reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Przestac mi tu marudzic !!!! :angry: Nie ma ze zle samopoczucie, ciemno i zimno bo to w koncu juz prawie jesien ale mimo wszystko cyc do przodu, usmiech i dzien przezyc najlepiej jak tylko potrafimy !! :-) I nie ma ze sie nie da bo wszystko sie da !

U Nas dzis mgla na calego, wlasnej reki nie widze jak wyjde na balkon, normalnie kosmos na ziemi :-D

kasiol widze ze owu potwierdzona, niech teraz pieknie pnie sie w gore :)*

akuku a to pech :/ Wracaj do Nas szybko Kochana !!

Milego dzionka :*

reklama
Hejka! U nas tez byla kosmiczna mgla ranoa teraz piekne sloneczko. Teraz bede prac firany a nastepne musze wyprasowac i powiesic.

nuśka jescze nie potwierdzona ale raczej tak własnie byo:) tempka mierzona wczesniej niż co miesiac wiec troche na innych poziomach:) a ja własnie małą przerwe na śniadanie mam:)
akuku jak Kali była mała też ciągle awarie z telefonem mialam:) oby szybko naprawili:)
Patuś jak dobrze że nie mam firanek w domu:) prac jescze ok, ale prasowac i zawieszać;/

hhe zapomniałam pisać:) od paru dni a własciewie od zeszłego tygodnia, pisałam w pracy dlugopisem na którym zauważyłam wczoraj:) jest namalowany plemnior:) i napis SpermGen ( i nr telefonu) hmmm nie wiem jak ten długopis sie znalazł u nas w biurze bo kol. sie zarzekają że to nie one:) a m. widzi w tym przeznaczenie:) pod nr tel nie zamierzam dzwonić:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kasiol ha ha a to ci numer :)

W ogole po remoncie tez mysle zeby nie miec firan ale kurde z drugiej strony bez firan kiedy sa takie fajne modele teraz?hmmmm no nie wiem....

W ogole Ł dostal podliczenie godizn i od poniedzilku podniesli mu stawke do 15/h z 12 ktorych mial. No wyplata bedzie imponujaca ale i dlugow troszke mysimy oddac wiec bardziej bede sie cieszyc z tej pazdziernikowej :-)

witam ;)

akuku - wrcaj szybko do nas ;) Ten elaborat to tez pisals na tablecie, ktory taki niewygodny :szok: jak tak to szacun, bo ja do elektroniki nie mam cierpliwosci....

Kasiol - super ten długopis :-D:-D:-D:-D

Patuska - ekstra ;) dodatkowa kasa zawsze mile widziana ;) Ja tez czekam na zaległa prowizję. Jesien idzie i zima, masa rzeczy znowu do kupienia.... Dobrze ze agusce kurtke na wyprzedazach na wiosne kupilam, to teraz bedzie miala ;)

U nas piękne słoneczko wiec wszystkie narzekające na szaro - bura pogodę za oknem zapraszam do nas ;)

Milego dnia ;)

kasiol hahahaha zrob zdjecie tego dlugopisa :-D tez chce taki !!

patu$ super, ze wyplata pazdziernikowa bedzie wieksza, na pewno pieniazki dodatkowe sie przydadza. U Nas od przyszlego tygodnia Łukasz zaczyna chodzic na nocki, bo po pierwsze lepiej platne, wolne weekendy, a poza tym wiecej GO bedzie w domu i nie bedzie problemu z Ola jak teraz czasem bo musi chodzic do tesciow a to wiesz tez takie lapu capu, nie zawsze dobrze zrobia z Nia lekcje, i potem ja jak wracam z popoludniowki to jeszcze musze z Nia poprawiac. Ale nocki tylko na 2 miesiace bo maja miec remanent.
Na ktora jutro idziesz do tego szpitala ????? Na 8 tak ? bedziesz miala telefon przy sobie ?

tysia u Nas tez ju pogoda sie poprawila na szczescie :):) sloneczko swieci pelna para :-)

hej ciezko mi odpisywac...
wczoraj rozmawialam z nauczycielka bo jeden chlopiec b. niegrzeczny bije inne dzieci i przedwczoraj spoliczkowal mojego Alexa...no i nauczycielka wczoraj obiecala ze beda robic wszystko by ich odseparowac...
no i dzis dzwonia do mnie ze ten chlopiec dzis obsikal Alexa w toalecie...Alex byl w klasie i powiedzial p. ze idzie do toalety, p. powiedziala ok. a ten drugi chlopiec byl w innym pomieszczeniu z innym nauczycielem i w tym samym czasie poszedl do toalety tylko ze ten chlopiec juz z nauczycielem , bo on ma zawsze kogos doroslego przy sobie kto musi go pilnowac. i alex stal robil siusiu a ten chlopiec obok i nagle sie odwrocil i zaczal sikac na alexa... no masakra. przywiozlam spodnie czyste i mam nadzieje ze to sie wiecej nie powtorzy. nauczycielka mnie przepraszala i obiecala ze ten chlopiec beczie bardzo pilnowany i ze robia wszystko by ich odseparowac, mysla o przeniesieniu tego chlopca do innej klasy, ale nie wiadomo czy to cos zmieni i tez nie jest to takie proste...
no i tez powiedziala ze na pewno nie beda przenosic alexa bo on nic zlego nie robi i ze bardzo lubi swoja pania i sie zaaklimatyzowal a nie chca mu zmieniac srodowiska i spowodowac ze szkola przestanie mu sie podobac.

reklama
akuku ale swirus z tego małego! ewidentnie robi to na złość, bo przeciez nikomu tym nie zaimponuje, biedyny Alex, dobrze że nie zraził sie juz teraz do szkoły

fotke mojego mega Plemniora strzele jutro :)

Do góry