reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

tygryseczek najbardziej to to antyTPO mnie przeraża kolosalny wynik może on świadczyć o Hashimoto lub Gravesa-Basedowa. Z kolei FT3 tez poza norma, a FT4 w normie, ale wyższa granica. Kurcia leć Ty Kobietko do endo

reklama
Że może nasikać na taki test i on w żądne dwie kreski nie wierzy.

Tak cofnę się trochę do tego...taka ciekawostka wg mnie...
Może któryś z panów szybko chce się przebadać...
Dwie kreski na teście ciążowym wykonanym przez mężczyznę mogą oznaczać, że choruje on na raka (np. jąder). Obecna w moczu gonadotropina kosmówkowa (hormon hCG) jest bowiem związkiem produkowanym przez niektóre nowotwory.

02.04.2013 - Smerfna85 - wynik pozytywny :) hcg: 8.04 = 640
04.04.2013 - Agata1983 - hcg = 296
04.04.2013 - Australijka - @ (w kolejnym cyklu na pewno się uda)
05.04.2013 - Kasiol - @ (
w kolejnym cyklu na pewno się uda)
05.04.2013 - Kaśkasiunia (hcg -;
07.04.2013 - Patu$ka
- @ (
10.04.2013 - Aka85
- są dwie kreski :)
10.04.2013 - AniołekBB - są dwie kreski :)
12.04.2013 - Marce_la
13.04.2013 - Katherinne
(09.04 hcg
<0,1 mlU/ml, czekamy na @)
13.04.2013 - Patanka
14.04.2013 - Ananaska
(09.04 jest bladzioch)
14.04.2013 - Zabucha
15.04.2013 - Moniqaa
(10.04. - sikaniec negatywny, czułość 10)
15.04.2013 - Nuuuśka
21.04.2013 - Agaawa
25.04.2013 - Tygryseczek
28.04.2013 - Ailatan1987

Aka85 Ty sie juz nie zamartwiaj! I tak masz mega wcześnie wizytę u gina, bo juz w piątek, więc Ci wszystko potwierdzi. Teraz bądź szczęśliwa przez dłuższa chwile. Bedzie wszystko super.

Aniolek - no mąż ma cela, bo szybko Wam wyszło. Jeszcze raz gratuluje.

Avensis - ja w ogóle nie wierze w spontaniczny sex. W czerwcu bedzie 4 lata jak odstawilam tabletki. I było najpierw na luzie, potem troche celowane, potem ślub więc na luzie, i nic z tego nie ma... Dlatego trzeba to robic wtedy, kiedy sie ma owulacje. Chyba ze sie ma czas i można czekać. Ja juz nie mogę.

No nic, zobaczymy jakie bedą nasze relacje teraz. Na razie nie chce go w domu widzieć, więc spokojnie do piątku niech nie przyjeżdża. I gadać mi sie z nim tez nie chce. A celowo napisałam o płaczu w smsie, bo mam wrażenie, ze on nie wie i nie rozumie ile mnie to wszystko psychicznie kosztuje. Nie wiem co z tego bedzie.

Delawarre - ja czasem tez mam takie myśli o kochanku. Jeszcze chciałabym sie poczuć taka mega atrakcyjna, a nie tak jak dla starego. Juz widać, ze całkiem na mnie nie leci.

Monia może po prostu taka Twoja uroda i nie ma się czym denerwować ale jak sprawdzisz to będziesz spokojniejsza.

No własnie Marce_la dobrze mówi,zgadzam się z nią.
Monia - ja nie napisałam tego ,żeby Cię straszyć czy dołować tylko, pomyślałam ,że co masz tracić czas skoro coś tam nie styka.
Jeżeli nie masz plamień i @ przychodzi regularnie to może faktycznie jesteś "niskocieplnym" wyjątkiem.Ale badań zrobić nie zaszkodzi,przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz.I nie denerwuj się bo nie ma czym-nawet jak coś wykażą to ginek zapisze duphka albo luteinkę i będziesz jak nowa;-):-D.Jak ja miałam problemy z progesteronem to już w następnym cyklu był ok.

A na testowanie jeszcze za wcześnie.Spróbuj za 2 dni.

Tygryseczek- o matko! Przy takim anty TPO kazali Ci odstawic leki?Dziwny maja tam sposób leczenia.Może innego endo poszukasz?

reklama
Dziękuuuję dziewczyny za życzenia :) Nie było mnie od rana, a tyle naskrobałyście, że musiałam nadrobić :-)

Smerfna - zarażajcie nas jak najszybciej!! :-D

Aniołek
- czyli co drugi dzień się kochaliście? Bo ja to taka jestem, że bym codziennie chciała, żebym później nie żałowała, że w jakiś dzień nie było boboseksów i dlatego się nie udało :-( I teraz nie wiem czy mamy codziennie działać czy co drugi dzień? Wtedy jak zaszłam w ciążę to codziennie był seks... Dziś 10 dc i najchętniej to już od dziś bym zaczęła działania, chociaż wiem, że to za wcześnie... :crazy:

Do góry