reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
paulinka88 nie będzie się wlokl, zobaczysz szybciutko zleci :tak:A my? Oby się udało Nam do tego czasu choć roznie może być, sama wiesz :no:

tysia123 przykro mi z powodu malej :-( pogoda do bani, sprzyja wirusowkom, cos o tym wiem, bo swojej nie potrafie wyleczyć od prawie już tygodnia. Szlak by to trafil.
Ja tez jakos nie mam nadziei na ten cykl. Może gdybym praktycznie nie przegapila owulki w tym 20dc. Ale tak to co da jedna przytulanka jak normalnie próbujemy przez pare dni z rzedu i nic. Poza tym sama w sobie czuje, ze @ pojawi się niedługo niestety. Odczucie mam takie jakby zaraz miała się pojawić i nie chodzi bynajmniej o bole podbrzusza :dry: mokro.

Hej dziewczynki :)
Ja dziś poza domem i wracam dopiero jutro także pierwszy raz od dawna czeka mnie samotna nocka :( a poza tym weekend mi się tak ciągnie że szok...

Patu$ka nadal nie ma @ więc nie trać jeszcze w 100% nadziei :)

Nuuuśka Ty też nie trać nadziei jeszcze :) przecież to że przytulanek było mało jeszcze o niczym nie przesądza- wystarczy w końcu jeden silny żołnierzyk :)

Ostatnia edycja:
90_natka wiem Kochana wiem, masz absolutna racje ale wiesz jak to jest :| Twoja tempka poki co ladnie pnie się w gore :) Zobaczymy jak jutro moja się sprawi, jak pojdzie w dol to już chyba strace nadzieje do reszty, jak do góry - pewnie pojawi się mala nitka :blink: W końcu jak piszesz, poki nie ma @ - trzeba wierzyc :tak: Dobrej nocy dziewczynki i do jutra :*

Akuku jestem pelna podziwu ze majac dwojke dzieci tak bardzo starasz sie o trzecie. ja to bym pewnie odpuscila. Ale ja to nawet z pierwszym nie moge...coz...

Nuuska o KN nie myslelismy jeszcze w ogole...

Patuska I powiem Ci ze 3dzidzi mialo nie byc... Ale pewnego pieknego dnia mi przyszedl instynkt macierzynski poraz trzeci, no I bardzo chcialam corcie... No I tak probowalismy ale bez cisnienia... Zaczelam sie martwic ale dalej na spokojnie... Dopiero od kilku miesiecy mnie to doluje I tak widzisz... Teraz juz nie odpuszcze bo za dlugo to trwa :-)

Ja wypilka troszke alkoholu wiec jutrzejsza tempka bedzoe zaburzona.
Ale nie chce sie traktowac tak jakbym juz byla w ciazy...

patu$ka glowka do góry Kochana, będzie dobrze.Widze, ze dziś testowalas :( przykro mi strasznie to wszystko niesprawiedliwe.
W końcu trochę słoneczka wyszlo u Nas brrr..:tak:

Akuku masz racje, nie odpuszczaj :-) w końcu w zeszłym cyklu się udało, wiec tak jak w przypadku patu$ki cos zaczyna isc na +.

Mam wrazenie, ze zaraz dostane @. Brzuch mnie pobolewa :|

kasiol -
wynik negatywny (@)
tysia123 - 06.04.2013
patu$ka
- wynik negatywny ( czekamy na @ )
Nuuuśka - 15.04.2013
Akuku - 17.04.2013
90_natka - 30.04.2013
paulinka88 - przerwa do X.2013

Ostatnia edycja:
hejka,tempk bardzo niziutko tescior negatywny nawet cienia cienia nie ma. I brzuch boli jak cholera. Lepiej zeby sie nie powtarzalo wszystko z cyklu wstecz :( U nas sloneczko dzis:)

Akuku ja masz teraz ladna tempke:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka

Patuska ojj przykro mi bardzo :-( trzymam kciuki za kolejny cykl :-) moze dzidzia chce byc z 2014 :-)

Mi sie snilo ze jestem w ciazy I bedzie synek :p hehe, ale ja wcale o tym nie mysle, dziwne.
Dziewczynki zmiencie moja date testowania na 14.04.
Obejrzalam swoje wykresy z ostatnich 4 miesiecy I tempka spadala najpozniek 14 dpo wiec jak tempka w tym dniu nie spadnie to zatestuje. To jest niedziela wiec bedzoe mi nakwygodniej, bo w pn. Ide na 6 do pracy I nie bede miala czasu na testy az do piatku wiec zatestowalabym dopiero w sobote 20... Choc wtedy to juz by byla formalnosc.bo faza lutealna nie trawala nigdy u mnie 20 dni...
Ojjj chcialabym by sie udalo.
Juz mnie plecy jak na @ bola :/:/:/ wiec pewnie znowu doopka blada.:-(

Dobrze ze jutro poniedzialek szybko mi czas zleci.

Martwie sie ze mnie bedzie kusilo by zatestowac w okolicach 10 dnia ahhh

Kurde chyba wyzuce wszystkie testy I kupie sobie 14 dpo :-(

Milego dnia.

reklama
Patudka no troche stabilnosci na wykresie by sie przydalo :-) ostani wykres mialam taki staly... A ten gdyby nie ta jedna tempka zaburzona ..hmm nie wiem.

Powiem wam ze sie boje powtorki z ostatniego miesiaca :/:/ ze bedzie slaba kreska a potem @... Szczerze wole negatyw niz zeby sie powtorzyl ostatni miesiac.

Kurde no to dopiero 7 dpo...a ja jiz chce 14...

Dzis mnie rano zemdlilo troche:/:/ ale kiedys tak mialam...wiec to pewnie po tym likierku, ogolnie zle soe po nim czulam...jakos mnie bolalo wnad zoladkiem, tak dusilo mne :/:/

Nuska czyli jednak wzrost :-)

Tysia testowalas ?? Kiedy masz/mialas termin @?? No odezwij sie :-)

Ostatnia edycja:
Do góry