reklama
Smerfna85
Fanka BB :)
Moniqqa jakby mój miał wstać wcześniej to chyba byłoby to ŚWIETO NAD ŚWIĘTAMI. No ale ja wstaje już o 5.00 więc może i faktycznie za wczesnie. Jemu nawet łóżko ciężko pościelić. Tez jestem w pracy od 7 do 16 i nie ma zmiłuj…
Ailatan1987 pij zatem dużo płynów aby jak najszybciej wypłukać lek z organizmu
marce_la również wesołego świętowania i samych pozytywnych wibracji, zero stresów i zmartwień
Ailatan1987 pij zatem dużo płynów aby jak najszybciej wypłukać lek z organizmu
marce_la również wesołego świętowania i samych pozytywnych wibracji, zero stresów i zmartwień
Costa wszystkiego naj naj najlepszego. Spelnienia marzen!!!!!!!!! Duzo usmiechu i optymizmu:-)
Ja siedze w domu i sprzatam, piore i gotuje. Moj mezulek zrobil pyszna rybke po grecku na obiad. Wlasnie wyjelam sernik z piekarnika i pachnie.....
Nie wiem jak u was ale u mnie (Krakow) caly dzien sypie snieg!!!!!! Mozna balwana lepic tyle go napadalo. Nic tylko choinke ubrac i boze narodzenie ja znalazl......
No to Wesolych Swiat dla wszystkich!!!!!!!!!
Ja siedze w domu i sprzatam, piore i gotuje. Moj mezulek zrobil pyszna rybke po grecku na obiad. Wlasnie wyjelam sernik z piekarnika i pachnie.....
Nie wiem jak u was ale u mnie (Krakow) caly dzien sypie snieg!!!!!! Mozna balwana lepic tyle go napadalo. Nic tylko choinke ubrac i boze narodzenie ja znalazl......
No to Wesolych Swiat dla wszystkich!!!!!!!!!
Fuma_Foch
Hej
Ja chwilowo odpoczywam od przygotowań.Za to Mój rządzi w kuchni,teraz mak przekręca a potem ma iść kupić rybę na obiadek.
Costa -wszystkiego najlepszego,spełnienia wszystkich marzeń i II kreseczek.
Ailatan- jeszcze jest nadzieja na II kreseczki.Trzyma kciuki.
Patuska -za Ciebie tez &&&&&&&.
Czytałam co pisałyście wcześniej o gotowości na dziecko.Ja chciałam być mamą od kiedy skończyłam 15 lat.Ale nie starałam się o to. Potem wdałam się w dłuuugi i toksyczny związek z niejakim Pomyłką i z nim była dwa razy w ciąży. Niestety nie udało się. O tego czasu stwierdziłam ,ze nie chcę już próbować bo widocznie nie mogę ich mieć i chciałam adoptować.Ale Mój mnie przekonał ,że może najpierw spróbujemy,może się uda mieć własne.
Moi rodzice i teściowie tez by już chcieli wnuki,tym bardziej,ze jeszcze nie mają. A ja się miotam od chęci działania do zwątpienia.
Podziwiam Mojego ,że ze mną wytrzymuje.Ogólnie nie mogę na niego narzekać , tylko ma jedną wadę-jest uparty i to jak muł.Ja sobie coś postanowi to nie ma rady.
Ja chwilowo odpoczywam od przygotowań.Za to Mój rządzi w kuchni,teraz mak przekręca a potem ma iść kupić rybę na obiadek.
Costa -wszystkiego najlepszego,spełnienia wszystkich marzeń i II kreseczek.
Ailatan- jeszcze jest nadzieja na II kreseczki.Trzyma kciuki.
Patuska -za Ciebie tez &&&&&&&.
Czytałam co pisałyście wcześniej o gotowości na dziecko.Ja chciałam być mamą od kiedy skończyłam 15 lat.Ale nie starałam się o to. Potem wdałam się w dłuuugi i toksyczny związek z niejakim Pomyłką i z nim była dwa razy w ciąży. Niestety nie udało się. O tego czasu stwierdziłam ,ze nie chcę już próbować bo widocznie nie mogę ich mieć i chciałam adoptować.Ale Mój mnie przekonał ,że może najpierw spróbujemy,może się uda mieć własne.
Moi rodzice i teściowie tez by już chcieli wnuki,tym bardziej,ze jeszcze nie mają. A ja się miotam od chęci działania do zwątpienia.
Podziwiam Mojego ,że ze mną wytrzymuje.Ogólnie nie mogę na niego narzekać , tylko ma jedną wadę-jest uparty i to jak muł.Ja sobie coś postanowi to nie ma rady.
