reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Cześć:*

Akuku dupka biorę do piątku chyba że wcześniej przyjdzie @.

Paulinka imię to kwestia gustu- Wam się musi podobac- to jest najważniejsze :)

hej
natka ale szkoda, a juz myslam ze kolejnej z nas sie udało;/ oby kolejny cykl był udany-bedziesz monitorowac ? miałaś miec przerwe w leczeniu z tego co pamietam?
paulinka jak dla mnie bomba, sama myslalam kiedyś o Leonku bo dziadka miałam Leona:)a dla dziewczynki nie wybieracie?
nuśska stabilnie sie zrobiło:)

reklama
Mam tak silne przeczucie na chłopca, że dla dziewczynki nie wybieram:) Na początku ciąży sobie wymyśliłam Nina Liliana, ale teraz to powiem szczerze nawet nie wiem czy mi się to nadal podoba czy już inne byłoby lepsze, bo się w ogóle nad tym nie zastanawiam...

Akuku Jakub ładne, ale to byłby 6 Kuba w mojej rodzinie więc odpuszczam:)

Do góry