reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Hejka!

Ja za pol godziny jade do szpitala. Do tej pory sie tak nie stresowalam ale dzis? O mamo! Mam nadzieje ze nie bedzie bolec.

reklama
Patu$ka trzymam kciuki dzis!

Nuuuśka ehh nocki, przegibane :/ ale co zrobić jak kasa potrzebna...

Akuku matko, takie historie i to zaraz na początku roku szkolnego... Szok!

Ja już w pracy, czekam już i odliczam do weekendu.. Jeszcze tylko jutro! I nawet samopoczucie trochę mi się poprawiło- już nie płaczę całe popołudnie :-)

Miłego dnia :*

Patu$ka - trzymam kciuki. Na pewno wszystko będzie dobrze ;)

Kasiol - jak ładnie temperatura idzie do góry ;)

Akuku - niefajknie z tym chłopakiem w szkole. Najgorsze w takich sytuacjach jest to, że my jako rodzice nie mozemy dziecka ochronic i byc przy nim w takich sytuacjach. Wiem, że taki parasol ochronny to zła rzecz, ale serce zawsze by chciało uchronic dziecko przed wszystkim złem....
Oby nauczycielki sobie z nim poradzily i juz było ok.

Nuuuśka - chyba wykres u ciebie juz się wyklarował ;) Czekamy na kolejne wysokie temp i trzymam kciuki ;)

u mnie zawsze sie pnie do 12-13 dpo:) choc nie obraze sie jak zostanie wysoko i zakończy sie nie @ a porodem:)sasasasa

dziś mam zbyt dobry chumor;) i znów czwarteczek:)czas leci na łeb na szyje:)

reklama
Do góry