Marcela, będzie dobrze. Pewnie masz niski pgr i po prostu trzeba go suplementować. Żaden problem, najwyżej będziesz łykała duphka albo luteinę do 12tc. U mnie koleżanka sporo plamiła na początku, ale dostała luteinę i już ok, ciąża zdrowo leci. Tak więc proszę mi się tu cieszyć z okruszka, bo maluch wyczuje nastroje mamusi:-) Chyba nie chcesz mieć małego nerwuska?:-)
Ja byłam na wizycie w pn, bo musiałam prędzej, bo tradycyjnie grzybek się przypałętał Jak poszłam do swojej lekarki na NFZ to takie potraktowanie, ze głowa mała. Mąż od razu kazał wybrać lekarza w prywatnej klinice z polecenia, zadzwoniłam i wcisnęli mnie w tym samym dniu. Mam fotkę usg z małym zalążkiem człowieczka, to tzw. ring, lekarz tłumaczył o ciałku zółtkowym i zalążku główki itp Ale ja z tych emocji nie zapamiętałam. Mówił, że za parę dni będzie serduszko. Patrzę na te fotkę parę razy dziennie. W takiej klinice to sprzęt super nowoczesny i w ogóle traktują człowieka na wysokim i godnym poziomie. Na pewno tam zostanę i myślę nad porodem w tej miejscu.
AniołekBB, Ty masz jutro wizytę? Zobaczysz już sporo, jak szczęście dopisze to i serduszko:-)
czy Wasi mężowie będą z Wami przy porodzie?
Ailatan, jak zaszłam w ciąże to rano miałam podwyższoną, wieczorem tylko troszkę. Teraz jest na stałym poziomie. Liczy się ta tempka tylko z rana.
Agaawa, życzę Ci dwóch krech!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) Ale bym się cieszyła jak będzie ciąża u Ciebie:-)
Annna, owulka była. Trzymam kciuki , aby za 10 dni były dwie krechy!:-)