reklama
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Akuku wrozko))
fakt, z poślizgiem trochę ale najważniejsze, że jednak wywróżyła hihi
Akuku a jak tam u Was? Jak Ala? Ząbki wyszły, jest spokojniej już?
U nas dwa już się przebiły. Julka próbuje raczkować i na kanapie/łóżku itp jej wychodzi, ale na podłodze nie bardzo bo panele mamy. I nie wiem co wykombinować żeby jej pomóc-chyba rajstopki z abs na kolankach kupimy
Akuku a jak tam u Was? Jak Ala? Ząbki wyszły, jest spokojniej już?
U nas dwa już się przebiły. Julka próbuje raczkować i na kanapie/łóżku itp jej wychodzi, ale na podłodze nie bardzo bo panele mamy. I nie wiem co wykombinować żeby jej pomóc-chyba rajstopki z abs na kolankach kupimy
Akuku
Fanka BB :)
No tak z poslizgiem.. kurde nie chcialam Patuska zebys tak dlugo czekala
Natka t dwa zabki juz wyszly i nocki troche lepsze..
Ala tez probuje raczkowac ale na podlodze mam mate piankowa i panele.. mam tez ochraniacze do nauki raczkowania ale z checia kupie rajstopki gdzie takie cos znajde ?
Ja z cxasem slabo stoje.. biodra mnie znowu bola i przestalam cwiczyc.. fo tego wczorawj w nocy objadlam sie slodyczy ! Masakra ;(
Nie wiek co juz mam ze soba robic.. szkoda ze do siebie nie jestem taa konsekwentna jak do dzieci ;(
Alex coraz bardziej pomocny dzos sam sie wyszykowal zrobil sniadanie spakowalam snack do plecaka ! Boski chlopak
Vii cpraz lepiej czyta
Emil gada i spiewa lilija moje dzieciateczko na okraglo haha
A Ala kradnie nasze serca ! Skonczyla pol roku i w poniedzialek wazyla 6.5kg
Natka t dwa zabki juz wyszly i nocki troche lepsze..
Ala tez probuje raczkowac ale na podlodze mam mate piankowa i panele.. mam tez ochraniacze do nauki raczkowania ale z checia kupie rajstopki gdzie takie cos znajde ?
Ja z cxasem slabo stoje.. biodra mnie znowu bola i przestalam cwiczyc.. fo tego wczorawj w nocy objadlam sie slodyczy ! Masakra ;(
Nie wiek co juz mam ze soba robic.. szkoda ze do siebie nie jestem taa konsekwentna jak do dzieci ;(
Alex coraz bardziej pomocny dzos sam sie wyszykowal zrobil sniadanie spakowalam snack do plecaka ! Boski chlopak
Vii cpraz lepiej czyta
Emil gada i spiewa lilija moje dzieciateczko na okraglo haha
A Ala kradnie nasze serca ! Skonczyla pol roku i w poniedzialek wazyla 6.5kg
Akuku super, że i u Was nocki choć trochę lepsze. Ja też mam matę piankową, a konkretnie to puzzle ale na nich mała też się ślizga :/ co do rajstopek to ja chcę zobaczyć u siebie na miejscu bo kiedyś widziałam ale dużo sklepów internetowych w pl sprzedaje takie rajstopki-wyszukaj sobie "rajstopki do raczkowania". Mają wtedy takie fajne antypoślizgi na kolankach (coś podobnego jak bywa na stopach przy rajstopkach albo na skarpetkach). Kuzynka miała i mówiła, że nawet się sprawdzają choć też nie na każdej powierzchni.
Ja też ostatnio się opuściłam z ćwiczeniami bo ciągle coś :/
Oby Ci biodra przestały dokuczac!
Super, że Alex taki pomocny, no i w ogóle że dzieciaki tak szybko rosną i robią takie postępy!
Ja też ostatnio się opuściłam z ćwiczeniami bo ciągle coś :/
Oby Ci biodra przestały dokuczac!
Super, że Alex taki pomocny, no i w ogóle że dzieciaki tak szybko rosną i robią takie postępy!
reklama