reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Zadzwonilam o termin usg i jest !!!! 31.03 o 10.40 :D
Tzn chcieli na 9 rano ale nie ma opcji! Musze dxieci do szkoly zawiezc a m z nocki o 10 wraca... sama z emilkiem nie pojde.. yy

Noo ale jest dwa tygodnie @ dlygie dwa tygodnie czekania...

Emil ledwo zyje :( wstal o 15 i juz mi na rekach spi :( biedak moj.. dobrze ze chociaz troche obiadku zjadl! No i antybiotyk ! Znowu :(

reklama
Ja już po wizycie, to na szczęście nie wody, wszystko jest ok. Dzidziuś pięknie się wiercił, prawie nie dał się pomierzyć ;-) lekarz nie chciał powiedzieć płci, mówi że coś tam podejrzeć się da ale nie ma pewności więc nie powie. Pokazał mi obraz usg ale ja to zielona jestem i nie wiem czy to chłopiec czy dziewczynka hehe ;-) najważniejsze, że wszystko jest dobrze.

Akuku to super, to już odliczanie do usg czas zacząć:-) ja u mojego ginka mam 27.03 czyli bardzo podobnie do Ciebie:-)
Biedny Emilek:-( u lekarza byliście że antybiotyk jest? Achh zdrówka!!

Natka tak u lekarza bylismy bo biedny tak kaszle ;(

No ciekawe kto tam u ciebie siedzi... ja obstawiam dziewczynke... ja mam nadzieje ze moje sie pokaze bo tu wiecej usg nie bede miala..chuba ze prywatnie..

Oby szybko mu przeszło... miejmy nadzieję, że niedługo zrobi się cieplej, więcej słońca to i choróbska nie będą się Was tak przyczepiać.
co do mnie to generalnie wszyscy się śmieją, że jak tak się nie chce tak pokazać, jak taki wstydzioszek to może dziewczynka właśnie ;-) no ale zobaczymy. Szczerze mówiąc jak mi gin pokazał, to jajeczek tam nie zauważyłam, ale obawiam się, że dopóki by mi ewentualnie palcem nie pokazał to bym i tak nie zauważyła hehe ;-) to była wizyta na nfz także sprzęt był takiej jakości, że lepiej nie mówić ;-)

hej
jak dobrze ,że już piątek:)
juz czuje powoli zmęczenie- wiedziałam ,że to samo przyjdzie:) jeszcze 15 dni w pracy-bez świąt i urlopu przed :) psuje się mi już też humor, coraz częściej m. mnie irytuje:) ale damy radę:) od jakiegoś czasu czuje ból brzucha-a raczej uczucie obicia, pieczenia na górze po prawej stronie- muszę powiedzieć gincę ale dziwne to bardzo... czytałam ,że jak nie puchnę -a raczej jeszcze nie puchnę to nic groźnego:)
Ale brzuch przeszkadza, nie wiem jak to kiedys niby było ,ze kobiety pracowały na polu do porodu... próbowałam przesadzić szczypiorek wczoraj do ogrodu, i ledwo ziemi dosięgała a brzucha nie mam wcale mega wielkiego:) wiec dałam sobie spokój -to nie mój rok na ogród-przynajmniej na razie;)
Akuku jak u was ze zdrowiem ? wychodzicie z tego? jeszcze dobry tydzień do usg:) najpierw w piątek natka a już za pare dni ty:) i wszystko bedzie jasne:)
tyśka a jak u Was w tym miesiacu?
paulinka co tam?

Kasiol no niby wychodzimy.. ale jakos nadal emil kaszle i ma katar.. pojde z nim na kontrole we wtorek..

No do usg 11 dni :)

reklama
Kasiol no co się dziwić, możesz już powoli czuć się zmęczona, w końcu brzuszek już dźwigać musisz;-) tak myślałam co tam u Ciebie, dawno się nie odzywałaś, podobnie zresztą jak akuku. A kiedy masz Kasiol wizytkę? Bo już mi się kręcą te terminy wszystkie;-) A z ogrodem to spokojnie, nadrobisz w przyszłym roku:-)
Ja już odliczam do wizyty pomału, wczoraj się trochę zdenerwowałam bo jak słuchałam dopplerem serduszka to miało taki moment, że jakby zwolniło trochę dosłownie na 3-4sek. Ale dobrze, że za 2 tyg mam prenatalne to obejrzą serduszko szczegółowo. Fakt, że byłam wczoraj mocno zdenerwowana bo brat mnie wkurzył więc może to też miało wpływ.

Akuku dobrze że Emil już lepiej. A Ty już zdrowa?

Do góry