reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Tysia! Gratulacje [emoji4]

U nas wszystko w porządku...dziewczyny rosną. We wtorek kończymy trzy miesiące.
Dziewczyny ważą juz 4500 i 5400

Gadaja po swojemu uśmiechają się codziennie daja mnóstwo radości

Hanna i Laura ur.27.06.2016
36+1 tc

hej
Tyśka gratulację i wielki buziak dla Kasieńki:)
Dziewczyny chyba już każda doczekała się spełnienia swojego marzenia:) mamy Alicję,Julkę,Laurę i Hanie ;*** Kasie,Lucjanka i Felka ! niech zdrowo rosną, broją, gadają szaleją:) buziaki kochane

chyba o nikim nie zapomniałam:)

Dzieki dziewczynki ;)

Kasiol - chyba wszystkie sie doczekały, bo jak wczesniej dziewczyny pisaly podobno dla Niuuuuski tez sie udalo. Szkoda ze zniknela calkiem z bb

Patuska super, że dziewczyny tak rosną :) oby tak dalej!

Tysia i jak tam pierwsze dni razem? :)

Kasiol fajnie, że się odezwałaś! Co u Was?

Co do nuuuski to ja właśnie nie wiem dziewczyny czy to nie była jakaś pomyłka niestety... :( może to chodziło o kogoś o podobnym nicku tu na bb? Bo z tego co widziałam jakiś czas temu na wątku planowania płci to któraś dziewczyna pisała, że gadała z naszą nuuska i na razie odłożyli starania.. na fb u Agi też raczej nie wygląda na to, żeby jednak była w ciąży... choć bardzo im życzę żeby jednak się udało :)

Tysiące gratuluje! Dzień przed moimi urodzinami :p
Kasi Ola jeszcze mój Emis z forum owych starań;)

Pisalam jakiś czas temu z niską i nie jest (a przynajmniej wtedy nie byla) w ciąży... myślę że się odezwie jak się uda.
Pisała że narazie dołożyli starania..

U nas dobrze. Emil gada jak najety.. Ala go goni bo też mówić próbuje. Ostatnio informuje mnie jak zrobi kupe Haha mówiąc pupa pupa..
Wysyła buziaczki-rączka haa. I jest taaak a mądra.. szybko goni braci :) uwielbia się wspinać wszędzie.. Na parapety i za telewizor najbardziej.. klapie spryciula.
Zrobiła się pulchniutka.

Pozdrawiam

Buziaczki

Akuku Ala ma kogo naśladować to pewnie dlatego tak szybko rozgadana się robi :) fajnie! Super, że tak dobrze się rozwija, mądra dziewczynka :tak:

U nas choróbsko jakieś się przypałętało chyba bo Julka od paru godzin gorączkuje :/ myślałam, że może zęby bo 4 na raz idą, ale doszedł katar więc obawiam się, że to jednak przeziębienie :/ jutro dla świętego spokoju przejdę z nią do pediatry, niech ją obejrzy.

Pozdrawiamy :)

Natka pewnie ze ma kogo naśladować ale i Viki i Emil mieli a nie szło im tak szybko. Dla tego myślę że dziewczynki są hmm zdolniejsze..

Mogą być i ząbki...katar często towarzyszy :)

My teraz 2 dni zwiedziliśmy Szkocji. Piękna pogoda trzebabylo skorzystać.

Kto wie, może i faktycznie dziewczynki "inaczej" i szybciej się uczą :)
Ale fajnie, że udało się wyskoczyć i pozwiedzać trochę. Zawsze to miła odmiana! U nas o dziwo do tej pory pogoda też fajna była-dopiero dziś padać zaczęło.
Dzieci zadowolone z wyjazdów?

reklama
Narka pewnie ze zadowoleni. Ostatnio bardzo zachwycają się widokami :)

W ten weekend też pojezdzimy:)

Ala zaczęła wołać kupe zanim zrobi! Szok. Co prawda jeszcze nie zdążyłam jej wysadzić ale zawsze jak wola to albo puszcza baki albo robi kupe;)
No i robi siusiu jak tylko posadzek ja na nocnik więc chyba szybciej ja odpieluszkuje niż Emila.. Bo on nie chce :/ i nie potrafi kupy na siedzaco robić.

Do góry