Australijka
Zaangażowana w BB
Costa trzymam & żeby się ovu rozpędziła na dobre
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wIDAĆ,WIDAĆ :d do dziełaCzesc marce_la (*) dla malenstwa. Trzymam kciuki.za szybkie zaciazwnie
Dziewczyny u mnie przelom. Mam druga krwske na tescie owu. Co prawda slaba ale jest cos sie rusza... oby owu byla ladnie
Wzuce wam fotki. Kiepsko widac na zywo jest lepiejZobacz załącznik 545191Zobacz załącznik 545192Zobacz załącznik 545193
Bedziemy dzialac od dzis ucieszona jestem z tej slabej kreski jakby to ciazowy byl znaczy ze cos sie dzieje
Bede se musiala znalesc zajecie na swieta bo od 22 do 8 mam wolne a 7 najszybciej chce testowac bo to termin @ a jak w domu bede siedziec to mnie rozniesie... powiem mojemu zeby mi kase zabraln i testy ciazowe do 7 kwietnia schowal