reklama
Akuku
Fanka BB :)
A ja w pierwszej ciazy dostalam szybciej brzuszek nkz w drugiej.
Die dziekuje..ojej juz 17 tydzien woow prawie polowa...
A ja apetytu nie mam...
Cyce bola, brzuch narazie nie, choc rano bolal.
Boje sie bo jeszcze do wtroku max @ mozs sie pokazac... Aj.
Die dziekuje..ojej juz 17 tydzien woow prawie polowa...
A ja apetytu nie mam...
Cyce bola, brzuch narazie nie, choc rano bolal.
Boje sie bo jeszcze do wtroku max @ mozs sie pokazac... Aj.
anabelka
Fanka BB :)
die ale duży brzusio :-)
Akuku potem wrzucę Cię do pociągu bo coś mi imagesh nie działa
Akuku potem wrzucę Cię do pociągu bo coś mi imagesh nie działa
Akuku - przeogromne gratulacje!!! Jej, jak się cieszę, że w końcu się doczekałaś i się udało! Super!!!:-):-)
Kamilka - gratuluję prawdopodobnie córy!
Die - brzuszek śliczny!:-)
I ja potwierdzam, że w drugiej ciąży brzuch szybciej wyskakuje. Ja teraz mam już taki, jak z Jaśkiem miałam na końcówce
A nasz pociąg coraz dłuższy Jak się czujecie ciężaróweczki? Czy Wam też tak szybko czas zasuwa? Bo mi tak szybko, że aż mnie to przeraża
I na koniec ja pochwalę się moim prawie metrem w pasie
Kamilka - gratuluję prawdopodobnie córy!
Die - brzuszek śliczny!:-)
I ja potwierdzam, że w drugiej ciąży brzuch szybciej wyskakuje. Ja teraz mam już taki, jak z Jaśkiem miałam na końcówce
A nasz pociąg coraz dłuższy Jak się czujecie ciężaróweczki? Czy Wam też tak szybko czas zasuwa? Bo mi tak szybko, że aż mnie to przeraża
I na koniec ja pochwalę się moim prawie metrem w pasie
Załączniki
sloneczko121
Zaangażowana w BB
Ach jakie sliczne brzuszki, oby tak dalej zdrowo i do konca.
U mnie bez zmain, mdlosci i nieco mniej wymiotow, dostalam cos ale nie dziala tak jakbym chciala. W domku troche odpoczelam ale od poniedzialku do pracy, nie wiem jak to bedzie.
pogoda taka ze szkoda psa z domu wypuscic, no nic moze sie w koncu jkaiegos slonca doczekamy.
Fajnie ze nasz pociag coraz dluzszy to tak slodko wyglada.
Milego weekendu kobitki i do uslyszenia. Chodze razem z moim dzieckiem spac, juz o 20 padam i wychodzi na to ze razem wstajemy miedzy 8 a 9 rano, dobrze ze wweekend to tatus sie wiecej zajmie coreczka, bo ja nie gwarantuje.
Pozdrawiam xx:-)
U mnie bez zmain, mdlosci i nieco mniej wymiotow, dostalam cos ale nie dziala tak jakbym chciala. W domku troche odpoczelam ale od poniedzialku do pracy, nie wiem jak to bedzie.
pogoda taka ze szkoda psa z domu wypuscic, no nic moze sie w koncu jkaiegos slonca doczekamy.
Fajnie ze nasz pociag coraz dluzszy to tak slodko wyglada.
Milego weekendu kobitki i do uslyszenia. Chodze razem z moim dzieckiem spac, juz o 20 padam i wychodzi na to ze razem wstajemy miedzy 8 a 9 rano, dobrze ze wweekend to tatus sie wiecej zajmie coreczka, bo ja nie gwarantuje.
Pozdrawiam xx:-)
reklama
Kamilko - oby wersja coreczki sie potwierdzila
Domi - no wow! bomba slicznie wygladasz|! fajna kiecuszka no no
Sloneczko - wiem co czujesz, ja choc mldosci targaja cale dnie i wymioty to ani razu sie z pracy nie zwolnilam... jestem codziennie i to na pelnych obrotach
no i mam coraz wiecej obowiazkow
dzisiaj sie dowiedzialam ze za tydzien ide na kolejne szkolenie
nie wiem po jakiego grzyba jak i tak za pare miesiecy wylatuje na rok
no ale daja to biore.. zawsze to wieksze doswiadczenie...
moze to w sumie nawet dobrze swiadczy ze nie odsuwaja mnie bo zaszlam w ciaze..
nie wiem musze jakies plusy znajdywac
ale wracam padnieta i po cichu powiem ze juz sie nie moge doczekac macierzynskiego
a zamierzam pojsc od polowy pazdziernika wiec 1.5 miesiaca bede miec dla siebie chociaz te 6h dziennie jak dzieci beda w szkole
Smerfiku - dziekuje :* kochana jestes...jak sie czujesz??
Domi - no wow! bomba slicznie wygladasz|! fajna kiecuszka no no
Sloneczko - wiem co czujesz, ja choc mldosci targaja cale dnie i wymioty to ani razu sie z pracy nie zwolnilam... jestem codziennie i to na pelnych obrotach
no i mam coraz wiecej obowiazkow
dzisiaj sie dowiedzialam ze za tydzien ide na kolejne szkolenie
nie wiem po jakiego grzyba jak i tak za pare miesiecy wylatuje na rok
no ale daja to biore.. zawsze to wieksze doswiadczenie...
moze to w sumie nawet dobrze swiadczy ze nie odsuwaja mnie bo zaszlam w ciaze..
nie wiem musze jakies plusy znajdywac
ale wracam padnieta i po cichu powiem ze juz sie nie moge doczekac macierzynskiego
a zamierzam pojsc od polowy pazdziernika wiec 1.5 miesiaca bede miec dla siebie chociaz te 6h dziennie jak dzieci beda w szkole
Smerfiku - dziekuje :* kochana jestes...jak sie czujesz??