reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki luty 2013

Patuska wow juz 18tydz leci ! I super ze jest córcia .. ciekawe kto tam sie ujawni ;) najważniejsze ze zdrowe.
Trzymam kciuki za was @.

U gory mialo byc ze Ala mi dzis spac nie dala w nocy..
Masakra z tymi zebami.

Ja sie zabieram za ceiczenia.. nie chce mi sie okropnie ale jak mus to mus.

reklama
Patuska te stawiania brzucha to może być to, że macica ćwiczy :) ja też tak miałam ale po 20 tc. U Ciebie pewnie te stawiania mogą być wcześniej bo w końcu dwójkę nosisz :) :) a bierzesz magnez? Mi lekarz zalecił i była poprawa. W piątek na tej wizycie będzie Ci lekarz pessar zakładał?
Ale ten czas leci, już prawie połowa za Wami!

Akuku ja Cię naprawdę podziwiam :) ja ledwo żyję jak mi Julka w nocy spać nie da, a Ty masz jeszcze przecież trójkę do ogarnięcia poza Alą! Chciałabym się umieć tak zorganizować jak Ty :)
Mój M. coraz częściej o drugim dziecku wspomina ale ja sobie jakoś nie umiem wyobrazić jakbym miała sobie dać radę np. jakby akurat M. miał tydzień nocek :p

Dziękuję [emoji3]
Natka teraz zmierzy szyjkę i zamówi peesar. W poniedziałek mam połowkowe a w piątek za tydzień założenie krążka.

uploadfromtaptalk1455650396061.jpg

Tak rośniemy [emoji3] 91 cm na linii pepka

f2w3kw7ihyqz70ec.png

Załączniki

• uploadfromtaptalk1455650396061.jpg
    uploadfromtaptalk1455650396061.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 150
Patuska pieknie wygladacie. Sluzy Ci bycie w ciazy :)
Czekam na poniedzialek jakby to moje polowkowe bylo :p

Natka im więcej obowiazkow tym lepsza organizacja. Fajnie ze maz chce drugie. Ja bym z checia pprzezyla to jeszcze raz :p ale juz glowa mowi wystarczy.
Tak sa dni ze jestem wykonczona.. ale i tak mysle ze warto miec duza rodzine. Jest hmm nipowtarzalnie, jest wesolo... Alex i Viki sa przyjaciółmi i naja super kontakt..
Emik juz wola Ala pats (ala patrz) jak cis robi.. caluje ja ..tuli.
Ciesze sie ze nie miala parki odrazu bo nie byloby teraz tak jak jest.. a jest cudownia.. choc jak mowue sa i ciezkie momenty.

Patuska potwierdzam co akuku napisała-ślicznie wyglądasz! I jaki ładny zaokrąglony brzuszek już :)

Akuku najlepsze, że wokół też już pytania padają kiedy drugie. Normalnie powariowali hihi ;) ja bym chciała no ale mówię- boję się jakbym to ogarnęła.. a poza tym jednak miałam cc więc zapewne jeszcze trochę za wcześnie. Miałam się zresztą umówić do gin na kontrolę żeby zobaczyć jak to tak wszystko wygląda i od razu zapytać co by było gdyby się zdarzyło :p choć nawet jeszcze okresu nie mam.
Na pewno to super sprawa mieć dużą rodzinę :) wiadomo, że raz jest super, raz pojawiają się problemy i jest ciężko...
ja zawsze chciałam 3 dzieci. No ale ciąża po tych wszystkich przejściach była dla mnie mega stresująca i trzech chyba bym psychicznie nie zniosła. Choć może mi się jeszcze odmieni bo ze mną różnie bywa ;)

Dziękuję [emoji8] my chcieliśmy dwójkę rok po roku może po dwóch. A będziemy mieć po minutach [emoji3]

Natka jak chcecie drugie to do dzieła [emoji106]

f2w3kw7ihyqz70ec.png

Natka ja niestety miesiacxkuje normalnie po kazdej ciazy mimo kp.. wiec mi to nie pomaga..bo kiedy zbliza sie owu to moj mozg noe pracuje i chcialabym jeszcze dzidziola ;) tzn ja to bym chciala jeszcze jedna dziewczyneczk :p hahaha tzn chlopiec tez fajnie...ale mam juz 3 wiec siostra dla Ali bylaby super.. jednak wiem ze to juz by wiazalo sie z koniecznoscia zmienienia auta bo juz teraz nam ciasno.. dodatkowo mieszkanie mamy ciasne .. chcemy kupic ale to wszystko nie jest takie proste ;(

No coz. Zostaniemy przy j tak juz szalonej 4-ce.. choc ja juz nie mowie nigdy nie..bo ja mloda jestem wiec czy mi nie odbije za 5-10 lat nie wiem :) hahaha
Mam jednak nadzieje ze zaznam spokoju i przespanych nocy i juz nie bede chciała.

hej hej
Patuś wyglądasz pieknię ;) jednak szczęście odbija się w nas! Trzymam kciuki za poniedziałek i oszczędzaj się bardzo bardzo!
Natuś nie ma co myśleć za dużo tylko działać, bo i tak my swoje a życie swoje:) życzę ci kolejnego dzidziusia z całego serca bo to największe szczęście-mimo ząbkowania, nieprzespanych nocy i powyrywanych włosów( jak u mnie) :)
Akuku jesteś :) ty moja super mamo:) podziwiam zapał i organizacje , ja wymiękam z jednym Felkiem bo Kalina już sam się sobą zajmuje i nie ogarniam za dużo, a gdzie tu znaleść czas na ćwiczenia :)
Paulina na fb widziałam zdjęcia chłopaków i szok jak ten czas leci:) nie ma śladu po bobasie a jest młody chłopczyk:)

U nas czas leci jak opentany, dzień prawie taki sam ... Fel rośnie i jest najsłodszym facetem na świecie:**** Zawsze jak pomyśle ,że dawno nie zrobił czegoś nowego-zaraz coś pokaże:) W niedziele zrobił pierwszy raz kosi łapki, pa pa zrobił dwa tygodnie temu:) Zaczyna gadać-niestety tatat,bababa,papapa a mama nie za bardzo mu się chce:)No i powoli czekamy na pierwsze kroki:)

reklama
Patuska nawet jakbyśmy się zdecydowali na starania to i tak nie wiem czy mogę już bo to dopiero niecałe 7 mcy od cc.

Akuku niewykluczone że nagle trafi Wam się niespodzianka jakąś i będzie piąteczka hihi ;) no a tak na poważnie to tak jak mówisz-młoda jesteś, czas masz także za parę lat jak maluchy trochę podrosną to kto wie-może się zdecydujecie :) :)

Kasiol dziękuję :) :* u mnie też zaczynają się powyrywane włosy hehe :D a od wczoraj mała próbuje raczkować, ciekawe kiedy się uda tak w stu procentach :) fajnie, że Felek zaczyna gadać, nie martw się-na pewno lada dzień powie i mamama :) :)

Do góry