reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

Co do plci ja bym bardzo chciala chlopca ale wazne zeby bylo zdrowe. Marzy mi sie chlopiec bo bardzo podobaja mi sie ciuszki :-D dziewczece juz nie tak bardzo bo tu trudno o cos innego niz roz :dry: coz najwyzej moja panna bedzie chlopczyca :-D

reklama
Mnie dopadl jakis dolek :( jestem prawie przekonana ze sie nie uda. Non stop czekam i licze dni do @ i mam nadzieje ze nie nadejdzie :( ale jakos brak mi wiary.

Anna a ktory to dzien cyklu? Ja bede trzymac za ciebie kciukasy!!! Mam wiare w kazda z was...tylko nie w siebie... jestem prawie pewna ze owu nie bedzie bo moja tempka taka wysoka camy czas :-(

Dziewczyny to jest to. Niby czeka się z nadzieją, że jednak się udało, ale żeby później nie było ogromnego zawodu, to mówimy sobie, żeby się zbytnio nie nakręcać bo nic z tego pewnie nie będzie. Ja mimo tych symptomów nadejścia @ głupia nadal w duchu myślę, że może nagle to wszystko się zatrzyma i go nie będzie. 

Ja siedze i zamulam. Wisi nademna to co lekarz powiedzial...denerwuje, dziala depresyjnie.... nawet mi sie seksic nie chce.... brzuch mnie jakos znowu boli i tylko sie modle zeby to byla owu a nie znowu zapalenie. Nawet juz plakac nie mam sily... deprecha na calego za oknem pada deszcz i wieje. ...
Zazdroszcz tym z was ktore juz maja dzieciaczki.... przynajmniej wiecie ze mozecie miec dzieci...a ja? Eh.... o dupe rozbic takie dnii....nienawidze weekendow

U mnie 10dc a boli mnie tak jak na zapalenie.
Kurcze bedziemy sie chyba przeprowadzac. Od dwoch tygodbii nie mozemy sie doprosic o naprawde kuchenki i pieca wiec nie ma jak gotowac obiadow... teraz sie boiler cos psuje bo slabo grzeje. I wszedzie jest grzyb cholerny ogrzac sie tego nie da..caly dzien ogrzewanie chodzi a jak wylacze tonpo pol godzinie swoj oddech widze.... a place 500euro za mieszkanie:no:musze sie isc spytac prawnika czy w takim przypadku moge sie wyprowadzic na podstawie ze oni zlamali umowe bo chce odzyskac depozyt

Ja siedze i zamulam. Wisi nademna to co lekarz powiedzial...denerwuje, dziala depresyjnie.... nawet mi sie seksic nie chce.... brzuch mnie jakos znowu boli i tylko sie modle zeby to byla owu a nie znowu zapalenie. Nawet juz plakac nie mam sily... deprecha na calego za oknem pada deszcz i wieje. ...
Zazdroszcz tym z was ktore juz maja dzieciaczki.... przynajmniej wiecie ze mozecie miec dzieci...a ja? Eh.... o dupe rozbic takie dnii....nienawidze weekendow

Costa :no: uszy do góry ! Musisz myśleć pozytywnie, albo przynajmniej odrobinę się postarać. Pamiętaj, że takich jak Ty jest nas tu wiele i nie poddajemy się. Za cyklem przychodzi kolejny cykl i mimo braku dwóch kresek dalej próbujemy. Niektóre po wiele lat i czasem dopiero po wielu latach przychodzi ten upragniony moment. Jesteśmy tu z Tobą babo! :tak:

Poza tym widzę, że więcej zwaliło ci się na głowę (mieszkanko). W życiu tak już jest ,że raz na dole raz na górze. Jeżeli teraz wszystko na nie to później wszystko na tak będzie. Sinusoida ;-)

Ostatnia edycja:
Moj chlop to ma magiczny dotyk albo uj wie co bo wlaczyl piekarnik i dziala...z tym ze nie grzeje. :no:
Australijka wiem ze nazekam i glupio mi bo wiem ze jest duzo dziewczyn w gorszej sytuacjii alo jakos mi sie tak zebralo :sorry:

reklama
Costa- moze rzeczywiscie czas cos pomyslec z tym mieszkaniem. Wlasciciele powinni cos z tym zrobic a nie was olac.
Niby kolo pon-wt powinnam miec owulke. Moze sie przyspieszyla jakos

Do góry