C
Costa
Gość
dzieki. poprosze lekarza zeby mi zrobil.progesteron też powinnaś sprawdzić (wnioskuję po spadającej temperaturze w fazie lutealnej)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieki. poprosze lekarza zeby mi zrobil.progesteron też powinnaś sprawdzić (wnioskuję po spadającej temperaturze w fazie lutealnej)
Costa, można mieć niski pgr, ale i owulacje. Jak jest pozytyw, trzeba wtedy brać luteinę. jeszcze nic straconego, czasami zdarzają się takie spadki, np. implantacyjny, a jest ciąża potem. No, ale ważne, ze owulacja jest. Może tempka jutro trochę wzrośnie.
U Ciebie najgorzej służba zdrowia przekichana. Z wszystkim trzeba iść do GP.
Ile już jesteś po granicami PL? Twoja mama też tam jest?
Moniqaa, a jak długo jesteście po ślubie? Pewnie dłużej niż rok, dwa to rodzinka zawsze szuka zaraz oznak zaciążenia, bo wdg nich nie ma co czekać. Skąd ja to znam:-) I Wy się doczekacie niedługo swego maluszka:-) Ja też często mówię, ze na razie nam się nie spieszy, albo, że powoli myślimy lub zaczynamy zmierzać w tym kierunku.