reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

reklama
Karola1986-21 niby jest kreska, ale chyba jaśniejsza. Jednak nie zaszkodzi próbować
Ja bym tam się starała

Aka85 ja chciałam tylko jedno dziecko, tak więc co będzie to będzie - kochać będziemy ta samo
Najważniejsze by było zdrowe.

Anna2101 gratuluję. Super prezent na świeta. Z każdym dniem kreseczka będzie ciemniejsza :)

yes4lo.gif
Testujemy:
31.03.2013 - Ailatan1987
02.04.2013 - Anna2101
03.04.2013 - Smerfna85
04.04.2013 - Australijka
07.04.2013 - Patu$ka
09.04.2013 - Aka85
10.04.2013 - AniołekBB
12.04.2013 - Marce_la
13.04.2013 - Katherinne, Patanka
14.04.2013 - Ananaska
15.04.2013 - Moniqaa
21.04.2013 - Agaawa
22.05.2013 - Costa

Ostatnia edycja:
moniqa nie mam już więcej testów więc nie porównam go z jutrzejszym, no i w sumie dobrze, bo jak by jutro wyszły II grubaśkie krechy to pewnie już bym się nakręciła, że na pewno coś z tego będzie a tak to będę żyć w błogiej niewiedzy i nieświadomości :tak:

Karola, test prawie pozytywny, pewnie jutro byłby ciemniejszy. Starczy tych testów, działał, najlepiej przez następne 5 dni:-). Życzę przyjemnej i owocnej pracy:-)!!!!!
U mnie było tak, że zrobiłam test owu, bodajże we czw lub pt -był mocny pozytyw, a w pn jajeczko na pęknięciu na usg. Ja w tym cyklu też miałam później owulacje, ok 21-22dc. Na ogól test pokazuje, ze owu jest za 48 godzin jednak. Tak było w moim przypadku.
Jak jest z tym skokiem temperatury, słyszałam, ze następuje dzień lub nawet dwa po owulacji? Pewnie każda inna i u każdej z nas to inaczej wygląda.

Ja na chwileńkę :-) Jutro będę miała tłum ludzi w domu i nie wyrabiam się z czasem. Naskrobałyście dużo, ale doczytam później (może w nocy jak nie padnę ).
Zdrowych, pogodnych, wesołych i owocnych w II kreseczki Świąt

Uciekam do kuchni :-)

I po Świetach.... jak tam u was kochane? u mnie spoko.... przyznalam sie mamie do mierzenia tempki bo sama juz zglupialam z tymi tempkami :-(
Jeszcze testow owu nie mam wiec nie wiem....

Musze isc znowu do lekarza bo mi sie bole nowu zazynaja i boli jak na zapalenie znowu :-(

Milego weekendu laski

Costa, jeśli masz jakieś obawy to rzeczywiście lepiej się przejść do lekarza :tak:
Mama coś doradziła?

Ailatan1987 i co teścik już zrobiony? Widziałam, że wczoraj jedna kreseczka, ale nie ma co tracić nadziei póki nie ma @.

yes4lo.gif
Testujemy:
31.03.2013 - Ailatan1987
02.04.2013 - Anna2101
03.04.2013 - Smerfna85
04.04.2013 - Australijka
07.04.2013 - Patu$ka
09.04.2013 - Aka85
10.04.2013 - AniołekBB
12.04.2013 - Marce_la
13.04.2013 - Katherinne, Patanka
14.04.2013 - Ananaska
15.04.2013 - Moniqaa
21.04.2013 - Agaawa
22.05.2013 - Costa

Cześć dziewczyny, nie bardzo mam czas na siedzenie przy laptopie. Siedzimy z rodziną :) Dziś nie robiłam testu, bo nie wiem jak ja to zrobiłam, ale chyba tylko jeden wzięłam ze sobą :/ Miałam wziąc 2 z Warszawy :( Ale wczoraj wyszła 1 kreska tylko i się załamałam :( Zrobię jutro już w Warszawie. A okresu jeszcze nie mam, ale pewnie dostanę na dniach...
Wypiłam jednego desperadosa, ale męczyłam się z nim z 1,5h :p Moje siostry już podpite :D :-) Ich mężowie whisky piją. Niezła impreza w domu :p

reklama
Costa, to nie ma co też Ci doradziła. Na pewno chciała dobrze :)

Ailatan1987 póki nie ma @ jest szansa, nie martw się do przodu. A nawet gdyby (odpukać) to w kwietniu na pewno już będą dwie krechy :tak:

Do góry