reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

reklama
marce_la witamy :) Trzymam strasznie mocno kciuki za Ciebie. Skoro sie tak nacierpialas, teraz MUSI byc wszystko dobrze!!! Innej opcji nie bierz pod uwage :*

Bedziemy dzialac od dzis :-D ucieszona jestem z tej slabej kreski jakby to ciazowy byl :-D znaczy ze cos sie dzieje :-D

Bede se musiala znalesc zajecie na swieta bo od 22 do 8 mam wolne a 7 najszybciej chce testowac bo to termin @ :-D a jak w domu bede siedziec to mnie rozniesie... powiem mojemu zeby mi kase zabraln i testy ciazowe do 7 kwietnia schowal :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bedziemy dzialac od dzis :-D ucieszona jestem z tej slabej kreski jakby to ciazowy byl :-D znaczy ze cos sie dzieje :-D

Bede se musiala znalesc zajecie na swieta bo od 22 do 8 mam wolne a 7 najszybciej chce testowac bo to termin @ :-D a jak w domu bede siedziec to mnie rozniesie... powiem mojemu zeby mi kase zabraln i testy ciazowe do 7 kwietnia schowal :-D

Costa, mnie juz roznosi - nchetniej bym codziennie testowala :laugh2: Powstrzymuje mnie logika, bo to w koncu 12 dc i nie ma zupelnie sensu, ale test czeka na komodzie i kluje w oczy :rofl2: Ja wytestuje najwczesniej 31 marca, dam znac co i jak, a Ty pisz, czy na owulacyjnych masz juz kreske mocniejsza od testowej :-p

cześć marce_la :-)

Costa, widać, a jak już widać to znaczy, że ruszyło :)

Mi się dzisiaj coś pokiełbasiło, że jest piątek i że jutro wolne mam :confused2: No coś mi się poprzestawiało, rozczarowana jestem :confused2:

A testów właśnie też nie kupiłam, bo wiem, że ile bym nie kupiła to tyle wykorzystam i nie kupuję :) ( na razie :-D )

reklama
No ja wedluh owu friend mam dostac @ 5. Ja mysle ze jak wkoncu owu bedzie na testach i na tempce to odlicze 15dni i zatestuje

Do góry