reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Kurcze, myślałam że skoro tak się z Tobą umówił to po prostu "praktykuje" taki sposób wystawiania zwolnień... no ale trudno, miejmy nadzieję że ta Twoja ginka bezproblemowo Ci to zwolnienie da. Jutro idziesz załatwiać?

reklama
No tak, zapomniałam że u Was inny system:-) no ale jak to kilka lat? Nie robią u Was cytologii albo kontroli gina po porodzie? Masakra! Trzymam kciuki za zwolnienie, żebtś nie musiała do pracy wrócić.

Natka tu cytologie robi nurse czyli piwlegniarka ktora pobuera krew... ona tez robi takie podstawowe ktg..dziwny system. Po porodzie przychodzi polozna i maca brzuch .. mysle ze jakby mi sie cos babralo wyslali by mnie do ginekologa. Oni jakby uwazaja ze nie ma co tam grzebac bez sensu.. dla tego tez nie robia dopochwowego usg..tzn robia jesli trzeba tylko.

Ze zwolnieniem jutro sie okaze. Kciuki trzymaj ;)

No cóż, ważne że chociaż pielęgniarka jako tako coś robi bo już myślałam że totalnie nic tam nie ma, nawet cytologii :-)
Oczywiście kciuki zaciskam i myślę że dostaniesz to zwolnienie &&&&& :-)
Wczoraj tak nieśmiało zaglądnęłam na sierpniówki, widziałam że też tam jesteś :-) ale ja tylko tak zajrzałam, nic nie pisałam ani nic. Może po prenatalnych, nie wiem, zobaczymy :-)

Miłej niedzieli dziewczyny:*

natka zaglądaj i rozgość się tam bo zostajesz z nami do sierpnia !!!
A wlasnie za Toba już 1/4 ciąży ZOstalo Ci 30 tygodni kochana :D
Swoja droga może być tak ze urodzisz po mnie albo będziemy razem na porodówkach :D hehe
no ciekawe jak to będzie! ale ja nie dopuszczam myśli ze cos mogloby być u Ciebie jak i u mnie nie tak ! wszystko jest dobrze dzidziusie rosna i fikaja koziołki w brzuszku :)

Kasiol jak się czujesz kochana odpoczywasz trochę ?

Ciekawe jak Nuska i Tyska i tez ciekawi mnie co u Patuski.

M zabral Emilka na basen a ja wstawiłam rosolek...zaraz Emilkowi kompocik ugotuje i czekam na fotelik do wozka :D

Może za jakiś czas Akuku :-) chciałabym być już po prenatalnych bo coraz bardziej się stresuję. Jutro idę po skierowanie, mam nadzieję, że bez problemu dostanę.
A jak Twoje zwolnienie??? Masz??

Kasiol jak tam po weekendzie?

Co do nuuuśki to widziałam na enpr że wraca do staranek, może i do nas zawita :-)

A co do patu$ki i tyśki to pojęcia nie mam co u nich...

reklama
hej
akuku super ze sie udało z tym zwolnieniem, teraz już bedzie dobrze:) odpoczywaj :)
natka a ty nie masz jutro wizyty? cos mi sie kojarzy 13?
a ja mam jakieś schizy od paru dni, mysle o usg i podejrzeniu czy z Felkiem wszystko ok, bo jakoś tak sama nie wiem, niby nie jem dużo w sensie-słodycze zapychacze, jem normalnie jak zwykle od swiąt nie przytylam ani grama-i niby tak chciałam ale czy aby mały rośnie? w sumie dzis 12 czyli jakies 2 tygodnie i nic? sama nie wiem czy brzuch mam wiekszy raczej cały czas taki sam...musze wytrzymac te 8 dni do usg, a u ginki dopiero 29 ide, z jednej strony ok, ale z drugiej martwię się... maly sie wierci, wogole brzuch mi sie wydaje nisko, ale jest tak nisko od samego początku... dobrze ze chociaż nic mnie nie boli i nie plamie-wiec chyba wszystko ok?

Do góry