Ja jeszcze w pracy. W sumie nie lubię przygotowań do świąt, ale trochę Wam zazdroszczę. Mój do 22 w pracy, zanim wróci będzie koło 23. Zanim dojedziemy do moich rodziców, to będzie pewnie koło 1 I tak cały dzień zleci. A jeszcze jak wrócę to muszę posprzątać, bo wczoraj się zabrałam - wywaliłam wszystko z szaf w pokoju i mi się odechciało i teraz mam taki bałagan jakby tornado przeszło a miałam ambicje poukładać w końcu w szafach wszystko ;-)
Fuma_Foch, z pewnością się uda. Nie możesz zamartwiać się tym co będzie... A, że mąż uparty to dobrze, bo pewnie tak byś nawet nie próbowała i założyła z góry, że tak ma być i już.
Patanka, w Poznaniu też od rana sypie śnieg. Zima w pełni.
Fuma_Foch, z pewnością się uda. Nie możesz zamartwiać się tym co będzie... A, że mąż uparty to dobrze, bo pewnie tak byś nawet nie próbowała i założyła z góry, że tak ma być i już.
Patanka, w Poznaniu też od rana sypie śnieg. Zima w pełni.
P
patu$ka
Gość
u nas tez pada (Koło,Konin) kurde nie lubie takiej pogody! O tej porze powinno byc z jakies 12 st.
Fuma_Foch
U nas podobno w całym mieście już ryby nie ma.Twarogu tez nie, bo miałam w planie B pyry z gzikiem. No to zrobię szpinak z jajkiem i ziemniaczki. Szpinak mam.Mój specjalnie szpinaku nie lubi ale mu powiedziałam,że jak post to post;-) i umartwiać się trzeba.
O rety, przestało padać i nawet słonko wyszło.Może to być?
O rety, przestało padać i nawet słonko wyszło.Może to być?
Ostatnia edycja:
Smerfna85
Kobietki Moje Kochane chciałabym Wam złożyć życzonka już teraz jako, iż w domu będę pewnie na maksymalnych obrotach i czasu może mi zabraknąć
Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych składam wiosenne życzenia,
aby w czas Święta Paschy w Waszych sercach, rodzinach i domach zagościła radość, spokój i wielka nadzieja na dar jakim niedługo nas wszystkie Bóg obdarzy. WESOLEGO ALLELUJA!!!
Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych składam wiosenne życzenia,
aby w czas Święta Paschy w Waszych sercach, rodzinach i domach zagościła radość, spokój i wielka nadzieja na dar jakim niedługo nas wszystkie Bóg obdarzy. WESOLEGO ALLELUJA!!!
Załączniki
ailatan1987
Ja już w domu od jakichś 15 minut Wyszłąm o 15:00 z pracy Czekam na siostrę, bo mają po mnie zajechać z Bydgoszczy i jedziemy do rodziców. U nich śnieg strasznie też pada, to woj. lubelskie, tata już odśnieżał obok domu! W Warszawie jest masakra, tak pruszy, że nic nie widać!
Ok, pakuje się do końca i powoli będę spadała
Wesołych!!! W miarę możliwości, będę zaglądała
Ok, pakuje się do końca i powoli będę spadała
Wesołych!!! W miarę możliwości, będę zaglądała
reklama
Costa, sto lat, sto lat niech żyje nam!!!! Spełnienia wszystkich marzeń tych najgłębiej skrywanych Ci życzę
Kochane, ja tez do domku wróciłam, wczoraj robiłam mega sprzątanie łazienki ( umylam fugi)), mały pokój jest juz czysciutki, zostało mi duży pokój i kuchnia. Ale duży pokój, odkurzanie i mopowanie zostawiam mezulkowi, a ja jutro zasiadam do kuchni do pichcenia. Bigos juz jest na balkonie, czyli juz sporo zrobione. Do nas w tym roku teściowie przyjadą w niedziele, więc sie przyszykowac muszę. A teraz czekam na mezulka, bo poszedł po szczypiorek i zginął, a do kościoła mieliśmy iść. W końcu wielkie święto dzisiaj.
Kochane ja Wam chciałam życzyć cudownych pięknych, rodzinnych, usmiechnietych i słonecznych świat w tym na pewno dla nas szczęśliwym roku 2013!
Kochane, ja tez do domku wróciłam, wczoraj robiłam mega sprzątanie łazienki ( umylam fugi)), mały pokój jest juz czysciutki, zostało mi duży pokój i kuchnia. Ale duży pokój, odkurzanie i mopowanie zostawiam mezulkowi, a ja jutro zasiadam do kuchni do pichcenia. Bigos juz jest na balkonie, czyli juz sporo zrobione. Do nas w tym roku teściowie przyjadą w niedziele, więc sie przyszykowac muszę. A teraz czekam na mezulka, bo poszedł po szczypiorek i zginął, a do kościoła mieliśmy iść. W końcu wielkie święto dzisiaj.
Kochane ja Wam chciałam życzyć cudownych pięknych, rodzinnych, usmiechnietych i słonecznych świat w tym na pewno dla nas szczęśliwym roku 2013!
Podziel się: