reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Między moim a mną jest 5 lat różnicy i myślę że jest ok ...Anabelko jaką starość ,przeciez teraz to najlepszy wiek jest ;-) a między moja ciocia a wujkiem było 25 lat różnicy i kochali sie jak malo kto.

Akuku mój ojciec jest taki jak u ciebie,a najgorsze było to że potrafił gadać całą noc i chodziłam do szkoly nie wyspana ,za to mamę mialam przekochana :tak:

Witam sie po dlugiej nieobecnosci :-)

Przepraszam, nie mialam calkiem weny do udzielania sie, ale staralam sie byc dosc na bierzaco z tematem, dodatkowych info udzielala mi Emalia :-) Mam nadzieje wrocic do swiata zywych i mimo, ze ten watek juz mnie nie dotyczy mam nadzieje, ze moge czasami sie udzielic :D

Pozdrawiam i zycze milego dnia

Witam sie po dlugiej nieobecnosci :-)

Przepraszam, nie mialam calkiem weny do udzielania sie, ale staralam sie byc dosc na bierzaco z tematem, dodatkowych info udzielala mi Emalia :-) Mam nadzieje wrocic do swiata zywych i mimo, ze ten watek juz mnie nie dotyczy mam nadzieje, ze moge czasami sie udzielic :D

Pozdrawiam i zycze milego dnia

no jasne że możesz się udzielać :-) pisz i dawaj Nam nadzieję :-)

Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Kasoku -
20.12.12 - 5.02.2013- 9 cykl
Akuku- 07.01.2013 - 07.02.2013
-14 cykl albo dalej
Smerfik- 28.12.2012 - 10.02.13-
cykl 0 (zaczynam za miesiac)
Missiiss-
13.01.2013- 14.02.2013
- 4 cykl
Die_perle-
10.01.2013 - 12- 14.02.2013
-7 cykl
Edyta01-
14.01.2013-14.02.2013
Limonka27 21.01.2013-
16.02.2013 - cykl 4
Emalia82-
21.01.2013 - 17.02.2013-Cykl 9
Kamilka87-
28.01.13- 27.02.13- Cykl 4
Anabelka-
29.01.2013- ___________2013 2 cykl

Edzia dopisałam Cię, a co do praw juz jest pozbawiony od 2,5 roku- poszło gładko :)

Mamolinko- podaj nam swoje daty- wsadzimy Cię na naszą listę jako zafasolkowaną - zebyś nam jak Maciurka i Domi szczęscie przynosila- a 14 lutego to nas bedzie testowac oj bedzie :) mam nadzieje ze to dobry znak

Ja juz chyba wspominalam ze u nas 4 letnia róznica wieku...ale to ja jestem ta stara rura:p ale nic to- na codzien kompletnie tego nieodczuwam- a raczej- zawsze mi się wydawało że moj Małzownik jest duzo "doroślejszy" niz ja....dojrzałość z wiekiem nie ma nic wspolnego:) a dobrze jest jednak troche "dziecka" w sobie zostawic i pielęgnować:)

Die dziękuje dobra kobieto ,buzka;-)

Co do wieku jak dla mnie nie ma różnicy ile lat nas różni i czy to kobieta jest starsza czy też młodsza od partnera,jeśli jest milosc w związku to wiek gra tu najmniejszą rolę.

Zjadłam kukurydzę i jestem pelna ,mąż ułożył mi dietke bo chce zgubić troche kg ,ciekawe czy wytrzymam bez słodkości :-p

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny

Ale mam dzisiaj kiepski dzien wstralam i do teraz mecze sie z bolem glowy w dodatku brzuch mnie rypie zawsze kurde po okresie a nie przed:baffled: nie wiem czemu:no: w dodatku tak mnie rozloscila dziewczyna na watku niemieckim ze normalnie.....!!!!!!!! Ale pewnie wszedzie sie znajdzie ktos taki ze zwroci uwage po co sie przeprowadzac ze tylko chce sie socjale i wogole szkoda gadac:wściekła/y:

Dzisiaj zaczynam brac ten moj lek takze 7 dni bez bzyk bzyk:-) maz juz przezywa hahaha

