reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Kamilka fajnie by było jakby się sprawdziło- w sumie...z Młodą miałąm taki brzuch w 9 miesiaću dopiero a tutaj ledwo 4 kończe:p

tak podobno w drugiej ciazy wyskakuje szybciej (potwierdzam) ale ze w 3 wyskakuje az taaaaaaaak szybko to sie nie spodziewalam:eek:

boze jak mi niedobrze :( juz 2 razy wymiotowalam

czuje sie ciagle jak na mega kacu gigancie...

A ja w pierwszej ciazy dostalam szybciej brzuszek nkz w drugiej.

Die dziekuje..ojej juz 17 tydzien woow prawie polowa...

A ja apetytu nie mam...
Cyce bola, brzuch narazie nie, choc rano bolal.

Boje sie bo jeszcze do wtroku max @ mozs sie pokazac... Aj.

Akuku - przeogromne gratulacje!!! Jej, jak się cieszę, że w końcu się doczekałaś i się udało! Super!!!:-):-)

Kamilka - gratuluję prawdopodobnie córy!

Die - brzuszek śliczny!:-)

I ja potwierdzam, że w drugiej ciąży brzuch szybciej wyskakuje. Ja teraz mam już taki, jak z Jaśkiem miałam na końcówce :eek:

A nasz pociąg coraz dłuższy :-D Jak się czujecie ciężaróweczki? Czy Wam też tak szybko czas zasuwa? Bo mi tak szybko, że aż mnie to przeraża :-D

I na koniec ja pochwalę się moim prawie metrem w pasie :-D
bez tytułu6.jpg

Załączniki

• bez tytułu6.jpg
    bez tytułu6.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 37
Ach jakie sliczne brzuszki, oby tak dalej zdrowo i do konca.

U mnie bez zmain, mdlosci i nieco mniej wymiotow, dostalam cos ale nie dziala tak jakbym chciala. W domku troche odpoczelam ale od poniedzialku do pracy, nie wiem jak to bedzie.

pogoda taka ze szkoda psa z domu wypuscic, no nic moze sie w koncu jkaiegos slonca doczekamy.

Fajnie ze nasz pociag coraz dluzszy to tak slodko wyglada.

Milego weekendu kobitki i do uslyszenia. Chodze razem z moim dzieckiem spac, juz o 20 padam i wychodzi na to ze razem wstajemy miedzy 8 a 9 rano, dobrze ze wweekend to tatus sie wiecej zajmie coreczka, bo ja nie gwarantuje.

Pozdrawiam xx:-)

Akuku ja nie moge ale ja sie ciesze :* wiedzialam ze Ci sie uda :) wiedzialam:) Gratuluje z calego serca:*:*

Dziewczyny jakie piekne brzucholki :)

Krowko co u ciebie?

Tilusia jutro bedzie lepiej :*

reklama
Kamilko - oby wersja coreczki sie potwierdzila :)

Domi - no wow! bomba:-D slicznie wygladasz|! fajna kiecuszka no no

Sloneczko - wiem co czujesz, ja choc mldosci targaja cale dnie i wymioty to ani razu sie z pracy nie zwolnilam... jestem codziennie i to na pelnych obrotach

no i mam coraz wiecej obowiazkow
dzisiaj sie dowiedzialam ze za tydzien ide na kolejne szkolenie
nie wiem po jakiego grzyba jak i tak za pare miesiecy wylatuje na rok :eek:
no ale daja to biore.. zawsze to wieksze doswiadczenie...
moze to w sumie nawet dobrze swiadczy ze nie odsuwaja mnie bo zaszlam w ciaze..
nie wiem musze jakies plusy znajdywac
ale wracam padnieta i po cichu powiem ze juz sie nie moge doczekac macierzynskiego:zawstydzona/y:
a zamierzam pojsc od polowy pazdziernika wiec 1.5 miesiaca bede miec dla siebie:tak: chociaz te 6h dziennie jak dzieci beda w szkole:-D

Smerfiku - dziekuje :* kochana jestes...jak sie czujesz??

Do góry