reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

Wszystkiego Naj Naj Naj Costa :happy2: dwóch ogromnych kresek !!!!!
a wcześniej pięknej książkowej owulacji i całkowitego wyzdrowienia !
Dużo pozytywnego myślenia i dużo okołoowulacyjnego seksu :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Costa STO LAT! Wszystkiego co najlepsze i tych dwóch upragnionych kresek przede wszystkim!
8219520-tort-urodzinowy-wektora-nagrywania-aswiece.jpg

Testujemy:
3
1.03.2013 - Ailatan1987
01.04.2013 - Anna2101
03.04.2013 - Smerfna85
04.04.2013 - Australijka
07.04.2013 - Patu$ka, Costa
10.04.2013 - AniołekBB
12.04.2013 - Marce_la
13.04.2013 - Kathe
rinne, Patanka
14.04.2013 - Ananaska
15.04.2013 - Moniqaa
21.04.2013 - Agaawa

Załączniki

• 8219520-tort-urodzinowy-wektora-nagrywania-aswiece.jpg
    8219520-tort-urodzinowy-wektora-nagrywania-aswiece.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 22
Costa NAJLEPSIAJSZEGO w dniu urodzin!!!!
Nie życzę Ci tego co wszyscy, bo to już wiesz. Życzę ciekawych pomysłów i oczywiście ich realizacji też.
Byś potrafiła cieszyć się z każdej chwili - nie tylko z tych cudownych, jak jest w zwyczaju.
Dobrego wyboru, gdy okaże się, że jesteś na dróg rozstaju. Byś spotykała tylko ludzi - aniołów.
By te z Twoich marzeń, które spłonęły, powstały z popiołów.
Optymizmu od stóp po czubek głowy, byś cokolwiek robisz angażowała się w całości, a nie do połowy.
By udało Ci się to, o czym inni by pomyśleć się nie ośmielili.
Wiedz, że tylko Ci, którzy mieli ponadprzeciętne pragnienia szczyty zdobyli. urodzinki Costy.jpg
Ale nas się dużo na liście zrobiło i już niedługo trzymamy mocniej kciukaski za Ailatan1987 Patu$ka nie martw się na zapas, ciesz się piękna owulką, będzie co ma być - na pewno pomyślnie

Załączniki

• urodzinki Costy.jpg
    urodzinki Costy.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 18
Ostatnia edycja:
Dziekuje wam dziewczyny az sie lezka w oku zakrecila :sorry:
Kochane jestescie.

Kurcze Zapomnialam termometru....jest u rodzicow a my u znajomych na kawe kawe a zostalisny na noc (teraz wiwm ze specjalnie)

ananaska - korci mnie :D Ale wczoraj sobie porozmawiałam z moim J i doszliśmy do wniosku, że zatestuje w niedzielę :) (sama, bo on będzie u swoich rodziców, a ja u swoich :-( ) Ale jakoś nie nastawiam się, myślę, że się nie udało :( Nawet dziś mnie piersi już nie bolą :(

Costa
- wszystkiego najleszego!!! :)

Smerfna
- mój czasami też potrafi ;) W tym tygodniu dostałam od niego bukiet pięknych 9 długich czerwonych róż :) Ostatnio się źle czułam ze 3 tyg temu to wziął takie moje ulubione danie z gruzińskiej restauracji na wynos i w domu zjedliśmy :)

Ja już po śledziku :D Z żoną szefa zrobiłyśmy sobie nie jajeczko, a śledzika :D

Ostatnia edycja:
Smerfna - mój czasami też potrafi ;) W tym tygodniu dostałam od niego bukiet pięknych 9 długich czerwonych róż :) Ostatnio się źle czułam ze 3 tyg temu to wziął takie moje ulubione danie z gruzińskiej restauracji na wynos i w domu zjedliśmy :)

Ja już po śledziku :D Z żoną szefa zrobiłyśmy sobie nie jajeczko, a śledzika :D

Ahhh a mój Trolek nic z tych rzeczy nie potrafi. Chyba go postraszę rozwodem może weźmie się za siebie hihihihi.
Fakt dziś post ścisły i już mi kiszki troszke marsza graja, ale twardo post to post nie ma to tamto ;-)

reklama
Smerfna85 metoda "na rozwód" nie działa - próbowałam :-p Zresztą na mojego R. nic nie działa, no chyba że WIELKI foch i stwierdzenie prosto z mostu, że chociaż jakiegoś kwiatka by kupił. To MOŻE kupi :-p No nic - wiedziałam na co się decyduję wychodząc za niego :-D Wybaczam mu te niedociągnięcia i zero romantyzmu, ale za to mam codziennie (albo prawie codziennie) śniadanko do łóżeczka :tak:

Smerfna85 napisałaś o tym jedzeniu i głodna się zrobiłam. A tu do 17 w pracy trzeba siedzieć i o dobrym obiadku do tej godziny to mogę pomarzyć :-(

Do góry