reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

Aka - Piękne krechy na tych testach:)
Ja robiłam Testy Pepino o czułości 10 mllu paskowe takie co się końcówkę w moczu zanurza :)
A co do objawów to kłucia w podbrzuszu i mega wrażliwe sutki i czasem aż mnie pieką. ale puki co dobrze się czuje... dalej nie wierze.... jak do końca tyg @ nie przyjdzie to w poniedziałek dzwonie i umawiam sie do Gina myślę że chciałabym mieć wizyte tak gdzieś między 22-26 kwietnia żeby było coś widać :) dzisiaj według OM 4 tydzień 2 dzień.

reklama
Tak wiem, że tyle dni przed to nie dobrze, ale w piątek pewnie @ będzie więc już aż tyle dni nie zostało :no: Robiłam czułością 10, echo drugiej kreski :-( No nic najwyżej będziemy serduszkować kolejny cykl ;-)

Agaawa oblicz mniej więcej kiedy będziesz miała teraz owu i powiedz mu, że od tego miesiąca w te i w te dni tygodnia zamiast w sobotę :-p

02.04.2013 - Smerfna85 - wynik pozytywny :) hcg: 8.04 = 640
04.04.2013 - Agata1983 - hcg = 296
04.04.2013 - Australijka - @ (w kolejnym cyklu na pewno się uda)
05.04.2013 - Kasiol - @ (
w kolejnym cyklu na pewno się uda)
05.04.2013 - Kaśkasiunia (hcg -;
07.04.2013 - Patu$ka
- @ (
10.04.2013 - Aka85
- są dwie kreski :)
10.04.2013 - AniołekBB - są dwie kreski :)
12.04.2013 - Marce_la
13.04.2013 - Katherinne
(09.04 hcg
<0,1 mlU/ml)
13.04.2013 - Patanka
14.04.2013 - Ananaska
(09.04 jest bladzioch)
14.04.2013 - Zabucha
15.04.2013 - Moniqaa
15.04.2013 - Nuuuśka
21.04.2013 - Agaawa
25.04.2013 - Tygryseczek
28.04.2013 - Ailatan1987

Ailatan1987100 LAT!
Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!

Ostatnia edycja:
Witam Was Moje Kochane;-)

Serdecznie gratuluję zaciążonym. Bardzo się cieszę teraz tylko musimy dalej zarażać nasze koleżanki z wątku marcowego:tak:

ailatan1987
Najlepsze życzonka, wielkiego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka, szczęścia dużego jak smok, pomyślności na kolejny życia rok i miłości, bo ona dostarczy Ci radości. A poza tym II kreseczek na teściku. bukiet.jpg

Załączniki

• bukiet.jpg
    bukiet.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
dziewczyny!!!! jakie wieści z rana!!!!!!!!!!! :-) mimo, że za oknem ponuro, to u nas na forum wiosna w pełni :-)
Aniołek, Aka gratulacje!!! udało się!!! i strasznie się cieszę!!!! Aka ja sie poddaje chyba... na bank przyjdzie @... wszystkie znaki na ziemi i niebie na to wskazują - dzisiaj 27dc, jak jutro z rana mnie nie zaleje, to zrobię betę dla swiętego spokoju ale pewnie tylko, po to, żeby upewnić się, że nic w tym cyklu nie wyszło. Korciło mnie dzisiaj na sikańca ale jak już tyle wytrzymałam, to do jutra tez wytrzymam.
Agaawa męża weź podstępem ;) może stopniowo zacznij zmieniać nawyki, każdy facet lubi sex, tylko troche posntaniczności i będzie dobrze :) głowa do góry! albo oblicz sobie mniej więcej kiedy będzie owu i powiedz, że zmieniacie sobotę na inny dzień tygodnia ;)
delewarre oczywiście, że nie zapomniałysmy :) a mąż niech wraca do domku na rekonwalescencję ;) juz Ty o niego zadbasz i go wyleczysz :)
ailatan STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spełnienia wszystkich marzeń!!!! i ogromnych dwóch krech na teście jak najszybciej :)
Olivia witamy :)
tygryseczek a co jest nie tak z Twoją tarczycą? pytam, bo ja też mam z nia problemy.

Taka dobra aura jest u nas na forum, że mamy połowe miesiąca i już 5 ciężarówek :) oby tak dalej :)

ailatan, sto lat :-):-) i pięknych dwóch kreseczek :)

Agaawa, :-) jeśli będzie to dla Ciebie pocieszeniem, to ja o kochanku myślałam już od paru dobrych lat;-) Ja ze swoim mężem co prawda pobraliśmy się 7 lat temu, ale jesteśmy razem od mojej osiemnastki - dopiero teraz do mnie dotarło że to 15 lat :szok: Fizycznie jestem wierna jak pies, ale w myślach to nie powiem... :-) Ale tak na poważnie, może za dużo rutyny, zaskocz go czymś i zobaczysz, jeszcze Twój mąż się w lwa zamieni :tak:

No i testujcie dziewczyny, testujcie, i zarażajcie :-)

A ja się w ogóle nie zorientowałam z tą Costą :-(

Ostatnia edycja:
Mialam albo dalej mam niedoczynnosc tarczycy poczatkowy wynik byl 8,018 po 2 msc spadlo do 0,01 i nie wiem czy to tez moze miec zwiazek ze nie moge zajsc w ciaze czy jak... wiem ze napewno przy wysokim sie nie da ale teraz to nie wiem....

Ailatan Wszystkiego naj naj i obyś wkrótce i Ty ujrzała dwie kreseczki na teście :)
Ja dalej nie wierze, że nam się tak szybko udało... przesyłam Wam pozytywne fluidy kochajcie się i rozmnażajcie:) Czekam na kolejne dwie kreski każdej z Was :)

reklama
tygrysku ja niestety nie pomoge Ci w kwestii wykresów, kalenfarzykówi, itp bo kompletnie jestem zielona (u mnie wszystko jest na "czuja" ;)) ale mamy tutaj specjalistki w tych tematach, wiec na pewno któraś Ci pomoże:tak:
Ja przy TSH w okolicy 2 bez problemu zaszłam w ciążę, tylko ciagle mam 5-krotnie zwiekszone p/ciała anty-TPO i TG i za cholerę nie idzie ich zbić... teraz tylko TSH mi podskoczyło, co mnie zdziwiło, bo zawsze utrzymywało się na stałym poziomie albo spadało, no ale zobaczymy - jutro mam endo
katherinne
czekam twardo do jutra, bo sikaniec i tak nic nie da. A poza tym jestescie wstrętne kusicielki ;-)

Do góry