reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Jaka Alunia cudna:) Jak na nia patrze to az by sie jeszcze chcialo:) ale nieeee...
Emilek ma takiego samego smoczusia jak moj marcelek mial:) Ale on juz oficjalnie odsmoczkowany od jakis trzech tygodni:) To jego ostatnia fotka smoczkowa
20150910_075800.jpg
A tak w ogole to Emilka bym nie poznala:)

natka jaka Juleczka juz duza:) czekam na jej zdjecie:) pewnie sie zmienila:)

Załączniki

• 20150910_075800.jpg
    20150910_075800.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Paulinka nigdy nie mow nigdy .. u mnie po Vikim bylo nieeee.. a tu jeszcze dwojka ;)
Ciesze sie ze po emilu sie zdecydowalismy! Czuje się mega spelniona !!!! :)

Ja umeczona na maxa ale bardzo szczesliwa ;)

Akuku Emilek ma prawo być zazdrosny, w końcu do tej pory był najmłodszy i to on skupiał na sobie większą uwagę :) przyzwyczai się na pewno do nowej sytuacji :) śliczne te Twoje dzieciaki :)

Paulinka łatwo poszło odsmoczkowanie? :) Marcelek też już duży! Masakra jak leci ten czas :)

U nas wczoraj i dziś trochę latania bo mieliśmy z małą wizyty u okulisty i dermatologa. A od 3 nocy Julka budzi się tylko raz, koło 1-2 a potem dopiero rano o 6-7 :-) cirkawe jak długo tak bèdzie hehe ;)
A niedługo z M. mamy rocznicę ślubu i tak kombinuję co mu kupić ;) chciałabym żebyśmy wyskoczyli gdzieś w trójkę chociaż na 3-4 dni ale nie wiem jak to wyjdzie. M niby też by chciał, ale z drugiej strony mówi, że się obawia co będzie jak mała będzie ciągle płakać ;) no ale może jakoś uda mi się go przekonać :)

hej
akuku jaka laleczka słodka:) a jakie włoski ciemne długie:) mój Fel takie bedzie miał za 3 lata:) a Emiś faktycznie jakiś zmieniony:) duży fajny chłopak, choć jemu chyba najcieżej w nowej sytuacji się odnaleść.

natuś swiety pomysł z wyjazdem czas dobry bo Julka troche podrosła i czytam że ładnie śpi:) ja o moim idealnym synku już tego powiedziec nie moge:( od czasu choroby budzi sie czesto ,ok 1,3,5-6,8 :) jak niemowlak własciwie pije w nocy-pewnie dlatego ze w dzien nie moze sie skupic na jedzeniu pije 2 min bo wszystko go rozprasza.Natka jak wizyty u dermatologa i okulisty? mieliscie takie wytyczne?my planujemy alergologa bo mały wysypany znów-pewnie od kaszki mannej-bo kupiłam na mleku modyfikowanym-bo innych nie mogłam znalesc a sazalecenia zeby podawac po pół łyżeczki dziennie;/
paulinka nigdy nie ma co mówi nigdy :) moze 3-cia bylaby córeczka:)choc to chyba nieistotne :) i synki i córy są rewelacyjne:)
Marcelek ma mega oczy:) wielkie i piękne!

Kasiol mi sie taj Emil budzil jak zabki szly..

Wiesz ja sie staram by nie byl zazdrosny .. staram sie mowic duzo do niego i nawet jak mowie do Ali to jakby do niego i wtedy on zadowolony.
Ogolnie nie pokazuje zazdrosci. Jest chetny do tulenia calowania ali.

Nie uciszam go nie bronie mu jej dotykac takze on nie czuje wielkich zmian.

Alex tez nigdy nie byl zazdrosny o Victorka ;)

Kasiol tak, mieliśmy zalecone sporo konsultacji i badań już po wyjściu ze szpitala po porodzie, w tym też okulistę. Wszystko przez to, że ja miałam obciążony wywiad położniczy i trochę tych problemów w ciąży. Zresztą mała była malutka, ocenili jako 37tc z cechami wcześniactwa także sporo nam tych badań przysługiwało. U okulisty to już była nasza druga wizyta, wszystko ok tylko oczko jedno ropieje, nie mocno ale już dość długo więc dostała antybiotyk w kropelkach. U dermatologa też ok :) po zapaleniu skóry nie ma ani śladu.
Co do Felka to wcześniej chyba ładnie spał w nocy? Może to faktycznie ząbki powoli idą :)

Halo halo dziewczyny :) jak tam?

Mała dała mi dziś popalić w nocy. Często się budziła, dwa razy nie chciała zasnąć sama bo jak tylko ją do łóżeczka wkładałam to był ryk jak nie wiem. Wzięłam ją do łóżka do mnie to też jej źle było, dopiero u mnie na klatce piersiowej zasnęła i tak spała także ja niewyspana i wszystko mnie boli :p Stwierdziłam, że jak tylko ją pochwalę to "odwdzięcza się" od razu masakryczną nocą. Normalnie chyba koniec z pochwałami haha :p

Hej
dokładnieu nas to samo z pochwalami .Zawsze jak to zzrobię to gorzej a nie lepiej.Teraz Felek pije 3 - 4 razyw nocy w ddzień do 15 dwa razy juz powoli przygotowuje go ze do pracy wracam,po 15 pije 3 - 4 razy.Czyli chyba dużo. Musze iśćpo rreceptę jednak bo nie da rady bez mleka tyle czasu i raz bbędzie musiał dostać butle.No i na mieszanym chce jeszcze 1-2 przeciągnąć miesiące. Ale ten czas leci:) Chyba charakterem widaćod urodzenia bo Fel ffaktycznie bardzo pogodny i radosny:) choć zznów walczymy z katarem oczywiścieod siostry zalapal:) Natka jak plany wyjazdowe? AA kuku a jak u was zze szczepienia mi?
naturdobrze ze konsultacje ok,to dodatkowe szczepienia chyba tez macie jako wczesniacze ? Na oczko dobry masaż.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry