reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Hej.
Nuska dobrze ze gin zaczyna cos rozbic ... mam nadzieje ze leki poprawia endometrium. I oby idalo sie bez invitro. Ja wiem ze sie uda..udalo sie raz I teraz tez sie ida tylko na wszystko trzeba czasu. Maluszek czeka na dobry moment. Choc z tym momentem to ja nie wiem czy nasz maluszek wybral dobry ? He he. Moze I dobry jak sie urodzi to juz pewnie bedzie spokojniej. Mam nadzieje.

Ja dzis w koncu przespalam nocke, nie wiem czy to ma wplyw ale kolacji wczoraj nie jadlam..wiec dzis tez bez kolacji I jak tez bede dobrze spac, to bejbik bedzie sciagal z moich zapasow... stanelam na wage I sie przerazilam.. tzn niby duzo waga nie wzrosla...ale ja w trakcie staran dwuletnich nazucilam na siebie troche kg.. nie zebym sie odchudzala bo na to przyjdzie czas... qle slodyzy staram sie nie jesc.. I jesc dosc zdrowo.

Patuska dobrze ze @ przyszla I mozecie zazac kolejne starania.. bo jednak to czekanie na @ jest beznadziejne.. w tym czasie najbardziej sie mysli czy sie udalo...

Dobra wstaje dzieci szykowac.

reklama
Hej.

Melduje ze @ nie ma. Ale podejrzewam ze tylko sie troche opozni bo owu była dośc póxno. Oczywiscie tescior robilam, tylko po poludniu i mega negatywny.

NAdrobie was póxniej. Milego dnia ;)

Hej!
Ale tu dziś cicho i spokojnie :-) ja przed chwilą wróciłam z pracy i zaraz będę kolację robić bo glodna na maxa jestem :-)

Akuku zdrowe odżywianie to podstawa!

Tysia a ktory to dc?

Witam

A co tu takie tłumy??????????

Natka - 31 DC. Zwykle cykle 29-30 dni ale raz-dwa razy do roku zdarzały sie takie nawet do 33 dni, takze czekam spokojnie na @. Zreszta pisalam wam, że owu jakos późno była, chyba kolo 18 DC. Test tez negatywny wiec na bank @ bedzie. Oby szybko.

G. wrocil juz z budowy i kupil 4-pak Warki, wiec dzis leniwy wieczor prze TV.

Milego wieczoru ;)

akuku oj oby udalo sie naturalnie, jestem przygotowana na czas, cierpliwosci chyba sie juz nauczylam wiec teraz tylko czekac na dzidzie. Mam nadzieje, ze endometrium urosnie bo strasznie mizerne jak na ten dzien :/ niecale 4,5mm masakra.
Co do jedzenia - zdrowie przede wszystkim :) tez staram sie odzywiac zdrowo, zreszta zarazam tym Ole i Ł. ale nie zawsze mi sie udaje. Troche juz zrobilismy, nie jemy w ogole prawie bialego pieczywa, bialego ryzu wcale - tylko dziki badz brazowy zreszta jest nieporownywalny w smaku :tak:

tysia milego wieczorku w takim razie :-)

Melduję ze @ przyszła. Na szczescie cykl w miare normalnej długosci.

Milego dnia ;) Wszak dziś piateczek ;) a zapowiada się piękny weekend.

Wczoraj sie dowiedzialam ze moj tata umarl.. ciezka sytuacja... nie mam jak pojechac na pogrzeb.

Szef mojego m wyparl sie tego ze go zwolnil (bo zrobil to slownie) wiec problemow ciag dalszy..

Odezwe sie jak sie z dolka wykopie. Pa

akuku Boze Kochana....strasznie mi przykro !! :-:)-( co to sie dzieje u Ciebie, ciagle cos :-:)-( Trzymaj sie Kochana,jestem z Toba myslami :-( strasznie przykra wiadomosc az nie wiem co napisac.

tysia dobrze ze @ przyszl skoro juz musiala. Oby ten cykl byl tym szczesliwym czego Ci zycze z calego serducha :blink:

Nuska powiem tak cierpie na swoj sposob..ale neiesty moj ojciec nie byla ojcem takim jakim powinien byc... ba on nie powinien miec dzieci zony... wybaczylam mu juz wszystko dawno temu..a teraz ja czuje sie jqk ta wyrodna co nabpogrzeb nie jedzie... niestety nie mam ani na to kasy ani sily by soedziec cala noc na lotnisku... nie bede opisywac calej sytuacji...ale z jednej strony cqlej naszej rodzinie ulzylo... I to mnie dobija calkowicie bo z jernej strony cierpoe a z drugiej takie mysli.. niestety sak sobie na to zapracowal przez te wszystkie lata... wiem ze to co pisze zle wyglada ale niestety taka sytuacja I smutno mi okropnie ze to wyglada jak wyglada... zreszta moj m zamiast mnie wczorqj wesprzec to jeszcze dobil..co mnie rozbilo calkowicie. Co 10 minut skurcze mialam...cala noc snil mi eie pogrzeb, kostnica ... ja zrobie wszystko by moje dzieci nie czuly sie winne tak jak ja teraz sie czuje..
Sorki musialam sie wyzalic bo nawet m mnie nie rozumie.. zreszta tego nikt nie zrozumie..

reklama
Akuku strasznie mi przykro z powodu taty :* trzymaj się jakoś.. A co do emocji to teraz przez ciążę, hormony wszystko odczuwasz silniej. Kochana nie wiem co napisać nawet żeby jakoś Cię pocieszyć.. Może tylko tyle ze wszystko się poukłada, zobaczysz! Będzie dobrze.

Tysia szkoda że @ jednak przyszła, powodzenia w tym cyklu :*

Nuuuśka tempka pięknie stabilna jak rzadko kiedy :-)

Do góry