reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Haha czyli jak ja 3 synow i corcia tylko w innej kolejnosci bo cora najstarsza nie ?
Haha ja tez jeszcze sukienki trzymam te za male ale chyba jednak zaczne sie pozbywac :p

reklama
Jak sie czujesz ? Ktory to tydz ? I na ktory sierpien ? Ala z sierpnia .. urodzila sie w dniu terminu 21.08 :)

No z czwórką to na pewno niezłe wyzwanie dziewczyny :) zresztą pisałam już kiedyś, że podziwiam akuku że to ogarniasz wszystko :) :)

Hej
dziewczyny sorki ze wam wchodze w watek lutowek ale watek kwietniowek umarl smiercia naturalna . A zobaczylam wpis patuski i aninsen i musialam cos napisac :)
Jej patuska gratuluje i to jeszcze podwojnie :)
Aninsen super :) my tez czekamy na piatego malucha i tez mam Termin na sierpien :)

Pozdrawiam was serdecznie !

Happymama wow ! Gratuluje ;) 4ka czy 5ka to dla nas juz chyba bez roznicy co ? Haha ;) jak sie czujesz ?
Powiedz cos o dzieciach i o sobie:)

Akuku mam dwoch synow 12 i 2 latka i dwie corki 8 i 10 lat :) czuje sie dobrze. Termin mam na 07.08 dzisiaj zaczynam 18 tydzien :) niektore dziewczyny z tego watku poznalam na kwietniowkach Jak staralam sie o czwartego malucha. Byla jeszcze Nuska ale widze ze zniknela.

Happymama Gratulacje :) Wow, podziwiam.
Termin mam na 17 sierpnia, z USg. Inaczej sie nie da bo wpadlismy na cerazette ;) na razie porobione genetyczne i wszystko ok. Ja do końca czerwca musze chodzić do pracy, wiec tylko to zmienia ze od września ide na macierzyński.
Teraz uzgodniliśmy ze amen J robi podwiązanie plus na wszelki wypadek ja ;)
Musze przyznać ze wielkie wyzwanie przed nami, szczególnie ze babcie mamy od wielkiego dzwonu a raczej jedną bo teściowa niestety ale nawet do pomocy sie nie nadaje :(
Jakoś damy radę.

Happymama witaj!

Dziękuję [emoji6]

No trafiło się Nam po 4 latach podwójne szczęście [emoji6] gratuluję i Tobie [emoji8]

f2w3kw7ihyqz70ec.png

reklama
ojej ale się tu kwietniówek zebrało :) witaj happymama :) wow! piąty maluszek w drodze - gratulacje :) a jak tam w ogóle dzieciaczki?

anisen moja koleżanka też wpadła na anty ;) a mi się zawsze wydawało to niemożliwe, myślałam że tylko jak zapomni się tabletki albo z opóźnieniem weźmie, ale Ty jesteś drugim dowodem na to, że wszystko jest możliwe hehe :)

Do góry