reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

WITAJCIE MOJE KOCHANE , PRZPRASZAM WAS ZE ZNOW NIE BYLO MNIE PERE DNIZ WAMI ... AH TEN MUJ INTERNET OST MI COS B. SZFANKUJE :( WITAM NOWE STARACZKI - WITAJCIE DZIEWUSZKI JEZELI CHODZI CO U MNIE TO JUZ PISZE KOCHANE POSPRZATALAM SOBIE JUZ W MIESZKANKU A NAWET KUPILAM SOBIE NOWA FIRANKE DO OKNA :-):-) WIECIE ZAUWAZYLAM ZE TERAZ BYLE CO ZROBIE W DOMCIU I CZUJE SIE ZMECZONA JAK NIE WIEM, MASAKRA .... JAK TAK BEDZIE DO KONCA CIAZY :tak: MUSZE TROSZKE WAS POCZYTAC BO JEST TROSZKE HEHEHE:szok:

reklama
Anna to fajnie ze mala daje wam czas :-)
U mnie spoko ogladamy tv i pijemy drineczki. Moze na jakies balety skoczyny ale nie wiem
Daje..ale mam mega doła :( nie wiem jak ja wytrzymam do 04.04 :( tez chetnie bym wyskoczyła sie zabawić..ale nie moge bo z małą siedze i nie ma jej z kim zostawic.

Anna popilnowalabym ci malej gdybym byla blizej. Ny testujemy tego samego dnia bo ja tez 4.04.

Wypilam 3 drinki i mam dola... watpie zeby bylo co testowac....

Anna popilnowalabym ci malej gdybym byla blizej. Ny testujemy tego samego dnia bo ja tez 4.04.

Wypilam 3 drinki i mam dola... watpie zeby bylo co testowac....
:) o ! przynajmniej nie jestem sama :)
Ja 2.04 mam dostać @ ale moze sie przesunąć przez to ze sie staramy. ale właśnie wole poczekać do 4.04 :) MOdle sie by nie przyszła :) za Ciebie też trzymam kciukasy i to baaaaaaardzo mocno. oby ten czas był dla nas szczęśliwy

TROSZKE WAS NADROBILAM HEHEE COSTA - TAK POLICZYLAM TO BEDZIE POCZATEK 6 TYGODNIA ANNA2101- SUCHAJ KOCHANA ROZUMIEM CIE JA TEZ CZASMI MIEWAM TAKIE DOLKU ALE WLANCZAM SOBIE MIJA ULUBIONA MUZYCZKE I TROSZKE LAPEIJ MI SIE ROBI TO MOJA RADA ..... ŻABUCHA - SUCHAJ JA TEZ ROBILAM NA POCZATKU HCG I WYSZEDL NEGATYWNY , A TU WIDZISZ ... POCZEKAJ JESZZCZE CHWILKE I ZROB PONOWNIE TESCIK KOCHANA.. WIECIE JA NIGDY NIE ROBILAM TESTOW OWULACYJNYCH BO JAOOS NIE ZNALAM SIE NATYM ZABRADZO... MARCELA- TERAZ TYLKO MUSI BYC LEPIEJ , GLOWA DO GORY BEDZIE DOBRZE . ŻABUCHA - COS MI SIE WYDAJE ZE JESTES KOLEJNA Z DWOMA KRESECZKAMI , TAKIE MOJE TEZ PRZECIUCIE I BARDZO DOBRZE TERAZ TO JUZ Z GORKI WSZYSTKIE DO KONCA ROKU BEDZIEMU MAMCIAMI:tak::tak::tak: A CO DO AMOTAKSU I DICLOFONACU TO BRALAM TE LEKI I POWIEM ZE SA B. DOBRE I MAM DOBRA OPINIE O TYCH LEKACH SKUTECZNE I TANIE SA :) TO FAKT MEZCZYZNI TO TRUDNY CZASMI ROZDZIAL W NASZYM ZYCIE ZEBY ICH DO CZEGOIS NAMUWIC EH AMUJ A. JAKIES TYDZIEN TEMU POW MI TEZ Z E ZUCA PALENIE CO BYLAM W SZOKU DUZYM ALE CO NIE PALIL 4 DNI .... A W 5DNIU WYPALIL 2 PCZKI I POCU OBIECYWAL ...

