reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
nie wierze ale juz bedzie musi byc dobrze...

Dziewczyny jak ja sie ciesze ze w koncu mi gratulujecie, bo uwielbiam wam gratulowac na tym I na innych watkach, czekalam na ten moment czekalam dlugo ...warto bylo.

Dzidziuniu przytul sie mocno do mamusi, uchronie Cie przed kazdym zlem...czekalam bardzo dlugo I jeszcze poczekam ale rosnij w brzusiu zdrowo :-)

Mam ochote wykrzyczec calemu swiatu jaka szczesliwa jestem.

Smialam sie plakalam juz dzisiaj,nawet tanczylam ze szczescia, az mama sie zapytala co sie dzieje, ale jeszcze jej nie mowie...poczekam.

Kocham was dziewczyny za to wpsarcie, naprawde duzo dajecie :-)

Boze Akuku az sie poplakalam z Twojego szczescia, tak bardzo sie ciesz ze Ci sie udalo!!!
Dbaj o siebie i dzidzie i niech rosnie zdrowo. Kurcze slow mi brakuje ze szczescia.
Kasosku odezwij sie, czekamy na Ciebie!
Pozdrawiam xx

Akuku normalnie się rozkleiłam, cieszę się jak by to było moje, hehe

jejciu, pamiętam jak razem szłyśmy łeb w łeb w bodajże lutowym cyklu i razem testowałyśmy, też były emocje ale teraz to dopiero są emocje, aż się tego nie da ująć słowami!!!

strasznie się cieszę, naprawdę na to zasługujesz po tak długim czasie starania się, no i wreszcie się udało!!!!

teraz przesyłaj nam ciążowe fluidki bo my chcemy razem z Tobą w tym pociągu jechać!!! :-D

Karola ja od rana co chwile placze I sie smieje, placze ze szczescia... Nie moge sie opanowac... Ciesze sie no mam tyle emocjo w sobie dzisiaj...
Dziekuje ze mnie wspieracie I ze sie tak cieszycie ze mna :-)

Sle fluidki sle, dziewczyny naprawde polecam odpuszczenie, nie myslec, nie zastanawiac sie non stop.
Ja stracilam nadzieje I szczerze moge mojemu m dziekowac bo to on mi przypomnial ze wypadalo by sie chociaz kilka razy poprzytulac a ja w.koncu w trakcie nie myslalam czy sie uda.

Prosze o doczepienie mnie do pociagu.

Teraz dziewczyny mam pytanie bo mialam leciec do pl za dwa tyg. ale tylko do gina zeby mi cos zaradzil na problem z zajsciem w ciaze no I teraz jestem w ciazy I co radzicie leciec I niech mnie bada, czy poleciec w czerwcu tylko ?? Bo juz sama nie wiem.

akuku nie wiem jacy są lekarze w UK ale ja bym poleciała jednak do PL, skoro i tak miałaś lecieć i tak to leć, oznajmisz Ginowi radosną nowinę :)

ale jak się chcesz lecieć to idź teraz do lekarza w UK a po PL poleć później tak, żeby już coś zobaczyć na usg.

Tilli ja tez rycze co chwile....

Jezu dziewczyny ja bede.milion razy powtarzac ze szczesliwa jestem. To dziecko jest wyczekane, jak bede zygac I zle sie czuc to wlasnie o tym bede pamietac, bede sie cieszyc z kazdych wymiotow, bo to jest dar, niesamowity dar.
Dzieki temu ze to tak dluo trwalo zmienilam swoje myslenie, ja sie zmienilam I bardziej doceniam.

Karola do pl lece na pewno w czerwcu, no o nie wiem czy teraz na koniec maja tez leciec.
Tu udalo mi sie namowic gp zeby mi bete zrobila I zrobi w drodze wyjatku bo tu nie robia.

reklama
akuku, hehe też mam takie nastawienie, mogę wymiotować, mogę się źle czuć, to nie ma znaczenia, wezmę wszystko na klatę z przyjemnością właśnie dlatego, że to będzie takie wyczekane, wystarane dzieciątko!

jak lecisz w czerwcu to na koniec maja chyba nie ma sensu... skoro betę zrobią Ci w UK to leć sobie na spokojnie później.

btw, dlaczego w UK nie robią bety?

Ostatnia edycja:
Do góry