reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

Ale mi tempka szaleje w tym cyklu! Dziś 36,5. A wczoraj wieczorem mierzyłam i miałam 37,5. Wieczorem zawsze mam wyższą. Dziś 23 dc. Lecę do pracy :) Miłego dnia!

reklama
ailatan podziękuj J za troskę :) dzisiaj mam takie minimalne te plamienia, staram się nie denerwować, zobaczymy w czwartek... na razie staram się wszystko robić spokojnie - a w moim przypadku to nie takie proste...

Cześć kobietki,

Piękny słoneczny dzień w Londynie, u was pewnie też. Ja już nie mogę się doczekać wyjazdu do Polski. To już w piątek:-)

Ja mam małą infekcję grzybiczą. Taką tyci tyci. Zaaplikowałam sobie clotrimazol 500mg w globulce wczoraj wieczorem. Mają tutaj taką jednorazową dawkę, która super pomaga i potem można spokojnie się starać po kilku dniach.
Póki co czuję się ok. Zobaczymy jak ten niepokalanek zadziała na mnie.
Marce_la nie przemęczaj się i leć do gina z tym plamieniem. Trzymam kciuki za maleństwo! Ja tez miałam plamienie w pierwszej ciąży i wszystko się dobrze skończyło. Będzie ok.

Coś cicho u nas na forum. Gdzie wszystkie nasze ciężaróweczki się podziały? Nie opuszczajcie nas kochane. Potrzebujemy waszych ciążowych fluidów:-)

Czy któraś z Was bierze lub brała niepokalanka? Jeśli tak to jak podziałało?

moze nie wszystkie czytają grudniówki to napiszę Wam;widziałąm wczoraj śliczny pęcherzyk cudeńko :-) (5tc) dużo wiekszy niz w ciąży poronionej i tez w 5tc :-) dostałam od razu zwolnienie i nastepna wizyta na 13 maja.trafiłam na super lekarza.

także prosze sie nie złamywac.ja jestem jak pamietacie po 1 sexbobo tylko 3 dni przed owulacją i się udało.wysyłam Wam fluidki ciązowe :-)

ailatan kuje Cię prawy jajnik !!! nooo kochana ja tak mam juz w 3 ciązy i to dobry znak
:-)

ananaska - gratulacje! :-) Ale Ci fajnie :) Chciałabym zobaczyć 2 kreski, ale jakoś nie wierze w to, że zobaczę je w najbliższym czasie. Zresztą oprócz tych 2 kresek chciałabym dotrzymac ciążę do końca :)

Już drugi raz dzisiaj pobolewa mnie trochę brzuch jak na okres, ale dosłownie i teraz i wcześniej trwało to maxymalnie minutę... Nie wiem o co kaman :confused:

Nudzę się w pracy i tak czytam wszystko w tym internecie :-)

ailatan, to ja mam nadzieję, że to Twoje pobolewanie brzucha to jednak dobry znak :-)

ananaska, fajnie, że już mogłaś zobaczyć pęcherzyk. Ja wyszperałam ostatnio zdjęcia z usg jak jeszcze z Mikołajem w ciąży byłam. Taka mała niepozorna kropeczka z niego była, a na takiego łobuza mi wyrósł :-D

A u mnie w pracy dzisiaj były imieniny i złamałam się i zjadłam ciasto :blink: a właściwie to pożarłam :zawstydzona/y:. A tak długo wytrzymałam bez słodyczy ...

Cześć

Ananaska -gratuluje wizyty,
Marce_la - tu tez napiszę - trzymam kciuki ,żeby wszystko było dobrze.
Żabucha - ja brałam niepokalanka i byłam z niego zadowolona,żeby nie ta tarczyca to pewnie dalej bym nie miała problemu bo po nim długo mi wszystko super działało. Tylko ,że wtedy się nie starałam o dziecko więć trudno mi się wypowiadać o skuteczności przy zachodzeniu w ciążę.

Agaawa - jak tam u Ciebie? Może jednak?

Ja lecę znowu jutro do ginki bo na wynikach wyszła mi za wysoka prolaktyna- wrrr.....jak nie urok to przemarsz wojsk.Ale przy okazji zapytam czy mogę się starać po chorobie.

reklama
Też właśnie teraz myślałam o Agaawa, są 2 kreski? :)

Delleware - ja ze 2godziny temu zjadłam W-Zkę :sorry2: Mój J wracał do domu i zaszedł jeszcze do sklepu po śmietanę i kupił nam po W-Ztce, a lubię bardzo :tak: Ale chwilę wcześniej objadłam się obiado-kolacją tzn bardziej sałatko-surówką z kapusty pekińskiej, rzodkiewki, pomidorków koktajlowych i szczypiorku ;-)

Zrobiłam przed chwilą test ovu i jest negatywny, więc nie wiem co to mi wtedy wychodziło...

A jeszcze mam pytanko, czy podczas zagnieżdżania miałyście plamienie??? Bo już tyle się naczytałam na ten temat, że nie wiem czy to musi być, czy nie koniecznie :shocked2:

Ostatnia edycja:
Do góry