reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola ja z chlopcami nie wymiotowalam, tzn z vikim.sie zle czulam I 2 razy wymiotowalam.

Nie robia nie wiem maja taka zasade, ze robi sie test I jak jest pozytywny to usg w 12 tyg. Dopiero.
Ale mi to nie przeszkadza, bo bede teraz w czerwcu a potem najwyzej polece w wrzesnii czy jakos tak.

reklama
AKUKU - AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJE KOCHANA Z CALEGO SERCA!!! super wiesci ciesze sie strasznie!! uwazaj na was teraz - nie przemeczaj sie w pracy :*:*:*:*!

Tilli z Vikim zwymiotowalam dwa razy I dwa razy po buraczkowej, a schudlam bo mialam mdlosci I prawie nic nie jadlam przez 3 miesiace, do tego karmilam Alexa.

Powiedzialam mamie ze jestem w ciazy, reakcja dziewna... Takie hmm ehh machanie glowa typu co ty zrobilas I dodala jak ty chcesz....

Alex za to sie cieszy I powiedzial ze jak bede robic siusiu lub kupke to mi dzidzia wypadnie I ja spuszcze niechcacy.

Ahh jak moja mama nie umie nawet udawac... Ehh

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa AKUKU gratulacje :*:*:*:*:*:*:*:**:*:*:** taaaaaaaaaaaaaak się cieszę:)- szybko wsiadaj do wagonu!!!!!!! :D

a teraz sie kajam unizenie przed wami- przepraszam ze nie zagladalam do Was...:( wybaczycie mi????? nie bede sie bezsensownie usprawiedliwiac bo to bez sesnu- dupa ze mnie i tyle- poprawie sie:*

Akuku aaaaa :tak: obys teraz tak ciezko tych mdlosci nie przechodzila :*

Die - a w tylek chcesz? :p:-D u Ciebie juz 17 tydzien... jeju jeju, kiedy masz usg?
bedziecie pytac o plec?

ja powiedzialam dzieciom po pierwszym usg, wzielam ich do pokoju i pokazalam zdjecie :)
zamierzam tez Olivcie wziac na usg w 20 tyg :tak: bo ona bardzo przezywa ciaze

No ja już brzuchata jestem że szok:p brzuch.jpgbrzuch2.jpg
Usg mialam tydzien temu- ale lipa byla- takie tam szybko szybko- wszytko w porzadku bla bla bla ;/ Groch jest wstydliwy i skrzzowal nogi i sobie zasnął- wiec lekarka powiedziała ze nie ma opcji zeby zobaczyc co tam między nogami jest. Nastepna wizyte mam 30 maja- i to bedzie połówkowe- wiec być może sie cos dowiemy czy tam hot dog czy cheesburger :p a potem 11.06 mam jeszcze jedną wizyte w klinice prenatlanej na dokladne badania ktore sie robi w 22 tc- wiec jak nie na połowkowym to moze sie dowiem na tym prenatalnym:p
Czas leci co??? leciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii leciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
a jak się czuje reszta cięzarówek??
no i oczywiście kochane starczki ???

Załączniki

• brzuch.jpg
    brzuch.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 37
  • brzuch2.jpg
    brzuch2.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 40
reklama
loooooooooooo jaki brzusio :-D:-D
je bede miec identyczny jak tak dalej pojdzie choc powiem ci ze juz mi niedaleko hehe szczegolnie wieczorem:-D

a to wstydzioszek noooo...

mi przy Olivci lekarka powiedziala ze mam isc zjesc batonika i napic sie gazowanego napoju a potem poskakac, no i sie obrocila i pokazala co tam ma... po 40 minutach!

trzymam kciuki za usg 20 tygodniowe:tak:

Do góry