reklama
Tysia! Gratulacje [emoji4]
U nas wszystko w porządku...dziewczyny rosną. We wtorek kończymy trzy miesiące.
Dziewczyny ważą juz 4500 i 5400
Gadaja po swojemu uśmiechają się codziennie daja mnóstwo radości
Hanna i Laura ur.27.06.2016
36+1 tc
U nas wszystko w porządku...dziewczyny rosną. We wtorek kończymy trzy miesiące.
Dziewczyny ważą juz 4500 i 5400
Gadaja po swojemu uśmiechają się codziennie daja mnóstwo radości
Hanna i Laura ur.27.06.2016
36+1 tc
kasiol
Fanka BB :)
hej
Tyśka gratulację i wielki buziak dla Kasieńki
Dziewczyny chyba już każda doczekała się spełnienia swojego marzenia mamy Alicję,Julkę,Laurę i Hanie ;*** Kasie,Lucjanka i Felka ! niech zdrowo rosną, broją, gadają szaleją buziaki kochane
chyba o nikim nie zapomniałam
Tyśka gratulację i wielki buziak dla Kasieńki
Dziewczyny chyba już każda doczekała się spełnienia swojego marzenia mamy Alicję,Julkę,Laurę i Hanie ;*** Kasie,Lucjanka i Felka ! niech zdrowo rosną, broją, gadają szaleją buziaki kochane
chyba o nikim nie zapomniałam
Patuska super, że dziewczyny tak rosną oby tak dalej!
Tysia i jak tam pierwsze dni razem?
Kasiol fajnie, że się odezwałaś! Co u Was?
Co do nuuuski to ja właśnie nie wiem dziewczyny czy to nie była jakaś pomyłka niestety... może to chodziło o kogoś o podobnym nicku tu na bb? Bo z tego co widziałam jakiś czas temu na wątku planowania płci to któraś dziewczyna pisała, że gadała z naszą nuuska i na razie odłożyli starania.. na fb u Agi też raczej nie wygląda na to, żeby jednak była w ciąży... choć bardzo im życzę żeby jednak się udało
Tysia i jak tam pierwsze dni razem?
Kasiol fajnie, że się odezwałaś! Co u Was?
Co do nuuuski to ja właśnie nie wiem dziewczyny czy to nie była jakaś pomyłka niestety... może to chodziło o kogoś o podobnym nicku tu na bb? Bo z tego co widziałam jakiś czas temu na wątku planowania płci to któraś dziewczyna pisała, że gadała z naszą nuuska i na razie odłożyli starania.. na fb u Agi też raczej nie wygląda na to, żeby jednak była w ciąży... choć bardzo im życzę żeby jednak się udało
Akuku
Tysiące gratuluje! Dzień przed moimi urodzinami
Kasi Ola jeszcze mój Emis z forum owych starań
Pisalam jakiś czas temu z niską i nie jest (a przynajmniej wtedy nie byla) w ciąży... myślę że się odezwie jak się uda.
Pisała że narazie dołożyli starania..
U nas dobrze. Emil gada jak najety.. Ala go goni bo też mówić próbuje. Ostatnio informuje mnie jak zrobi kupe Haha mówiąc pupa pupa..
Wysyła buziaczki-rączka haa. I jest taaak a mądra.. szybko goni braci uwielbia się wspinać wszędzie.. Na parapety i za telewizor najbardziej.. klapie spryciula.
Zrobiła się pulchniutka.
Pozdrawiam
Buziaczki
Kasi Ola jeszcze mój Emis z forum owych starań
Pisalam jakiś czas temu z niską i nie jest (a przynajmniej wtedy nie byla) w ciąży... myślę że się odezwie jak się uda.
Pisała że narazie dołożyli starania..
U nas dobrze. Emil gada jak najety.. Ala go goni bo też mówić próbuje. Ostatnio informuje mnie jak zrobi kupe Haha mówiąc pupa pupa..
Wysyła buziaczki-rączka haa. I jest taaak a mądra.. szybko goni braci uwielbia się wspinać wszędzie.. Na parapety i za telewizor najbardziej.. klapie spryciula.
Zrobiła się pulchniutka.
Pozdrawiam
Buziaczki
Akuku Ala ma kogo naśladować to pewnie dlatego tak szybko rozgadana się robi fajnie! Super, że tak dobrze się rozwija, mądra dziewczynka
U nas choróbsko jakieś się przypałętało chyba bo Julka od paru godzin gorączkuje :/ myślałam, że może zęby bo 4 na raz idą, ale doszedł katar więc obawiam się, że to jednak przeziębienie :/ jutro dla świętego spokoju przejdę z nią do pediatry, niech ją obejrzy.
Pozdrawiamy
U nas choróbsko jakieś się przypałętało chyba bo Julka od paru godzin gorączkuje :/ myślałam, że może zęby bo 4 na raz idą, ale doszedł katar więc obawiam się, że to jednak przeziębienie :/ jutro dla świętego spokoju przejdę z nią do pediatry, niech ją obejrzy.
Pozdrawiamy
Akuku
Natka pewnie ze ma kogo naśladować ale i Viki i Emil mieli a nie szło im tak szybko. Dla tego myślę że dziewczynki są hmm zdolniejsze..
Mogą być i ząbki...katar często towarzyszy
My teraz 2 dni zwiedziliśmy Szkocji. Piękna pogoda trzebabylo skorzystać.
Mogą być i ząbki...katar często towarzyszy
My teraz 2 dni zwiedziliśmy Szkocji. Piękna pogoda trzebabylo skorzystać.
Kto wie, może i faktycznie dziewczynki "inaczej" i szybciej się uczą
Ale fajnie, że udało się wyskoczyć i pozwiedzać trochę. Zawsze to miła odmiana! U nas o dziwo do tej pory pogoda też fajna była-dopiero dziś padać zaczęło.
Dzieci zadowolone z wyjazdów?
Ale fajnie, że udało się wyskoczyć i pozwiedzać trochę. Zawsze to miła odmiana! U nas o dziwo do tej pory pogoda też fajna była-dopiero dziś padać zaczęło.
Dzieci zadowolone z wyjazdów?
reklama
Akuku
Narka pewnie ze zadowoleni. Ostatnio bardzo zachwycają się widokami
W ten weekend też pojezdzimy
Ala zaczęła wołać kupe zanim zrobi! Szok. Co prawda jeszcze nie zdążyłam jej wysadzić ale zawsze jak wola to albo puszcza baki albo robi kupe
No i robi siusiu jak tylko posadzek ja na nocnik więc chyba szybciej ja odpieluszkuje niż Emila.. Bo on nie chce :/ i nie potrafi kupy na siedzaco robić.
W ten weekend też pojezdzimy
Ala zaczęła wołać kupe zanim zrobi! Szok. Co prawda jeszcze nie zdążyłam jej wysadzić ale zawsze jak wola to albo puszcza baki albo robi kupe
No i robi siusiu jak tylko posadzek ja na nocnik więc chyba szybciej ja odpieluszkuje niż Emila.. Bo on nie chce :/ i nie potrafi kupy na siedzaco robić.