reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Patuska wow juz 18tydz leci ! I super ze jest córcia .. ciekawe kto tam sie ujawni ;) najważniejsze ze zdrowe.
Trzymam kciuki za was @.

U gory mialo byc ze Ala mi dzis spac nie dala w nocy..
Masakra z tymi zebami.

Ja sie zabieram za ceiczenia.. nie chce mi sie okropnie ale jak mus to mus.

reklama
Patuska te stawiania brzucha to może być to, że macica ćwiczy :) ja też tak miałam ale po 20 tc. U Ciebie pewnie te stawiania mogą być wcześniej bo w końcu dwójkę nosisz :) :) a bierzesz magnez? Mi lekarz zalecił i była poprawa. W piątek na tej wizycie będzie Ci lekarz pessar zakładał?
Ale ten czas leci, już prawie połowa za Wami!

Akuku ja Cię naprawdę podziwiam :) ja ledwo żyję jak mi Julka w nocy spać nie da, a Ty masz jeszcze przecież trójkę do ogarnięcia poza Alą! Chciałabym się umieć tak zorganizować jak Ty :)
Mój M. coraz częściej o drugim dziecku wspomina ale ja sobie jakoś nie umiem wyobrazić jakbym miała sobie dać radę np. jakby akurat M. miał tydzień nocek :p

Dziękuję [emoji3]
Natka teraz zmierzy szyjkę i zamówi peesar. W poniedziałek mam połowkowe a w piątek za tydzień założenie krążka.

uploadfromtaptalk1455650396061.jpg

Tak rośniemy [emoji3] 91 cm na linii pepka

f2w3kw7ihyqz70ec.png

Załączniki

• uploadfromtaptalk1455650396061.jpg
    uploadfromtaptalk1455650396061.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 154
Patuska pieknie wygladacie. Sluzy Ci bycie w ciazy :)
Czekam na poniedzialek jakby to moje polowkowe bylo :p

Natka im więcej obowiazkow tym lepsza organizacja. Fajnie ze maz chce drugie. Ja bym z checia pprzezyla to jeszcze raz :p ale juz glowa mowi wystarczy.
Tak sa dni ze jestem wykonczona.. ale i tak mysle ze warto miec duza rodzine. Jest hmm nipowtarzalnie, jest wesolo... Alex i Viki sa przyjaciółmi i naja super kontakt..
Emik juz wola Ala pats (ala patrz) jak cis robi.. caluje ja ..tuli.
Ciesze sie ze nie miala parki odrazu bo nie byloby teraz tak jak jest.. a jest cudownia.. choc jak mowue sa i ciezkie momenty.

Patuska potwierdzam co akuku napisała-ślicznie wyglądasz! I jaki ładny zaokrąglony brzuszek już :)

Akuku najlepsze, że wokół też już pytania padają kiedy drugie. Normalnie powariowali hihi ;) ja bym chciała no ale mówię- boję się jakbym to ogarnęła.. a poza tym jednak miałam cc więc zapewne jeszcze trochę za wcześnie. Miałam się zresztą umówić do gin na kontrolę żeby zobaczyć jak to tak wszystko wygląda i od razu zapytać co by było gdyby się zdarzyło :p choć nawet jeszcze okresu nie mam.
Na pewno to super sprawa mieć dużą rodzinę :) wiadomo, że raz jest super, raz pojawiają się problemy i jest ciężko...
ja zawsze chciałam 3 dzieci. No ale ciąża po tych wszystkich przejściach była dla mnie mega stresująca i trzech chyba bym psychicznie nie zniosła. Choć może mi się jeszcze odmieni bo ze mną różnie bywa ;)

Dziękuję [emoji8] my chcieliśmy dwójkę rok po roku może po dwóch. A będziemy mieć po minutach [emoji3]

Natka jak chcecie drugie to do dzieła [emoji106]

f2w3kw7ihyqz70ec.png

Natka ja niestety miesiacxkuje normalnie po kazdej ciazy mimo kp.. wiec mi to nie pomaga..bo kiedy zbliza sie owu to moj mozg noe pracuje i chcialabym jeszcze dzidziola ;) tzn ja to bym chciala jeszcze jedna dziewczyneczk :p hahaha tzn chlopiec tez fajnie...ale mam juz 3 wiec siostra dla Ali bylaby super.. jednak wiem ze to juz by wiazalo sie z koniecznoscia zmienienia auta bo juz teraz nam ciasno.. dodatkowo mieszkanie mamy ciasne .. chcemy kupic ale to wszystko nie jest takie proste ;(

No coz. Zostaniemy przy j tak juz szalonej 4-ce.. choc ja juz nie mowie nigdy nie..bo ja mloda jestem wiec czy mi nie odbije za 5-10 lat nie wiem :) hahaha
Mam jednak nadzieje ze zaznam spokoju i przespanych nocy i juz nie bede chciała.

hej hej
Patuś wyglądasz pieknię ;) jednak szczęście odbija się w nas! Trzymam kciuki za poniedziałek i oszczędzaj się bardzo bardzo!
Natuś nie ma co myśleć za dużo tylko działać, bo i tak my swoje a życie swoje:) życzę ci kolejnego dzidziusia z całego serca bo to największe szczęście-mimo ząbkowania, nieprzespanych nocy i powyrywanych włosów( jak u mnie) :)
Akuku jesteś :) ty moja super mamo:) podziwiam zapał i organizacje , ja wymiękam z jednym Felkiem bo Kalina już sam się sobą zajmuje i nie ogarniam za dużo, a gdzie tu znaleść czas na ćwiczenia :)
Paulina na fb widziałam zdjęcia chłopaków i szok jak ten czas leci:) nie ma śladu po bobasie a jest młody chłopczyk:)

U nas czas leci jak opentany, dzień prawie taki sam ... Fel rośnie i jest najsłodszym facetem na świecie:**** Zawsze jak pomyśle ,że dawno nie zrobił czegoś nowego-zaraz coś pokaże:) W niedziele zrobił pierwszy raz kosi łapki, pa pa zrobił dwa tygodnie temu:) Zaczyna gadać-niestety tatat,bababa,papapa a mama nie za bardzo mu się chce:)No i powoli czekamy na pierwsze kroki:)

reklama
Patuska nawet jakbyśmy się zdecydowali na starania to i tak nie wiem czy mogę już bo to dopiero niecałe 7 mcy od cc.

Akuku niewykluczone że nagle trafi Wam się niespodzianka jakąś i będzie piąteczka hihi ;) no a tak na poważnie to tak jak mówisz-młoda jesteś, czas masz także za parę lat jak maluchy trochę podrosną to kto wie-może się zdecydujecie :) :)

Kasiol dziękuję :) :* u mnie też zaczynają się powyrywane włosy hehe :D a od wczoraj mała próbuje raczkować, ciekawe kiedy się uda tak w stu procentach :) fajnie, że Felek zaczyna gadać, nie martw się-na pewno lada dzień powie i mamama :) :)

Do góry