reklama
W trakcie porodu? Tylko niech wezmą pod uwagę że Ty w sumie szybko rodzisz. Żebyście w razie czego zdążyli.
U mnie znowu to samo co wczoraj. Ale znowu takie krótko trzymające te skurcze... nadal nieregularne choć chwilami nawet co 6 min a potem np. 15 min nic. I plecy mnie bolą. Kurde, jak się nie uspokoi to ja chyba do jutra nie będę czekać tylko dziś podjadę na to ktg. Niech sprawdzą co i jak.
U mnie znowu to samo co wczoraj. Ale znowu takie krótko trzymające te skurcze... nadal nieregularne choć chwilami nawet co 6 min a potem np. 15 min nic. I plecy mnie bolą. Kurde, jak się nie uspokoi to ja chyba do jutra nie będę czekać tylko dziś podjadę na to ktg. Niech sprawdzą co i jak.
Akuku
Fanka BB :)
Natka wlasnie dla tego chodze w stresie.. bo przeciez mozemy nia zdazyc.. ale oczywiscie ja panikuje.. szczerze wolalabym nawet lezec do rozwiazania w szpitalu tam gdzie bezpiecznie dla malej niz czekac w domu i sie zastanawiac czy te skurcze sa juz mpcne porodowe czy jeszcze nie . Eh
Jak sie martwisz to jedz na ktg.
Ja mimo nospy i magnezu mam skurcze co 6 minut. Eh
Jak sie martwisz to jedz na ktg.
Ja mimo nospy i magnezu mam skurcze co 6 minut. Eh
kasiol
hej
jak tam dziś dziewczyny?
jak tam dziś dziewczyny?
akuku dziwny ten system... naprawdę... a u Ciebie jak, uspokoiło się coś?
kasiol u mnie w sumie lipa. ewidentnie nie mam dziś humoru. brak mi sił, chęci do czegokolwiek. chciałabym żeby mała była już bezpiecznie po drugiej stronie brzucha. bo z każdym dniem coraz bardziej się boję że coś złego się stanie. dziś z tych nerwów i tego, że ciągle ryczę dodatkowo cukier mi skacze więc też do bani. czekam do wieczora żeby jechać na to ktg ale jakoś i na to nie mam już ochoty. Dwa dni mnie skurcze w sumie męczyły dosyć mocno i tak jak przypuszczałam-jak przyjdzie dzień ktg to jest cisza więc pewnie i tak nic nie wyjdzie.
gdyby istniało coś takiego jak depresja przedporodowa to bym powiedziała, że ją mam
kasiol u mnie w sumie lipa. ewidentnie nie mam dziś humoru. brak mi sił, chęci do czegokolwiek. chciałabym żeby mała była już bezpiecznie po drugiej stronie brzucha. bo z każdym dniem coraz bardziej się boję że coś złego się stanie. dziś z tych nerwów i tego, że ciągle ryczę dodatkowo cukier mi skacze więc też do bani. czekam do wieczora żeby jechać na to ktg ale jakoś i na to nie mam już ochoty. Dwa dni mnie skurcze w sumie męczyły dosyć mocno i tak jak przypuszczałam-jak przyjdzie dzień ktg to jest cisza więc pewnie i tak nic nie wyjdzie.
gdyby istniało coś takiego jak depresja przedporodowa to bym powiedziała, że ją mam
reklama
kasiol
natka nie łam się, to kwestia paru dni na pewno, skoro mała nisko, napiera i już od dawna skracała się szyjka, a to ze coś już się dzieje to daje nadzieje na szybki poród! daj znać jak na ktg będzie dobrze!