reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Kasiol to super, że wszystko w normie :-) oby tak do końca:tak:

Akuku dziękuję za życzenia :tak:
Fajnie, że imprezka udana! No ale przecież nie mogło być inaczej ;-) to teraz kochana leż, odpoczywaj i oby ból przeszedł. Jak będzie kiepsko to może spróbuj z podwójną dawką paracetamolu. Mi gin mówił, że do 4 tabl dziennie można wziąć przy silnym bólu.

Ja też już po. W sumie cieszę się, bo brzuch już mnie bolał i twardniał znów, więc tylko czekałam aż się będę mogła położyć ;-) no ale, że imienin pewnie w tym roku robić nie będę bo będę tuż przed porodem (no chyba że urodzę wcześniej:-D) to się wszyscy na urodziny zjechali hehe ;-) teraz to normalnie leżę do rana haha:-D

reklama
Teraz Was trochę pomęczę:) Które?
czarne.jpgczerwone.jpgnude.jpg

Załączniki

• czarne.jpg
    czarne.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 22
  • czerwone.jpg
    czerwone.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 26
  • nude.jpg
    nude.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 29
Natka bez okazji:) Chciałam takie, żeby założyć i do sukienki i do rurek:) No i już się zdecydowałam tzn kupiłam:) Czarne i czerwone:) Czarne bo uniwersalne, czerwone, bo mi się strasznie podobają:))))) A do dzisiejszego poranka byłam przekonana, że beżowe:) No ale beżowe szpilki w sumie mam tylko na platformie:)))

No to jak takie uniwersalne, do wszystkiego to wybrałabym czerwień :-D bo lubię jak mi się buty albo torebka kolorkiem wyróżniają hehe ;-) ale fajnie że sobie dwie pary kupiłaś :-)
hehe ja z takich meeega wysokich to mam beżowe, czarne i fioletowe, ale każde bez palca także trochę nie na tą porę roku bo u nas dziś leje ;-)

Ja z takich bardzo wysokich to mam beż, carmel, niebieskie, niebieskie z turkusem, koronkowe, czarne z białym i czerwonym, capuccino, niższe trochę turkusowe i czarne i to są te w użyciu na codzień, bo resztę mam w gospodarczym:) Raz w roku ubieram to nie przechowuję w domu, bo miejsca brak:) Odkąd mam dzieci to mam przynajmniej kilka par balerinek i nawet jakieś trampki, bo wcześniej miałam tylko i wyłącznie szpilki w różnych kolorach. Zawsze tak ze 30 par, bo przed ślubem to miałam normalnie świra na punkcie butów:)

Hehe Paulinka to Ty masz tak jak ja z torebkami:-D ja mam dziesiątki różnych torebek;-) butów kiedyś też miałam sporo, ale po ślubie większość dałam kuzynce i zostawiłam sobie może z 10 par;-) bo szafa mała haha:-D

heja
paulinka ale wysokie:) zawsze chciałam nauczyć się w takich chodzić ,ale szybko rezygnuje:)

kurcze a ja od niedzieli mam takie bóle zębów ,że szok. Bolą na zmianę wszystkie po jednej stronie. Dentystę mam w piątek-ale może dziś przedzwonie co robic, bo tam na bank nie mam chorych-to bardziej problem z dziąsłami. Myśleć nie mogę;/;/;/;/myślę że to od ciąży

Kasiol w ciąży niestety często się podobno pojawiają problemy z zębami i dziąsłami przez to, że wszystko jest dobrze ukrwione i unerwione... ale mam nadzieję, że dentysta szybko coś na to poradzi bo to niedobrze, żeby tak Cię bolało bo jak Ty cierpisz to i maluszkowi nie jest za dobrze... oby szybko przeszło:-)

reklama
hej
oczywiście nie obyło się bez wizyty u dentysty, założyła mi lekarstwo-dziś kolejny raz będzie je zakładać. Oczywiście tak jak myślałam zapalenie dziąseł przez które-osłabione zęby bolą -a szczególnie te z dużymi plombami które są blisko nerwów. Gdyby nie to ,że to świeżo wyleczone zęby trudno by było w to uwierzyć ale tak jest, jedyne wyjście -jak by leki nie działały to zatruć zęba-czyli kanałowe, ale nie chciałabym tego zrobić bo to 2-ka i szkoda.Zostaje Dentosept, dobra pasta ,miękka szczoteczka... pije wapno i staram się nie "używać tego zęba" bo może nie boli tak jak wczoraj ale nadal czuje lekki ból.
Feliks kopie i wierci się jak pchła:) Chyba ma tam jeszcze miejsce:)
Powoli myślę nad szykowaniem wyprawki-czy to nie za wcześnie? myślałam żeby w kwietniu poprać i poprasować wszystkie 56-62 ciuszki, posegregować rozmiarami te większe?Niech ten marzec szybko minie:)

Co tam u Was?
akuku pewnie odpoczywa po imprezce :)Kiedy kolejne wizyty?
Natka jak samopoczucie?
paulinka twój Marcelek już chodzi? jeszcze troche i roczek:)

Do góry