reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

Anna temperature powinno sie miezyc o tej samej poze codziennie bo czesto jest tak ze np o 7 jest 36.6 a o 8 juz 36.8
Ja sie staram miezyc o tej samej prze

reklama
Ja właśnie staram sie korzystać z czasu wolnego na spanie rano..bo niestety ostatnio cos sie nie wysypiam. Jakiś vigor albo inne witaminy bede musiala sobie kupic. Bo ledwo na oczy patrze. :( ale cóż jak mus to mus :)

Witam.
Ja dalej przeziebiona. Dzisiaj 22 dc i strasznie bola mnie piersi.
Napilabym sie winka dzisiaj tak na odstresowanie sie bo same stresy w pracy no ale do testowania 6 dni wiec nie bede ryzykowac.
Zabucha jak dziwne by bylo gdybys w ciazy nie byla. Wszystko mozna sobie wymyslic ale siary raczej nie....
Anna sliczna coreczka......Ja tez taka chce:-)
Wszystkim udanych staran weekendowych zycze.....oby zaowocowaly 2 kreseczkami.

patanka - zobaczysz :)jeszcze troche i same bedziecie takie miały :) nie wszystko od razu :D na przyjemności czasem trzeba poczekać :D mocno 3 mam kciukasy i biore sie za sprzątanko. Burdel ka kółkach :D

ale dużo naskrobałyście dziś :-)

dziwna sprawa dziś u mnie, ledwo co po @ a tu już mokro w gatkach, śluz na zewnątrz jaki wodnisty a w środku bardziej lepki jest próbowałam sobie wymacać co tam z moją szyjką, wydaje mi się, że jest wysoko, no na pewno wyżej niż podczas @, ale pies wie czy ona otwarta czy zamknięta, do tej pory nie umiem tego określić... tak samo twardość, dla mnie zawsze jest średnio-twarda, no bez kitu, ja nie wiem jak to rozpoznać, może któraś mnie nauczy, huh?

w dodatku pobolewa mnie lewy jajnik, czuję takie rozpieranie, czy to możliwe, że pęcherzyki już rosną i stąd to uczucie?

kuźwam ciągle ten lewy jajnik, od pół roku chyba tylko raz pobolweał mnie prawy a tak to ciągle lewy, to nie jest chyba normalne...

Anna temperature powinno sie miezyc o tej samej poze codziennie bo czesto jest tak ze np o 7 jest 36.6 a o 8 juz 36.8
Ja sie staram miezyc o tej samej prze

no właśnie zapomniałam napisać, że budzik nastawiam na 5.30, mierzę temperaturę i jeszcze trochę kimam sobie do 6.00 :-) W weekendy też tak robię, bo lubię sobie rano wstać, jak wszyscy śpią i wypić sobie kawkę w spokoju, albo książkę poczytać. Wszyscy się ze mnie śmieją, ale ja tak lubię :-)

W ogóle, to kiedyś zrobiłam niespodziankę mojemu małżowi, wstałam o 4 rano i nalepiłam pierogów ruskich na śniadanie :-) Czasem tak mam :)

karola, z szyjką to Ci nie pomogę, bo sama nie wiem. Kiedyś próbowałam sobie mierzyć, ale jakoś za bardzo mi to nie szło. A co do bolesności, to mnie zazwyczaj zaczyna boleć 6 - 7 dc (owulacja 12 - 13 dc) i zawsze mnie boli, chyba, że owulacji nie mam :baffled:

Ostatnia edycja:
ale dużo naskrobałyście dziś :-)

dziwna sprawa dziś u mnie, ledwo co po @ a tu już mokro w gatkach, śluz na zewnątrz jaki wodnisty a w środku bardziej lepki jest próbowałam sobie wymacać co tam z moją szyjką, wydaje mi się, że jest wysoko, no na pewno wyżej niż podczas @, ale pies wie czy ona otwarta czy zamknięta, do tej pory nie umiem tego określić... tak samo twardość, dla mnie zawsze jest średnio-twarda, no bez kitu, ja nie wiem jak to rozpoznać, może któraś mnie nauczy, huh?

w dodatku pobolewa mnie lewy jajnik, czuję takie rozpieranie, czy to możliwe, że pęcherzyki już rosną i stąd to uczucie?

kuźwam ciągle ten lewy jajnik, od pół roku chyba tylko raz pobolweał mnie prawy a tak to ciągle lewy, to nie jest chyba normalne...
Jak wodnisty to moze warto się pokochac wrazie gdyby cos :)
Co do szyki to niestety tez nie pomoge bo sie nie znam :(

Kurcze u mnie dalej jedna kreska n tescie owu.... sprubuje rano.... ide jesc spaghetti :-D

Cos mi sie widzi ze u mnie owu nie bedzie. .. jeszcze troche czasu jest ale te tempki takie wysokie:sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
costa testów owu nie robi się rano, najlepiej popołudniu albo wieczorem.

nie łam się, pewnie owu będzie, może tylko się spóźni, bądź dobrej myśli!

reklama
Ja nie kasuję historii w przeglądarkach, ale za to mamy dwa konta... więc i tak i tak się nie zaloguje :-p Ja mam pełno śmieci na pulpicie, a on uwielbia porządek to się nawet nie dobiera do konta, zresztą nie podskoczy informatykowi :growl: A tak poważnie to znając mojego mężulka to jak to nie filmiki nayoutube tzn. nie ma nic ciekawego :-p

Dziewczyny kupujecie jakieś konkretnej firmy testy owulacyjne czy wszystko jedno. My na razie bez testów działaliśmy, ale czując już mój dzisiejszy ból piersi i jajnika to mogą się przydać, bo wygląda mi na to, że jedna kreseczka jednak będzie... :-(

Ja dziś zrobiłam sobie morfologię krwi, bo ostatnio miałam za dużo WBC i PLT, może teraz będzie już OK. Babka w laboratorium tak jakoś nieumiejętnie pobierała, że sińca teraz mam :-(

Do góry