reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

die
to jak do mnie dzisiaj lub jutro zawita owu :/ to ja tez testuje 14 tego lutego :) i zazdroszcze ci takiego pozytywnego patrzenia na świat !!!

nie wiem juz sama czy będzie ta owu czy nie, aż załuje że nie ide dzisiaj dogina :( zresztą nawet kasy nie mam, pójde morze we wtorek jak nic mi testy owu nie pokażą.... ehhh przytłacza mnie już to powoli.dzisiaj jak narazie mnie nic nie boli po bokach ... :baffled:

akuku
mnie życie też dało w kość głównie przez moje przeżycia które się skumulowały około 18 roku mojego życia. i właśnie po tym mam takie piękne blizny na przedramieniu :no: ja wiem ze to źle, ale to mi w tym całym cierpieniu duszy naprawde przynosiło ukojenie... nie jesem silna, to wiem bo słaba dentka ze mnie i jak tylko coś się schrzani myśle właśnie o tym.

dobra nie smęce już... proszę o kciuki za dzisiejszy test owu i żeby jutro tempka w góre poszła pleaseeeee!!

reklama
policzylam sobie jeszcze raz- i w sumie @ u mnie powinna przyjsc ok 12.02....chyba sobie zmienie na liscie...no 12 to i tak jeszcze 11 dni :(

Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Kasoku -
20.12.12 - 5.02.2013- 9 cykl
Akuku- 07.01.2013 - 07.02.2013
-14 cykl albo dalej
Smerfik- 28.12.2012 - 10.02.13-
cykl 0 (zaczynam za miesiac)
Missiiss-
13.01.2013- 14.02.2013
- 4 cykl
Die_perle-
10.01.2013 - 12- 14.02.2013
-7 cykl
Limonka27 21.01.2013-
16.02.2013 - cykl 4
Emalia82-
21.01.2013 - 17.02.2013-Cykl 9
Kamilka87- 28.01.13- 27.02.13-
Cykl 4
Anabelka-
29.01.2013- ___________2013 2 cykl

Hej

Die jak przeczytam to czego doswiadczylas to tak jakbym widziala siebie 8 lat temu ,a teraz mam drugiego cudownego meza zero klutni,duzo milosc,zrozumienia I poczucie bezpieczenstwa mi I dzieciom daje a co najwazniejsze ,dwoch starszych synow kocha jak swoich chociaz nie jest ich biologicznym ojcem ,moje dzieci go zaakceptowaly I teraz zyjemy sobie jak kazda normalna rodzina ktorej nic nie brakuje...

Miissis- oczywiscie ze trzymam kciuki za Ciebie Twoja owulke - a najbardziej za II!!!!!!

Mysle ze swiadomosc swoich słabosci swiadczy o duzej SILE!
a co do nastawienia- ja jestem type faitera-wiem ze nic w zyciu łatwo nie przychodzi, czasem sie dzieje nie po naszej mysli- ale zawsze jestjakies rozwiazanie- jak nie tą drogą to inną- jak nie głowną bramą to tylnym wejsciem...jak nie oknem to przez piwnice! niepoddam sie w walce o moje zycie- mam tylko jedne- jego sesnem jest wlasnie walka o szczescie moje i najblizszych!

złapałam się na tym o czym pisała AKUKU- nie moge sie doczekac kolejnych pomiarow:p zeby widziec co z ta tempka...zeby obstawiac czy sie udalo czy nie....a moze i troszku lubie miec termometr w piupce- zwlaszcza jak maz wyfrunąl:p

Hej

Die jak przeczytam to czego doswiadczylas to tak jakbym widziala siebie 8 lat temu ,a teraz mam drugiego cudownego meza zero klutni,duzo milosc,zrozumienia I poczucie bezpieczenstwa mi I dzieciom daje a co najwazniejsze ,dwoch starszych synow kocha jak swoich chociaz nie jest ich biologicznym ojcem ,moje dzieci go zaakceptowaly I teraz zyjemy sobie jak kazda normalna rodzina ktorej nic nie brakuje...

wyjelas mi to z ust- kochana Edytko- u nas jest dokladnie tak samo- moj maz wychowuje Mloda od 7 lat- jest jego niebiologiczną córką a my jestesmy prawdziwą rodziną- jestesmy ze saoba i za soba wszyscy jak mur- jeden za wszystkich wszyscy za jednego! damy rade! zawsze! po to wlasnie ejstemy razem!