Co do roznicy wieku miedzy mna a mezem jest 3 lata uwazam ze jest ok zreszta roznica zaciera sie i jej nie widac.. miedzy mna i bratem jest 3 lata on mlodszy i juz widac:szok::-D od urodzenie lalismy sie jak weszlo a teraz to fajnie ze jest ale tamatow wspolnych raczej nie mamy:tak::dry:

mamolinko
witaj :) fajnie że wpadłaś i napisałaś co tam u was:)

a co do mojego męża to moim zdaniem jest kompletnie nieodpowiedzialny w wielu sprawach. nas dzieli różnica 9 lat. on jest starszy a rozum to już nie wspomne i sie tylko czepia ze pytam się po kilka razy czy zrobił to i tamto czy wysłał papiery jak mam się nie dopytywać jak tyle ray już zawalił. z kredytem też dzięki niemu jeszcze nie mozemy wziąć kredytu na mieszkanie i nie wiadomo czy przez najbliższe dwa lata będziemy mogli bo oczywiscie kiedyś jako 20 latek zaciągnął kredyt i go nie spłacał i o narosło 10 tysiecy i spłacilismy jakoś razem ale jest głębiej zapisany niż w biku, bo jest w big-br a z tamtąd kiepsko się wydostać. jeszcze prawo zmienili ze nie 3 lata od spłaty zaległości tylko 5 lat i teraz nie wiem czy na te 3 się załapiemy jesli tak to jeśli łaskawie go wykreślą z czarnej listy to w kwietniu może wezmiemy coś a jeśłi nie to mu chyba jaja urwe:no: dobra bo już w***** łapie... no i co słysze ?? że znó∑ się czepiam , bo jak przysżło za prąd za miesiąc 180 zł to kurde po co oszczędzać i włączać jednocześnie kompa i telewizje ale nie bo on ma podzielną uwage a i tak ***** w tej tv teraz jest... ja z mojej nędznej wypłaty 1400 na ręke i on ze swoją kuroniówką 600 zł mamy wydolić na moje studia na wynajem mieszkania i w ogóle na pampersy dla jaśka i mleko- zaraz w szał jakiś wpadne .... melisssyy albojakiś antydepresantów mi chyba potrzeba... o albo zioła moze jakby sobie zapaliła to bym nie zaczęła wspominać ile przykrości i kłamstw mnie od niego spotkało...

ide się zająć obiadem bo już mnie wnerwił.... aggrrr:baffled:

Kamilka zawsze znajdą sie osoby które umila nam dzien ,jedną rada olac...

Missii faceci sa dosłownie jak dzieci ,trzeba kilka razy do nich mówić i tłumaczyć a i tak nie rozumieją :zawstydzona/y:

Zrobilam test owu i myślę że pozytyw a wy co sadzicie ? Dzisiaj mój 18 dc a w poprzednim cyklu pozytyw był dopiero w 22 dc .

Załączniki

• IMAG0160.jpg
    IMAG0160.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 23
reklama
Edyta no ja nie mowie ze moja mama byla zla,bo ona jus sama nie wytrzymywala i duzo przezyla... Moj ojciec nawet w noc mojej komuni sie awanturowal... A ja ucieklam domu w sumie przez niego...bo gdyby nie on to tez bym miala inny kontakt z mama... Bo kiedys mialysmy dobry ale poznien ja wychodzilam z domu na dluzej i dluzej az w koncu chciala mi zabronic i ucieklam... Nie dawalam rady psychicznie... Teraz z perspektywy czasu widze ze mama sie zgadzala by mnie chronic ..

Kamilko oj przykro mi ze Cie tak brzuch boli :-(
Mama nadzieje ze szybko minie i trzymam kciuki bys owu dostala przed wyjazdrm twego mezyczyzny :-)

Mississ tak to jest juz czasami jedni sie bardziej przejmuja inni mniej choc ja tez o wielu rzaczach zapominam...ale chyba mojemu tez bym spraw nie zostawiala hehe.jakos mi lepiej jak sama zalatwie.... Ale pewnie jakby musial to by sobie poradzil :-)

Bylam w ciizen o pomoc w sprawie mojej pracy. Napisali lost wyslalam i czekam dalej.

Ale mnie glowa boli dziewczyny... Ehh

A wiecie ze na moim tescie owu nadal pojawia sie kreska ??slabsza niz kontrolna ale jest a nigdy tak nie mialam. Mam nadzieje ze to dobry znak :-)

Do góry