reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Natka a idz ppwtorz bete moze co ?

Paulinka brzusio przesliczny. A czy cblopczykowy czy dziewczynkowy nie wiem bo ja w kazdej ciazy mam inny krztalt. A kiedy sie dowiesz kogo pod serduszkiem nosisz?

reklama
witajcie ;)

Natka, ja tez jestem za tym zebys powtorzyła betę. Cały czas temp wysoko....

Paulinka - wow, jaki duzy juz brzuszek. Ja taki w polowie ciąży miałam.

Natka ten Twój wykres zadziwia:) No takiego to jeszcze nie widziałam:)
Nuuśka :-):-):-):-):-)
Akuku może go namówię na podpatrzenie płci na wizycie 27 grudnia, a jak nie to na połówkowym dopiero czyli gdzieś w okolicach 24 stycznia.

natka ta Twoja tempka mnie pozytywnie nastraja ;D podejrzewam ze mialas pozna owulacje, bo wszystko na to wskazuje i moge sie zalozyc ze tak bedzie :-)

akuku tescior zrobie dzis wieczorem z porannego sikania ( zostawione w lodowce :laugh2:), kolejny jutro i pojutrze i zobaczymy :tak:

paulinka jak dla mnie brzuszek chlopczykowy ! :happy:

Wiecie dziewczynki nie wybieram się na betę drugi raz bo zwyczajnie nie mam kiedy. Poza tym to mimo wszystko kosztuje a nie wydaje mi się żeby tamto badanie było niewiarygodne. A co do późnej owulacji Nuuuśka to nawet jeśli była to nie było przytulanek przez te plamienia więc na fasolkę nie liczę... A ta tempka dziś to zapewne jednorazowy incydent :)
Za to u Ciebie Nuuuśka pięknie!! :-)

natka ja na bete szczerze tez bym juz nie szla.Niestety to kosztuje jak piszesz, a jesli testy nie wychodza ani beta to nie ma co gdybac, taka prawda. Szkoda sie niepotrzebni nakrecac, ale wedlug mnie jak napisalam mialas owulacje kochana, pozna ale mialas choc pytanie, skoro mialas tydzien temu usg i widac bylo cialko zolte wskazujace albo na przebyta juz owulacje albo na zblizajaca sie @ to dopiro ciekawe ze @ nadal nie ma:zawstydzona/y: Co gin mowil jesli po odstawieniu Duoka @ sie nadal nie pojawi ??

Wiesz co kochana, nic nie mówił. Chyba nie brał takiej możliwości pod uwagę :-) jak do poniedziałku nie będzie @ to się do niego wybiorę. Myślałam też że może owu była w dzień wizyty ale później stwierdziłam że w takim wypadku widziałby płyn na usg a nie było go tylko samo to ciałko żółte. No więc moja "teoria" upadła :-) cóż, zostaje czekać.

Nuuśka przyszły testy?
Natka u Ciebie to nawet trudno cokolwiek wymyślić... Normalnie zagiął nas ten Twój cykl:)

reklama
nuśska daj znać jak testa zrobisz -odrazu:) ja juz mam dość na dziś, i raczej na pare kolejnych dni-już zaczynam mieć doła, brzuch zaczyna pobolewać, a ja za dużo myśleć... to będą ciężkie święta

Do góry