reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Natka masz racje pogqdaj z ginem.

Kasiol zawsze tu mozesz sie wygadac... ja ostatnio nerwa na wszystkich mam ale to chyba zwiazane z ta niepewnoscia kiedy I gdzie sie zacznie... a wam sie na pewno w koncu uda...tak jak I mi I kazdej z was..predzej czy pozniej...ja czekalam 2 lata..z biegiem zasu jak w koncu sie uda to te2 lata nie wyglzdaja tak zle choc wiem ile wtedy wycierpialam... trzyma za was wszytskie kciuki.

Mnie juz meczy ciaza .. chcialabym urodzic...klade sie spac z mysla moze w koncu sie zacznie... niech chociaz wody odejda heheheh

Dobra bo ja tu marudze a powinnam sie cieszyc na spotkanie z maluchem .

Dobrej nocki zycze.

reklama
A po wizycie z maleństwem wszystko ok i wszystko pozostałe też dobrze wygląda:) Niestety nie dowiedzieliśmy się kto tam siedzi, bo jakiś wstydzioszek mi się trafił i zasłaniał tamto miejsce nózką...:((( Następna wizyta 29 stycznia.

Akuku Ty już możesz rodzić, bo ja już bym chętnie maleństwo zobaczyła:))))))

Natka coś mi umknęło- kiedy masz wizytę u gina?

Kasiol jak ja Cię kochana rozumiem....

Akuku na pewno lada dzień urodzisz. Już niewiele zostało :-)

Paulinka najważniejsze że wszystko w porządku a co do płci to jeszcze zdąży się Wam maluszek pokazać. Może na następnej wizytce :-)
Co do mnie to nie wiem jeszcze kiedy mam wizytę, bo dopiero 2dc. Ale myślę że może na przyszły wtorek się umówię.

Miłego dnia :*

Oj, widzę że większość jeszcze świętami żyje-ale tu cichutko wczoraj i dziś od rana zresztą też.

Miłego dnia :-)

Nuuuśka widzę tempka w górę! Ładnie to wygląda :-)

Ostatnia edycja:
cichutko u Nas ostatnio strasznie !!!

natka tempka w gore, czekam na owu, na razie testy nic nie wykazuja, ale biore Estrofem dzis ostatni dzien, wiec pewnie owu nie nadejdzie wczesniej niz okolo 16dc, hah modlilam sie tylko zeby nie zaskoczyla mnie w Sylwestra bo idziemy prawdopodobnie do znajomych i bedzie ciezko :wściekła/y:

paulinka najwazniejsze, ze dzidzia zdrowa, reszta sie nie liczy :blink: choc ja obstawiam dziewczynke !!:)

kasiol, patu$ co tam u Was ??

akuku jesli myslisz i chcesz doczekac do Nowego Roku to trzymam kciuki zeby tak bylo :) Na pewno juz niedlugo dzidzia bedzie z Wami :tak:

Nuuśka baardzo bym chciała, żebyś miałą rację:)
A na testach owu widoczna kreska już? He he, a jak Was owu zaskoczy w sylwestra to najwyżej przeprosicie na chwile znajomych:)))))) Przed północą oczywiście, bo potem to może być sił brak:)

A ja sylwestra spędzam przed tv z synusiem, bo Ł ma służbę od 14 do 22, a w Nowy Rok od 6 do 14:(((

paulinka wlasnie sama nie wiem :/ dzis robilam test o 14,30 no i krecha jest wyraznie widoczna, ale test byl robiony z 3 sikania dopiero, wiec nie wiem czy na pewno mozna go traktowac jak cos wiarygodnego.

Zobacz załącznik 601169 powtorze tescior okolo 18 wtedy zobaczymy.

Nuska szczerze mi obojetnie czy maluszek urodzi sie teraz czy w nowym roku. Ja I tak mam wybor kiedy dziecko dac do szkoly... tsn. Dziecko urodzone miedzy grudniem a lutym moze isc do szkoly majac 4.5 lub 5.5.. Victorka prawdopodobnie dan traz jak bedzie mial 4.5 I tak samo pewne z mlodszym.

Chcialabym juz urodzic bo skurcze mnie mecza co 10 minut calymi dniami..na chwile odpuszcza I znowu co 10 minut albo czesciej... ehh

hej:)
myśle ,ze powoli wrócimy do rytmu z przed świąt:)
u mnie hardkor z tesciową -więc z tych nerwów w tym miesiacu nie ma szans na fasolke, nawet sie jej nie dziwie ze ten miesiąc plemniki powędrują z dala od komórki jajowej:):( ale na tą kobiete nic już nie poradze, ah chce mi sie wyćććććććć

dziś sylwester w pracy :) buziole
paulinka tez myslalam o córce dla Was:) ale u akuku tez tak czułam i chłopak jest:/

reklama
Witam z samego rana:))) Mam dobry humor, bo obudził mnie sms od przyjaciólki- dwie kreski zobaczyła:)))) Pierwszy cykl starań i już:) Aż nie wierzy:)

Do góry