesteś :-D bo tak pisałaś, że już długo się starasz. Swoją drogą... hmm dziś mam urodzinki - 34-te :tak:

A poza tym to chciałam coś wspomnieć o ziółkach o. Sroki, które to piję już około tygodnia. Smak się nie zmienił, cały czas tak jakbym szałwię piła :-D piję raz dziennie wieczorkiem przed snem... no i doszłam do wniosku, że ta owulka ,która zaczęła mi się w 9 dc i trwa nadal 14 dc (o ile ovutesty nie kłamią :-D) to zasługa ziółek. Co Wy myślicie ? W tym czasie mamy codziennie boboseksy dodam:zawstydzona/y: bo libido mi wzrosło :p

Ostatnia edycja:
oj, to długo się naczekałaś... :-( no ale najważniejsze, że się doczekałaś w końcu!!!!

a co było przyczyną? coś z hormonami?

wszystkiego najlepszego Austarlijko!!! Spełnienia wszystkich marzeń no i tego jednego o II kreseczkach oczywiście!!!

Ostatnia edycja:
Australijka wszystkiego naj z okazjii urodzin :tak: dwoch kreseczek !!

Tiluchna...aaa u nas dzis Patryka wiec imprezy wszedzie. Pilam wodke z sokiem :sorry:wodka zawsse na mnie depresyjnie dziala

Anusia ogladaj ogladaj i sie zachwycaj

Chyba ide spac....

australijka - wszystkiego najlepszego słonce , spełnienia marzen oraz przedewszzystkiiiiim fasoleczki ci zycze z całego serduszka:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: karola1986-21 -powiem że tak troszkę to trwało ale ja tak mówie ze najważniejsze to się nie poddawac choć wiemże tak się mówi ale na własnej skorze doswiatczylam , wiesz ja miałam problemyz owulka bo raz milam miesiąc bezowulacyjny a to miałam jakies infekcje a na początku gin tez podjerzewal ze mam torbielą na lewym jajniku ale potrm na kolejnym usg okazało się ze to zniklo pod wpywem brania globulek...ten czas muj dziwnie przebiegał i dlatego nie mogłam uwierzyć ze wkoncu się udało:-)

Australijko - Wszystkiego najlepszego!!!!
images.jpg

Costa - nooo taaaaaak
zapomnialam:-D:-D
jakos nie bylo za zielono u nas dzisiaj w miescie
ale u mnie w pracy pare osob na jutro wolne ma:tak:

ahh ja ostatni raz alko imalam w buzi ponad miesiac temu:sorry2:
szkoda mi sknocic temperature lol:-D

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 19
costa a powiem Ci, że chętnie bym sobie dziabnęła jakiegoś drina dziś...

chyba się skuszą bo potem w drugiej połowie cyklu nie biorę alkoholu do ust bo to nigdy nie wiadomo co i jak, czy jest fasolka czy nie i wolę nie ryzykować...

anusia no rzeczywiście nieźle przeszłaś, no ale cierpliwość się opłacała!!!

tili teraz to z daleka od %% bo tempka ładnie idzie do góry, chyba "bydzie" coś z tego ;-)

Ostatnia edycja:
oj ja tez bym wypla jakiegoś drineczka z cola lodem i cytrynka ale to nie możliwe przez najbliższe mce , a słuchajcie kochane powiedzcie mi jak jest z sexowaniem w ciąży bo ja ciemna wtym jak tabaka w rogu a muj chłp już dziś się upominal o chwiele przyjemnoscie bo miał ochote aja się nie zgodziłam bo bojke się zeb cos się nie stało.... powiedzcie mi drogie moje - z góry dzienkuje za informacje:tak:

Australijko sto lat sto lat i upragnionego dzieciatka niebawem. Jestesmy z tego samego roku no ale mi do 34 urodzinek pare miesiecy zostalo.
Moniqa ja tez testuje 21 marca!
Tiluchna witaj.
Wlasnue czytalam na onecie ze podobno o tej porze roku plemniki sa najbardziej zywotne!!!! hihi
U mnie dzisiaj tez impreza byla bo maz ma imieniny. No ale alkoholu nie ilam boje sie jakby co dzisiaj 24 dzien cyklu.

Slodkich snow:-)

reklama
Do góry