Hej dziewczyny :)
czy moglabym sie do Was przylaczyc???
to moj drugi cykl staran, choc zaczelam w listopadzie:sorry2:
ale moj pierwszy cykl mial ok 52 dni - nieudany , kolejny musielismy odpuscic i ten jest jak najbardziej starankowy;-)
teraz juz jestem na ostatniej prostej - czyli czekanie
ale potrzebuje wsparcia a widze, ze wy prawie wszystkie w takiej samej sytuacji i wiem ze zrozumiecie:tak:
zapuscilam korzenie na listopadowych starankach ale polowa dziewczyn juz ma dzidzie w brzuszku, niektore juz zblizaja sie do polmetka...ahhh

zycze wszystkim z Was upragnionych 2 kreseczek:tak:

aaaa i cos o mnie :D mam 30 lat, dwie pociechy,
mieszkam w UK juz 7 lat i osiadlam tu juz na stale, tu jest moj dom ( w kazdym tego slowa znaczeniu) :)

pozdrawiam :-D

TROSZKE WAS NADROBILAM HEHEE COSTA - TAK POLICZYLAM TO BEDZIE POCZATEK 6 TYGODNIA ANNA2101- SUCHAJ KOCHANA ROZUMIEM CIE JA TEZ CZASMI MIEWAM TAKIE DOLKU ALE WLANCZAM SOBIE MIJA ULUBIONA MUZYCZKE I TROSZKE LAPEIJ MI SIE ROBI TO MOJA RADA ..... ŻABUCHA - SUCHAJ JA TEZ ROBILAM NA POCZATKU HCG I WYSZEDL NEGATYWNY , A TU WIDZISZ ... POCZEKAJ JESZZCZE CHWILKE I ZROB PONOWNIE TESCIK KOCHANA.. WIECIE JA NIGDY NIE ROBILAM TESTOW OWULACYJNYCH BO JAOOS NIE ZNALAM SIE NATYM ZABRADZO... MARCELA- TERAZ TYLKO MUSI BYC LEPIEJ , GLOWA DO GORY BEDZIE DOBRZE . ŻABUCHA - COS MI SIE WYDAJE ZE JESTES KOLEJNA Z DWOMA KRESECZKAMI , TAKIE MOJE TEZ PRZECIUCIE I BARDZO DOBRZE TERAZ TO JUZ Z GORKI WSZYSTKIE DO KONCA ROKU BEDZIEMU MAMCIAMI:tak::tak::tak: A CO DO AMOTAKSU I DICLOFONACU TO BRALAM TE LEKI I POWIEM ZE SA B. DOBRE I MAM DOBRA OPINIE O TYCH LEKACH SKUTECZNE I TANIE SA :) TO FAKT MEZCZYZNI TO TRUDNY CZASMI ROZDZIAL W NASZYM ZYCIE ZEBY ICH DO CZEGOIS NAMUWIC EH AMUJ A. JAKIES TYDZIEN TEMU POW MI TEZ Z E ZUCA PALENIE CO BYLAM W SZOKU DUZYM ALE CO NIE PALIL 4 DNI .... A W 5DNIU WYPALIL 2 PCZKI I POCU OBIECYWAL ...
:) spróbuje sobie wlączyć i troche sie wyluzować. jakoś wytrwam do tego testowanka :)
Hej dziewczyny :)
czy moglabym sie do Was przylaczyc???
to moj drugi cykl staran, choc zaczelam w listopadzie:sorry2:
ale moj pierwszy cykl mial ok 52 dni - nieudany , kolejny musielismy odpuscic i ten jest jak najbardziej starankowy;-)
teraz juz jestem na ostatniej prostej - czyli czekanie
ale potrzebuje wsparcia a widze, ze wy prawie wszystkie w takiej samej sytuacji i wiem ze zrozumiecie:tak:
zapuscilam korzenie na listopadowych starankach ale polowa dziewczyn juz ma dzidzie w brzuszku, niektore juz zblizaja sie do polmetka...ahhh

zycze wszystkim z Was upragnionych 2 kreseczek:tak:

aaaa i cos o mnie :D mam 30 lat, dwie pociechy,
mieszkam w UK juz 7 lat i osiadlam tu juz na stale, tu jest moj dom ( w kazdym tego slowa znaczeniu) :)

pozdrawiam :-D
Witamy,Witamy :) Trzymam mocno kciuki by się udało :)

tiluchna witamy serdecznie. Ja już zdążyłam zauważyć, że znajdzie się tu zrozumienie. I dobre rady. Dobrze trafiłaś. 
Mam teraz 28 dc. Test- 1 kreska. Czekam na @. 
Costa nie miej doła bo nie wiem czy wiesz, ale wyczytałam, że dziecko najszybciej począć na urlopie, dlatego że kobieta jest wtedy wypoczęta i zrelaksowana:tak:

reklama
Needi jestes pewna na 100%:dry:? moze za wczesnie jeszcze??

ah no wlasnie tego zrozumienia i podekscytowania i rozmowy o objawach;-)

potwierdzam, ze w ciaze czesto zachodzi sie nie wiedzac kiedy
ja tak mialam z pierwszym dzieckiem
po 1.5 staran gdy w koncu zmienilam prace, styl zycia i zaczelam ponownie wracac do normalnosci (od starankowej) dowiedzialam sie ze jestem w ciazy:szok::tak::tak:

Do góry