Ja z moim terazniejszym mezem jestem takze od 7 lat ,moj sredniak tak naprawdę nie zna biologicznego ojca,nie pamięta go ...my tu przyjechalismy jak on mial 2,5 roczku,i od tamtego czasu nie widzieli go .Ciesze sie że ułożyłam sobie życie z osoba ktora warto kochać i z ktora jestem szczęśliwa .

Ją mialam mierzyć tempke ale przez remont i malo snu dałam sobie spokój ,testy owu wczoraj robilam i kreską jest dość mocna więc moze jutro bedzie owu u mnie...a testowac bede ok 16 tego lutego.

widzę zemasz podobnie jak i u mnie- u nas tez biologiczny ojciec widnieje tylko w papierach- ale juz niedlugo....

Edzia dopisz sie do listy- bedziemy sobie kibicowac na bierząco!!

Die, edyta ja przezycia mialam w dziecinstwie wlasnie... Moj ojciec alkoholik, codziennie awantury...policja...masakr'..jak mialam 14 lat ucieklam z domu I dopiero ok. 2 lata temu pogodzilam sie z matka.
Z moim jestem szczesliwa daje mi piczucie bezpieczenstwa, nie pali nie pije.... Klocimy sie co jakis czas bo obydwoje jestesmy holerykami..ale kochamy sie nad zycie.

Die a moglabys mnie dopisać bo pisze z tel więc moze mi sie coś poplatac,ostatnia @ mialam 14 stycznia a testowanie bedzie 14 lutego.

A zamierzasz pozbawić go praw rodzicielskich ?

reklama
Die, edyta ja przezycia mialam w dziecinstwie wlasnie... Moj ojciec alkoholik, codziennie awantury...policja...masakr'..jak mialam 14 lat ucieklam z domu I dopiero ok. 2 lata temu pogodzilam sie z matka.
Z moim jestem szczesliwa daje mi piczucie bezpieczenstwa, nie pali nie pije.... Klocimy sie co jakis czas bo obydwoje jestesmy holerykami..ale kochamy sie nad zycie.

my też się kłócimy,bo to ja jestem cholerykiem :-)
Ale kurcze w lutym stuknie Nam 7 lat,mojemu 30 a mi 26 :-) eh starość nie radość :-)

Kochani doradźcie mi,bo może będziecie wiedziały,okres dostałam
29.01 normalne krwawienie
30.01 lekkie krawawienie
31.01 lekkie krwawienie
1.02 plamienie-wydaje mi się że dziś będzie koniec
Mój wcześniejszy okres był też skąpy,a nawet bardziej skąpy niż ten obecny
ale w tym temperatura spadła o 0,2 przed okresem i nastepnego dnia do lini podstawowej a potem zaczęła rosnąć a okres stawał się coraz bardziej skąpy...możliwe że przez chorobę-może coś mnie bierze,bo dzieciak ma lekki katar temp mi podrosła a tym samym okres się kończy... ?
Albo macica nastawiła się na skąpe krwawienia po ostatnim...ciąża wykluczona,odchudzanie nie wchodzi w grę bo właśnie od grudnia mam dietę ustawiona przez dietetyka na przytycie,więc raczej przytyłam...a chyba przez to że ta temperatura tak się waha cyce mnie nadal bolą,dopiero od wczoraj bolą trochę mniej niż wcześniej,ale dzisiaj są jeszcze wrażliwe...

Co do staranek,może uda nam się zaliczyć jeszcze jeden cykl :-) bo mój czeka na pełny komplet ludzi,a jeszcze ich nie zebrano,więc narazie jest w polsce,ale co środę musi się dowiadywać czy będzie wyjeżdżał czy nie,ale wtedy to jest szybki wyjazd bo w piątki

Ostatnia edycja:
Do góry