reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

No chyba będę musiała. Dziś w nocy to pobudka co godzinę, nie na jedzenie tylko dosłownie kilka razy pociągnęła i spała dalej. Tragedia... rano dałam jej smoczka i nawet zassała no ale nie na długo bo jej wypadł i tyle było spania.. bo włożyć sobie do buzi to nie umie bo trzeba jej chwilę przytrzymać żeby w ogóle załapała. Tzn. widać, że chce bo ciągnie na maxa. No ale nie umie zrobić tak, żeby zassała by jej nie wypadał. Już miałam chwilę zwątpienia w nocy i myślę sobie: kurde, zdejmè jej tą rękawiczkę... no ale nie chcę żeby jeszcze bardziej jej się to popaprało :(

reklama
Kurcze rez ciezko macie.
Sprobuj z tyn smokiem bo faktycznie niedobrze by ssala paluszki.

A moj Emis chyba ma szkarlatyne ;/

No nie mam już siły ostatnio, zmęczona jestem na maxa i jeszcze migreny mnie męczą... więc musimy coś pokombinować z tym smoczkiem.

Szkarlatyna? To stąd ta wysypka... zrobili w końcu jakieś badania, że doszli że to to? Najważniejsze, że łatwo się leczy, w końcu dobiorą odpowiedni antybiotyk i Emil wróci do zdrowia. A gorączki nie miał, tylko ta wysypka?

Natka jeszcze pewnosci ni ma wiec napisalam chyba.. pobrali wymaz zgardla.
Temp do 37.7

Ojj ja tez juz przemeczona ehh.

No nawet sobie nie wyobrażam jak Ty musosz być zmęczona przy czwórce skoro ja przy jednym ledwo daje radę w ostatnich dniach.. już nie powiem że dopiero teraz zdołałam pozmywać bo już mi góra w zlewie od niedzieli rosła! Mała nie daje się ostatnio odłożyć a M. chodzi na nocki więc też nie zmywał bo po pracy odsypiał żeby na kolejną nockę lecieć. Masakra jakaś...

Mam nadzieję w takim razie że wymaz w 100% pokaże co i jak i będziecie mogli w końcu dobrze leczyć Emilka.

Natka sma sie zastanawiam jak yo ogarniam. Szczerze to lepiej radze sobie sama ..tzn jak m w pracy.

Mam nadzieje ze sie dowiem czegos po wynikach.

Heh, też tak mam. Jak M. idzie na rano do pracy to wiem, że muszę się wykąpać, posprzątać, zrobić obiad itd. I do tej pory, dopóki Julka nie weszła w ten skok to sobie radziłam :) a jak M. w domu to jakaś nieogarnięta jestem i do 12 potrafię w piżamie czasem chodzić :p tylko teraz ciężkie dni przez te płacze Julki i ciągle chce być na rękach.. ale mam nadzieję, że jakoś to przetrwam :)

reklama
Akuku najważniejsze, że jest poprawa. Oby wynik pokazał w 100% co i jak. Fajnie, że się tak zainteresowali małym bo u Was w UK to różnie bywa... :)

Do góry